Nosiljke - proučila sam valjda sve, što na fejsu, što na netu. Za početak sam uzela elastičnu maramu od Ergobaby. Ona može do nekih 3,4 mjeseca. Gledala sam videa na youtubu, ne čini mi se jako komplicirano za vezivanje, kao u svemu treba vježbe. Za kasnije ću vjv užetu Baby Tula Explorer. Em što su diiiivne, ergonomske su naravno i mogu se koristiti do djetetovih 20kg.
Negativ i Mallla - drago mi je da ste i vi oduševljenje tecajjem Roda, pogotovo Mallla koja je to već jednom prošla. Baš sam i ja mislila kako to da nema ništa o disanju tijekom poroda. Gledala sam videa na youtubu za disanje prije nego sam pogledala tečaj i pomislila da kako ću razmišljati kada i kako disati tokom poroda, nekako mi je to izgledalo kao opterećenje. I onda kad sam vidjela na tečaju da zagovaraju da dišeš kako tebi odgovara, baš sam se opustila. Zapravo me sav taj tečaj opustio, pogledala sam ga dvaput. I isto tako mislim biti doma što duže, ali vidjet ćemo kakva će biti situacija. I šetati što više tokom trudova. Možda sam nadoubna, ali pokušati ću što više savjeta slijediti sa tečaja 🤗
Evo cure mog spiska za bolnicu, pa ako nekom treba neka orjentacija da pogleda. I slobodno ubacite ako sam nešto zaboravila. ✔️ su pored onog što je već u torbi, mada mislim da ću ići mijenjati torbu za veću 🙈🤷🏼♀️
https://ibb.co/BGd67C0
cicatridina sprej dosta hvale, ubrzava zarastanje rana :) isto i multi mam komprese za dojke, ukoliko se prerežu po pola traju dulje
Hvala na savjetima, uzela sam octenisept za zarastanje rana jer mi je pomogao dosta prvi put pa eto, mada ću uzeti i taj što si rekla, neka se nađe, neće propasti sigurno. Što se kompresa (jastučića kako sam napisala) tiče ja sam uzela iz DM-a. Meni je omjer cijene i kvalitete odličan, jer koštaju 12 kn 30 komada. Aventove sam isto koristila i moram reći da jesu malo bolji, ali su doooosta skuplji i s obzirom da je to potrošna roba, jednokratna, mislim da ipak ne vrijede toliko, i da i ove iz DM-a odlično posluže.
To je naravno moje iskustvo, što ne znači da će tako biti i nekom drugom.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Franka, daaa, skupa cemo vikat! 🤣😊 Hihi, lijepooo, meni ce vjerojatno sveki i baka isheklati stvarcica za bebicu, pa mozda s njima dogovorim neke masnice za glavu ili mini papucice, cisto da imam poslije za uspomenu nesto najmanje i najslađe i prvo sto je nosila. 😊 No, ziheras kakav jesam, pripremit cu vise varijanti, imam vec spreman i topliji outfit.🤣
Toplomjer, aspirator, inhalator i ovlazivac sam i ja pustila sa strane jos neko vrijeme, pa cu naknadno kupovati po potrebi....
Evo cure mog spiska za bolnicu, pa ako nekom treba neka orjentacija da pogleda. I slobodno ubacite ako sam nešto zaboravila. ✔️ su pored onog što je već u torbi, mada mislim da ću ići mijenjati torbu za veću 🙈🤷🏼♀️
cicatridina sprej dosta hvale, ubrzava zarastanje rana :) isto i multi mam komprese za dojke, ukoliko se prerežu po pola traju dulje
Hvala na savjetima, uzela sam octenisept za zarastanje rana jer mi je pomogao dosta prvi put pa eto, mada ću uzeti i taj što si rekla, neka se nađe, neće propasti sigurno. Što se kompresa (jastučića kako sam napisala) tiče ja sam uzela iz DM-a. Meni je omjer cijene i kvalitete odličan, jer koštaju 12 kn 30 komada. Aventove sam isto koristila i moram reći da jesu malo bolji, ali su doooosta skuplji i s obzirom da je to potrošna roba, jednokratna, mislim da ipak ne vrijede toliko, i da i ove iz DM-a odlično posluže.
ma ove komprese koje sam ja spomenula su natopljene nečime pa kao brže zarasta i smanjuje bol, nisu tipične one obične, te sam uzela isto iz dm-a :)
2021. M 💗
Da, moram reći da Multi mam komprese nisam nigdje ni vidjela, ili bar nisam znala pa nisam obratila pažnju.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Da, moram reći da Multi mam komprese nisam nigdje ni vidjela, ili bar nisam znala pa nisam obratila pažnju.
ja sam naručila iz ljekarne coner (mojaljekarna.hr) paket čisto da se nađe :D
2021. M 💗
ma ove komprese koje sam ja spomenula su natopljene nečime pa kao brže zarasta i smanjuje bol, nisu tipične one obične, te sam uzela isto iz dm-a :)
Aha, sad vidim na šta misliš hvala, pogledaću obavezno
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Aha, sad vidim na šta mislišhvala, pogledaću obavezno
ima da iskoristimo ovo 21. stoljeće i smanjimo bolove i nelagodu maksimalno! xD
2021. M 💗
Bojana takav je i moj popis samo što ja nisam planirala stavljati pelene za bebu a sad se mislim je li i to potrebno... A što se tiče kreme za bradavice nama je patronažna na tečaju preporučila onu babylove iz dm-a koja košta mislim 12 kn, ja sam uzela tu jer je jako jeftina pa ako ne bude s njom funkcioniralo uzet ču neku drugu....
Tečaj - Što se tiče tečaja ja sam bila na u domu zdravlja ali planiram svakako škicnuti i ovaj Rodin, mislim da nije na odmet 😊😊
Nosiljka- ja sam nekako zapela za ergobaby embrace, znam da može samo do 12 mjeseci ali nije puno skupa i čini se jako jednostavna za korištenje. Mislim da nije veliki ulog a vidit ćemo hoće li se malena htjeti nositi, pa ako bude lako mi za prvi rođendan kupimo novu ergobaby adapt. Marame smatram da su super, malo kompliciranije ali ja bih se i uhvatila u koštac s tim, ali za muža nezz baš, ne mogu ga zamisliti kako petlja s tim. 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji