Izgleda da je najveci problem u vezi imena nama sto decke cekamo😂😂. I mi smo na istoj muci. Za curicu smo odmah znali o odmah se slozili, a za decka se jos premisljamo. Isto se vrtimo u krug. Meni je najsmješnije jer ga svi zovu po tati već. Uglavnom kad pitaju kako je onda ide pitanje naravno po dalmatinski :"kako je mali(tatino ime)"? A muzu glupo da se zove po njemu tako da imamo na izbor 3 imena pa cemo i mi izgleda izvlačiti papiriće 😃😃
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nego…. Ima li još tko da nije odabrao ime🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nama je to zbilja najteže, oboje imamo po 2-3 favorita i kao želimo jedno drugome ugodit, pa se to pretvara u začarani krug.
Trenutno čitam favorite bebaču i čekam njegovu reakciju🤣🤣
Ako on sam ne odluči slijedi izvlačenje papirića🤷♀️
Haha, sine ako ti se ne sviđa bubni jednom, ako ti se sviđa bubni dvaput 🤣
.
Meni samo napišeš DE, Maro 💙
Ovo sam probala, ali nije reagirao na ni jedno ime 😂😂😂😂
Ako reagira na neko "krivo" pitam ga je li siguran🤣🤣🤣da ponovim još jednom 🤦♀️🤦♀️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Mi smo se za curu dogovorili doslovno u minuti, a za decka smo imali 2,3 opcije i nakon par dana odlucili. 🙂💙 I nakon odluke rekli samo najuzoj obitelji, ostalima ne govorimo.
Jučer sam favorite ispisala sa prezimenom (nekoliko puta)🤦♀️... Čisto da vidim kako izgleda na papiru i kako zvuči... Sad moram to tati uručit🤣 da proučava
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Uh imeee...poceli s Klara sad smo na Sara tko zna sta ce bit na kraju. Za zenski mi je bas tesko, za musko bi znala odmah...tako da je za sad Sara.
Iscjedak - obilan, kako koji dan, nekad gusci nekad skroz rijedak ali bijel, uglavnom uvik ga ima. Sutra mi je pregled pa cu sve znati.
url=https://lilypie.com]
Iscjedak kako koji dan, nekad slabo, nekad jako, od prozirnog, bjelkastog do zuckastog. Pitala sam prosli put gin, rekao je da je to normalno a i moj cerviks je uvijek na pregledu i vise nego dobar, cak i puno duzi od nekih njihovih mjera po tjednima.
https://ibb.co/xCrjNdm ulovila haljinu u lidlu za bagatelu, ne znam ko je sretniji bio, ja tenk koja ne stanem u nista, a da lijepo izgleda ili muz kojem nisam plakala od jada kad sam ju probala 😂
Ime imamo, kolko pricamo s njom ne pada nam na pamet mijenjati, jos ja po noci kad ljuta krenem spotati ju jer udara jako 😂
2021. M 💗
I meni je muž jučer kupio haljinu u lidlu hahah 8e
Super je, neka plava sa bijelim cvjetićima.
Iscjedak je kako kad, nekad obilniji nekad manje obilan. Bijeli do svijetlo žuti.
.
Nego ja baš gledam moj stomak I nešto se ne razumijem, ali meni izgleda da se dosta spustio hahha
https://ibb.co/BB7Rtdh
Sta vi kažete? 😅🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Što se tiče imena, odlučili smo se prije nekoliko dana, tata se to ime najviše svidjelo, a i meni je divno. Reci ćemo sako najužoj obitelji, ja iskreno ne volim kad me poznanici krenu ispitivati o imenu, ne znam zašto...😅
Što se tiče iscjetka, da, sad je gušći, bijeli, ponekad ide ka žućkastom.
Ne znam, sluzni čep kad je meni ispao baš je bio sukrvav, obilan... S time da je meni 5 dana prije poroda otišao dio, a na dan kad su krenuli trudovi je cijeli dan izlazio ostatak...
👨👩👧👧👭
Sortiraj odgovore
Najstariji