Nosiljke - prouÄila sam valjda sve, Å”to na fejsu, Å”to na netu. Za poÄetak sam uzela elastiÄnu maramu od Ergobaby. Ona može do nekih 3,4 mjeseca. Gledala sam videa na youtubu, ne Äini mi se jako komplicirano za vezivanje, kao u svemu treba vježbe. Za kasnije Äu vjv užetu Baby Tula Explorer. Em Å”to su diiiivne, ergonomske su naravno i mogu se koristiti do djetetovih 20kg.
Negativ i Mallla - drago mi je da ste i vi oduÅ”evljenje tecajjem Roda, pogotovo Mallla koja je to veÄ jednom proÅ”la. BaÅ” sam i ja mislila kako to da nema niÅ”ta o disanju tijekom poroda. Gledala sam videa na youtubu za disanje prije nego sam pogledala teÄaj i pomislila da kako Äu razmiÅ”ljati kada i kako disati tokom poroda, nekako mi je to izgledalo kao optereÄenje. I onda kad sam vidjela na teÄaju da zagovaraju da diÅ”eÅ” kako tebi odgovara, baÅ” sam se opustila. Zapravo me sav taj teÄaj opustio, pogledala sam ga dvaput. I isto tako mislim biti doma Å”to duže, ali vidjet Äemo kakva Äe biti situacija. I Å”etati Å”to viÅ”e tokom trudova. Možda sam nadoubna, ali pokuÅ”ati Äu Å”to viÅ”e savjeta slijediti sa teÄaja š¤

Evo cure mog spiska za bolnicu, pa ako nekom treba neka orjentacija da pogleda. I slobodno ubacite ako sam neÅ”to zaboravila. āļø su pored onog Å”to je veÄ u torbi, mada mislim da Äu iÄi mijenjati torbu za veÄu šš¤·š¼āāļø
https://ibb.co/BGd67C0
cicatridina sprej dosta hvale, ubrzava zarastanje rana :) isto i multi mam komprese za dojke, ukoliko se prerežu po pola traju dulje
Hvala na savjetima, uzela sam octenisept za zarastanje rana jer mi je pomogao dosta prvi put pa eto, mada Äu uzeti i taj Å”to si rekla, neka se naÄe, neÄe propasti sigurno.Ā Å to se kompresa (jastuÄiÄa kako sam napisala) tiÄe ja sam uzela iz DM-a. Meni je omjer cijene i kvalitete odliÄan, jer koÅ”taju 12 kn 30 komada. Aventove sam isto koristila i moram reÄi da jesu malo bolji, ali su doooosta skuplji i s obzirom da je to potroÅ”na roba, jednokratna, mislim da ipak ne vrijede toliko, i da i ove iz DM-a odliÄno posluže.
To je naravno moje iskustvo, Å”to ne znaÄi da Äe tako biti i nekom drugom.Ā

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Franka, daaa, skupa cemo vikat! š¤£š Hihi, lijepooo, meni ce vjerojatno sveki i baka isheklati stvarcica za bebicu, pa mozda s njima dogovorim neke masnice za glavu ili mini papucice, cisto da imam poslije za uspomenu nesto najmanje i najslaÄe i prvo sto je nosila. šĀ No, ziheras kakav jesam, pripremit cu vise varijanti, imam vec spreman i topliji outfit.š¤£Ā
Toplomjer, aspirator, inhalator i ovlazivac sam i ja pustila sa strane jos neko vrijeme, pa cu naknadno kupovati po potrebi....Ā

