Kiflice, moj glas ide ring slingu, ali jedino ako ti netko moze pokazati kako ga namjestiti. Jer ako mene pitas, svi smo mi maramasice , ali samo okorjele znaju ring sling namjestiti. Ja s maramom mogu sto hocu, ali ring sling mi je nemesis 🤦
Boobaboo 👍 I tih blazinica također ima za višekratnu uporabu, perive
Termin 18.06
Tweetyca ovdje ce dobit svakako u rodilistu, a preventivno jos tri mjs im nije praksa davati, mada u hr je. Jer eto u mlijeku ga nema bas a u ad-u ga bebe dobiju. Samo eto ne znam dali je stvarno potrebno da joj dajem, mada prvom sam davala
Ja sam blaznice imala aventonove i te su odlicne bile. Jednom sam uzela babylove blaznice i nikakve mi nisu, cak su se i odljepljivale i nisu nesta super upijale. Mada cesto ih se mjenja, naravno 🙂
Mimica, da, ja sam uzela od šivalice, Molly , koja pravi i platnene pelene, platnene uloske i tako svasta nesto. Mozda su te platnene blazinice maaaalo deblje nego ove kupovne, ali su perive, ne sjecam se koliko sam ih kupila, ali moze biti nekih 10 pari, dobila jos par parova gratis uz neku kupnju pelena, i to mi je jedna od najisplativijih kupovina, traju evo 4. godinu, uvijek iste.
Pitanje - da li se i vama povećao apetit, curama koje su u sličnom tjednu kao ja? Ja sam skoro non stop gladna i zedna, jedem i nakon cca 2 sata mi se javlja želudac. Vjv je količinski ne jedem kao prije, puno brže se zasitim, ali imam filing da stalno jedem i pijem 😅
Pitanje - da li se i vama povećao apetit, curama koje su u sličnom tjednu kao ja? Ja sam skoro non stop gladna i zedna, jedem i nakon cca 2 sata mi se javlja želudac. Vjv je količinski ne jedem kao prije, puno brže se zasitim, ali imam filing da stalno jedem i pijem 😅
Daaaa, tako i kod mene... Ja čim oči otvorim nešto moram jest. Isto imam osjećaj da ne pojedem puno, ali vaga drugačije pokaže 🤭 I na wc puno češće idem noću i obavezno popijem još vode usput, pa kako i ne bi
Termin 18.06
Nisam znala da se ta rucka mora stalno micati 😯 , da istona kosara im je premala. Ja imam najvecu kosaru ja mislim + jos jednu dobis kao za soping 🤣🤣 ne znam stv puno o ostalim kolicima, ja uvijek svima nunu preporucim jer smo preprezadovoljni. Mislim da smo ih platili oko 11000kn 3u1, ali dakle imam obje vrece savrsene, nemoram stavljat tetru preko kolica radi sunca vec imam nastavak s magnetom za sunce, imam obe zastite za kisu i ugl mogucnost skidanja nekih materijala itd i prozorcic gore za vidit bebu unutra. Ma nema sta nema, najveci + sto mogu dvoje djece ici na njih i sto je mos namjestit si ih bio visok ili nizak, samo eto jbg nisam racunala da ce me zadesit situacija da cu zivjet bez lifta, ali i dalje su mi najbolji izbor 🤷🏻♀️ A i autosjedalica njihoca isto mi ima to za sunce + dobila sam jos jedan jastucic i navlaku i ono sto ide na ramena itd.
Joj ta zgaravica, i ja ju cesto imam, prepisali su mi neke tablete ali neplaniram uzimat. A wc mi je sad u 23em tjednu krenio vise nego u pocetku trudnoce. Ali i pijem tekucine previse navecer i svako budenje wc + da ae malo napijem jos 😂
Tnx za link budem proucila ovih dana 😊
Muzika za usi. Mi kupujemo ovaj vikend bez da smo ih vidjeli (yay korona) i bas me ovo razveselilo i sad se nekak osjecam sigurnije u to odluku. Thanks :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Mila12 ovo za tvoju curicu od 19 mjeseci mi je tak bilo dirljivo i tuzno za citat..ja se sjećam kak je mene mama isto morala odviknut od sisanja i da mi je to bilo stresno i tuzno i da sam se ljutila, al nisam znala da je i mami bilo teski..a sigurno je, kak je sad tebi :(al razumljivo da moras naviknut curicu da dolazi beba koja ce morat cicat..bude i ta faza prosla, samo da se naviknete 🤞😌
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Daaaa, tako i kod mene… Ja čim oči otvorim nešto moram jest. Isto imam osjećaj da ne pojedem puno, ali vaga drugačije pokaže 🤭 I na wc puno češće idem noću i obavezno popijem još vode usput, pa kako i ne bi
Ja isto, čim otvorim oči moram jesti. Nekad i u 6ipol ujutro kad muž ide na posao, pa idem ponovno u krevet 😅 i da, obavezno i po noći pijem, usta su mi stalno užasno suha.
Sortiraj odgovore
Najstariji