Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    10. Svibanj 2021. 10:03

Istisne zrak iz pluca(pa se zakasljem), na to sam mislila🤣 Haha, ne na neke druge zrakove i vjetrove.🤣😊 

Bojana2017
    10. Svibanj 2021. 10:08

Kiflica

Wow koji aktivni vikend, koliko postova, wuhu!
    Termin 13.7.-Rijeka.
    Iscjedak-jako malo neke dane, prozirnasto-bjelicasto,nekad malo rastezljivo kao pri ovulaciji, a neke dane nemam uopce.
    I mi volomo suncati trbuscic, ja mislim da joj je lijepo vidjeti svjetlo - bebe vec vide svjetlo i cuju i prepoznaju zvukove i glasove. Zasto se ne bi trebalo suncati trbuh? Nisam to cula. Tj, ja se ne przim na jakom suncu nikad, ako se na to misli, ali malo se posuncati kasnije u danu kad nije prejako sunce je zdravo i zbog D vitamina!
    Lijepe haljinice - kupila i ja u Lidlu istu takvu samo kracu, kanim ju imati i ovako kao haljinicu i nosit u bolnicu kao spavacicu jer ima otvor za dojenje i udobna je.
    Visina trbuha, frendica mi rekla da joj izgleda nisko moj trbuh, a meni se cini da je beba svugdje u trbuhu, da se rasirila od mjehura do pluca, pa me nekad tjera na piskenje, a nekad istisne zrak.🤣

Nije preporučljivo prženje, u tom smislu, jer se onda zagrije i plodna voda, al to se odnosi naravno na jako sunce i dugo prženje koje nije dobro ni kad nismo trudne realno 😊
    Ali povremeno izlaganje na lijepom, ne prejakom suncu ja bih rekla da može samo koristiti.
    Srećno Franka i Mallla na pregledima, i moj je danas 😊😊😊.
    Mi smo nisko od početka, ali me ne brine to, idemo polako šrema terminu.
    Više me brine što se dama još nije namjestila kako treba 😊😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    10. Svibanj 2021. 10:10

Sretno na pregledima danas i dobrodosle nove cure! 🤗🤗

Kiflica
    10. Svibanj 2021. 10:13

Cure, je li koja od vas dobila robicu ili koristi robicu od starije djecice koja vam je duze stajala u ormaru/na tavanu pa je malo pozutjela na nekim dijelovima? Ja sam prvo mislila takvu robicu vratit/bacit, a onda sam naisla na postove mama da je to od oksidacije proteina iz mlijeka - da robica kad se oprala je bila bez mrlja, a nakon stajanja su se pojavile te zute mrljice tamo gdje je nekad bila pobljucjana. Kako citam strane stranice vidim da mame savjetuju praskove koje mi tu nemamo, tipa oxyclean. Na nasim stranicama nisam puno naisla, nesto malo o sodi bikarboni, octu, suncu... ne znam je li koja od vas imala takav slucaj i uspjela spasit sta? 😊

ana0310
    10. Svibanj 2021. 10:23

Kiflica

Cure, je li koja od vas dobila robicu ili koristi robicu od starije djecice koja vam je duze stajala u ormaru/na tavanu pa je malo pozutjela na nekim dijelovima? Ja sam prvo mislila takvu robicu vratit/bacit, a onda sam naisla na postove mama da je to od oksidacije proteina iz mlijeka - da robica kad se oprala je bila bez mrlja, a nakon stajanja su se pojavile te zute mrljice tamo gdje je nekad bila pobljucjana. Kako citam strane stranice vidim da mame savjetuju praskove koje mi tu nemamo, tipa oxyclean. Na nasim stranicama nisam puno naisla, nesto malo o sodi bikarboni, octu, suncu… ne znam je li koja od vas imala takav slucaj i uspjela spasit sta? 😊

Imas vanish oxi action i u dm-u denk mit oxi power, da probas s time? 😊

2021. M 💗

Aneee
    10. Svibanj 2021. 10:25

Dobrodosle nove cure 🤗
    Sve koje imaju danas pregled, sretno ❤
    Mene bas vesele pregledi i kad vidim kako nam bebe napreduju 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    10. Svibanj 2021. 10:29

Sretno svima na pregledu danas 
    Moj je prekosutra, u srijedu 
    Što se termina tiče 10.07., curica, Zabok 

Kiflica
    10. Svibanj 2021. 10:56

Hehe, hvala cure, znam ja da postoje razni praskovi za uklanjanje mrlja, imam i ja jedan sprej sta se posprica prije pa cu probat s njim, ali mene je zanimalo bas imai koja osobno iskustvo da joj je nesto upalilo baz za ovaj tip mrlja, pa da ne moram isprobavati praskove redom.😊 Tj, ako prvo sta odabrem ne upali, odustajem.🤣

Hedwig.Z
    10. Svibanj 2021. 10:59

Ja sam naslijedila robicu od necaka, ali običnim pranjem je sve otišlo. 
    I ja jeeedva čekam pregled, sljedeći utorak! 🤩 Evo danas nam je prvi dan rodiljnog dopusta, još 45 dana do termina! Ajmeee 😍😍

Kiflica
    10. Svibanj 2021. 11:04

Lulu.lu, ma da!? Ajme super. Jesi prala s nekim obicnim deterdzentom ili djecjim ili nekim posebnijim? Na kojoj temparaturi? Ja skoro sve perem s nekim obicnim tekucim deterdzentom za sareno rublje na temp.cca 40 stupnjeva ili kako vec etikete kazu. Nece mi bit zao zakurit ovu robicu i na 90 ako treba i ako ce izac mrlje, ionako ju ne bi koristila ako ne izađu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.