Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    28. Svibanj 2021. 14:11

Ja bome uz demi grow planiram kad starija prestane u kolica, tipa oko 4god, kad vec ne znam. A mlada bude imala dvije uzet nuna pepp jer sam vidla kod frendova i probala, ful su lagana i prakticna za kasnije 🙈 Ako do tada neizbace jos nesta awesome. 
    I meni su aspen puno ljepsa od sivih 

• Mimica2
    28. Svibanj 2021. 14:48

tweetyca

Mirjam - joj da, ja se nadam pocet trcat slj godine u proljece opet 😁 po Svedskoj jako puno ljudi trci s tim thule, ili uzmu ona niska koja se i za biciklu mogu prikacit i u koja stane dvije djece!

E da ta za bicikl su mi isto super, tog isto ima svugdje. 

Termin 18.06

Aneee
    28. Svibanj 2021. 15:28

Mimica2 ja sam bas prije koji dan spominjala kako umirem od zgaravice kad popijem caj od lista maline...bas uzas..i to za sad pijem po jednu šalicu dnevno...nez kao će biti kad krenem na dvije 😅
    Kod mene je jaje isto sa adapterom za kolica. Meni je to jako praktično da se može staviti na kolica. Ne mislim za šetnje i to nego kad idemo doktoru i slično lakše mi je na kolica staviti nego nositi to od auta do doktora. Pogotovo ako budem isla sama doktoru bez muža koji bi mogao ponijeti 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy_07
    28. Svibanj 2021. 15:51

Olivera

Cure da se i ja javim malo, nisam duže vrijeme. Čitam vas sve manje više redovito ali nikako ne stižem aktivno sudjelovati. Jedna sam od onih koja od kad je na porodiljnom nema vremena za ništa, obzirom da mi je od onda krenulo i preseljenje u drugi grad i prilagodba na novi život.
    Posebno je uzbudljivo čitati da se kod nekih cura već nešto pokreće i da ćemo uskoro imati prve bebice na forumu
    Ja u ponedjeljak punim 37tt i službeno sam u terminu, i nadam se da će nam bebica uskoro doći iako trenutno nema nikakve naznake. Odlučila sam roditi u Rijeci, i od ovog se tjedna vodim tamo u TA zbog rizičnije trudnoće.

Mi se mozda i sretnemo u rodilistu i TA.
    Nego,reci mi molim te oces ti uzimat pelene i to za bebu? Pon i utorak je bio tecaj KBCa i rekli da ne treba, a ja si mislim posto smo iz Istre, a posjeta nema da mozda ipak ubacim da muz ne vozi samo za to

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Amber
    28. Svibanj 2021. 16:14

tweetyca

Amber - nije ni mene prije vuklo, znas da sam kupila onaj batman set u h&m, reko zasto moja mala ne bi mogla isto bit superhero 😂 donijela doma on mi govori ”ti znas da mi cekamo curicu” 😂

Trebala si rec "ajme ne, zaboravila" 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    28. Svibanj 2021. 16:15

Mila12

Ja bome uz demi grow planiram kad starija prestane u kolica, tipa oko 4god, kad vec ne znam. A mlada bude imala dvije uzet nuna pepp jer sam vidla kod frendova i probala, ful su lagana i prakticna za kasnije 🙈 Ako do tada neizbace jos nesta awesome.
    I meni su aspen puno ljepsa od sivih

E nisam za dalje ni gledala, imat cu ih na umu. Jel ima u Hrvatskoj mozda jos uvijek aspen za kupit negdje? Moja mama nije nasla u Zagrebu, a meni je ta boja bas puno ljepsa... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

mara5
    28. Svibanj 2021. 17:00

tweetyca

Ja sam upravo ubola polovni bijeli tripp trapp stolac sa newborn setom za 350kn 😅
    I posteno se rasplakala kad sam se pozdravljala sa svojima. E Amber dobro si rekla, ne postaje lakse.

Sretno! 🤗🤗
    Bome dobar ulov! 😱👌👌

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mimica2
    28. Svibanj 2021. 17:21

tweetyca, koja smiješna cijena 👍a ja danas sastavila svoj sivi i moram reći da je visina taman, nekako sam zamišljala da će biti više ali na mojih 174cm savršeno! Moram jedino kupiti neku igračkicu još da objesim, al odlična investicija!
    Ana, znam da si pisala da ti je krenula žgaravica od čaja, jel svaki put? 

Termin 18.06

Mallla
    28. Svibanj 2021. 17:32

Metro 2020 - razumijem nekako politiku poslovanja da se neki model izbaci jer kako bi se prodavao novi model. OK, ovaj + ima dodataka koji mnogima pašu al evo meni je i dalje 2020 bolja za moje potrebe. Isto kao i ti kiflice svako malo bacim pogled, provozam ih i divim se kako su lagana kolica. Mislim da je dio zena nabavljao 2020 bas za ovu naknadnu prodaju jer san bas cesto u zadnje srela di se prodaju nova navodno ne raspakirana, sto mi je cijelo vrijeme bilo cudno.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Svibanj 2021. 17:34

Tweetyca sretan put! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.