Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    14. Svibanj 2021. 17:57

A Tweetyce ulov marame ti je stvarno odlican, jos kad cujem da je bila mint i s narancastom tockicom..pa to je upravo ono sto zelim..nista skicat cu tamo u outlet dio na laptopu pa mi se mozda posreci!  

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Rio
    14. Svibanj 2021. 18:04

Cocolina kako si? Jesu prošli grčevi? 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Mila12
    14. Svibanj 2021. 18:09

Amber, you're welcome ☺️ Koju si boju uzela? 
    Dominique, hvala ti na podrsci 🤗 bas tako sto kazes, faza je i moramo ju proci. Ali fkt je tesko, pogotovo tak navecer kad bi ju samo mazila i ljuba dok papa.. miskica moja, mala a tako velika ❤️

Dominique_i_bebita
    14. Svibanj 2021. 18:28

Rio

Cocolinakako si? Jesu prošli grčevi?

da Cocolina? ja se isto jako tesko odlucim da odem na hitnu tj nikad nisam ni isla pa te razumijem al mi ovo tvoje zvuci kao nesto sto bi mogla ic provjerit ako traje dugo i ako je iznenada doslo..slusaj instinkt..
    .
    Mila12 nista! bas eto kuzim tu problematiku al ne sa strane mame nego djeteta..velika se tu povezanost stvori. Sretno s tom situacijom tebi i curici :) 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    14. Svibanj 2021. 18:40

Cocolina cekamo da nam se javis! Nadam se da je lazna uzbuna!
    Negativ u HR u manjim do srednjim rodilistima/bolnicama na vecer nema anesteziologa pa se izbjegavaju sve situscije koje bi mogle zahtjrvati hitne intervencije, operacije i slicno. Ne znam kako je u vecim bolnickim centrima. Uglavnom od 22h na vecer pa negdje do 6 u jutro lijecnici izbjegavaju dati npr. Drip vec treba cekati jutro. Tako da se za to dobro raspitati konkretno za rodiliste u kojem planirate roditi.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Svibanj 2021. 18:42

I da K1D3 sam davala, nije bilo grčeva, ali sam davala paralelno i probiotik kapi. Bas smo nedavno tu raspravljale hoce li biti potrebno davati D3 s obzirom na to da je ljeto. Vidjet cemo, davst cu ako mi preporuce a uvijek mogu stati ako vidim da ne pase!

Mallla
    14. Svibanj 2021. 21:12

Hrana i ja smo došli na vi, vecina hrane mi smeta zeludcu pa jedem po manje, lagano i kad sam baš gladna. Opet ce bit da cu jedva cekat rodit da se najedem.

MariLove12
    14. Svibanj 2021. 21:49

Lulu.lu daaa! Mislila sam da je nesto do vlage, zraka, mjeseca, nemam pojma, po noći sam žedna ko deva, doslovno me ujutro grlo zateže koliko je suho! Mallla nisam znala ovo za bolnice, bas cudno da nemaju barem jednog dezurnog anesteziologa za neki hitni slucaj :/ 

It's a boy! 💙

• boobaboo
    14. Svibanj 2021. 22:04

MariLove, ne anesteziologa nema, kronicno ih valjda fali, a i kad se odlucis na epiduralnu i imas srece da je tu i anesteziolog, rijetko tko i dobije taj epidural, jer kao prerano je, pa cekaj, pa ovo ono, na kraju zene ni ne dobiju jer su previse otvorene.
    Za D3, mislim da je preporuka svakako kroz prvu godinu, a onda do 3-4 god kroz zimske mjesece. Ovo do godine je mislim kod nas opceprihvaceno, a za kasnije, ovisi o pedijatru. Ja imam jednu ljetnu bebu ( koja vise nije beba) i svejedno sam joj trebala davati D3. 

• Mimica2
    14. Svibanj 2021. 22:06

Upravo sam skužila koliko su mi stopala naotečena 🤮 Još nekome? 

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.