Evo cure mog spiska za bolnicu, pa ako nekom treba neka orjentacija da pogleda. I slobodno ubacite ako sam neÅ”to zaboravila. āļø su pored onog Å”to je veÄ u torbi, mada mislim da Äu iÄi mijenjati torbu za veÄu šš¤·š¼āāļø
cicatridina sprej dosta hvale, ubrzava zarastanje rana :) isto i multi mam komprese za dojke, ukoliko se prerežu po pola traju dulje
Hvala na savjetima, uzela sam octenisept za zarastanje rana jer mi je pomogao dosta prvi put pa eto, mada Äu uzeti i taj Å”to si rekla, neka se naÄe, neÄe propasti sigurno. Å to se kompresa (jastuÄiÄa kako sam napisala) tiÄe ja sam uzela iz DM-a. Meni je omjer cijene i kvalitete odliÄan, jer koÅ”taju 12 kn 30 komada. Aventove sam isto koristila i moram reÄi da jesu malo bolji, ali su doooosta skuplji i s obzirom da je to potroÅ”na roba, jednokratna, mislim da ipak ne vrijede toliko, i da i ove iz DM-a odliÄno posluže.
To je naravno moje iskustvo, Å”to ne znaÄi da Äe tako biti i nekom drugom.
ma ove komprese koje sam ja spomenula su natopljene neÄime pa kao brže zarasta i smanjuje bol, nisu tipiÄne one obiÄne, te sam uzela isto iz dm-a :)

2021. M š
Da, moram reÄi da Multi mam komprese nisam nigdje ni vidjela, ili bar nisam znala pa nisam obratila pažnju.

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Da, moram reÄi da Multi mam komprese nisam nigdje ni vidjela, ili bar nisam znala pa nisam obratila pažnju.
ja sam naruÄila iz ljekarne coner (mojaljekarna.hr) paket Äisto da se naÄe :D

2021. M š
Hvala na savjetima, uzela sam octenisept za zarastanje rana jer mi je pomogao dosta prvi put pa eto, mada Äu uzeti i taj Å”to si rekla, neka se naÄe, neÄe propasti sigurno. Å to se kompresa (jastuÄiÄa kako sam napisala) tiÄe ja sam uzela iz DM-a. Meni je omjer cijene i kvalitete odliÄan, jer koÅ”taju 12 kn 30 komada. Aventove sam isto koristila i moram reÄi da jesu malo bolji, ali su doooosta skuplji i s obzirom da je to potroÅ”na roba, jednokratna, mislim da ipak ne vrijede toliko, i da i ove iz DM-a odliÄno posluže.
ma ove komprese koje sam ja spomenula su natopljene neÄime pa kao brže zarasta i smanjuje bol, nisu tipiÄne one obiÄne, te sam uzela isto iz dm-a :)
Aha, sad vidim na Å”ta misliŔ  hvala, pogledaÄu obaveznoĀ

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Aha, sad vidim na Å”ta misliÅ”hvala, pogledaÄu obavezno
ima da iskoristimo ovo 21. stoljeÄe i smanjimo bolove i nelagodu maksimalno! xD

2021. M š
Bojana takav je i moj popis samo Å”to ja nisam planirala stavljati pelene za bebu a sad se mislim je li i to potrebno... A Å”to se tiÄe kreme za bradavice nama je patronažna na teÄaju preporuÄila onu babylove iz dm-a koja koÅ”ta mislim 12 kn, ja sam uzela tu jer je jako jeftina pa ako ne bude s njom funkcioniralo uzet Äu neku drugu....
TeÄaj - Å toĀ se tiÄe teÄaja ja sam bila na u domu zdravlja ali planiram svakako Å”kicnuti i ovaj Rodin, mislim da nije na odmet šš
Nosiljka- ja sam nekako zapela za ergobaby embrace, znam da može samo do 12 mjeseci ali nije puno skupa i Äini se jako jednostavna za koriÅ”tenje. Mislim da nije veliki ulog a vidit Äemo hoÄe li se malena htjeti nositi, pa ako bude lako mi za prvi roÄendan kupimo novu ergobaby adapt. Marame smatram da su super, malo kompliciranije ali ja bih se i uhvatila u koÅ”tac s tim, ali za muža nezz baÅ”, ne mogu ga zamisliti kako petlja s tim. š¤£š¤£
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji