Ana.b i meni je tako nize postavljen. Na zadnjem pregledu u utorak je bio glavicom okrenut prema dolje pa vrlo vjerojatno zbog toga.
Sto se tice iscjetka, ima ga bijelog i blijedozuckastog i bas primijetim da ga ima sve vise i vise. Ali to je normalno sto se vise priblizavamo terminu 😊😬
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Što se tiče imena, odlučili smo. Nije ono što smo govorili na početku, ali jako slično. 🥰
Iscjedak - imam ga, dosta obilan nekad, pogotovo ujutro kad se dignem. Bijeli do svijetlo zut, rekla je gin da je normalno.
Ana.b i meni se čini jučer i danas da mi se nekako spustio. Jučer sam se pogledala u ogledalo od naprijed samo u grudnjaku, baš mi je nekako nisko, zacudila sam se full. Imam filing da mi se tijelo mijenja iz dana u dan.
Još samo 45 dana 🤩🤩
Iscjedak- isto dosta obilan, gust i bijel, bez mirisa. Radila sam briseve cerviksa prije 15ak dana, zbog skracenog cerviksa i u redu su. Znaci da je to normalno.
Ana0310- haljina ti je suuper. Bas si prekrasna trudnica♥️
Ana. b. - i moj je isto takav kao tvoj, samo sto ja znam da je moj mali vec odavna dosta nisko. Mozda ti se poceo spustati. Ubrzo ti je pregled pa ces sve znati, bas pitaj na pregledu. I meni svi kažu da mi je bas nisko🤷♀️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Trbuh, ja imam dojam da moj nije nikad ni bio nešto visoko, osim što primjetim da je sad baš narastao onako pošteno🤰🤰🤰.
Ne znam koliko još raste zadnjih mjesec i pol-dva 😳😳.... Ali znat ćemo.
Iscjedak.... Isto uobičajan osim dva puta tjedno malo obilniji i bjelkast (mlječan) pitala dr. Kaže hormonalni iscjedak, dok nema mirisa iritacije sve ok.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Hvala Clio 🤗
iscjedak mi je sve obilniji s vremenom, bijelo-zuckasti... veli gin da je to normalno pa ne brinem. 😊
2021. M 💗
Da sad se stomak bas mijenja iz dana u dan 😄
Zadnjih dana nisam mogla disati, a danas već lakše disem...tako da vjerujem da se spustio hahahh
I postao je više uži i spicastiji 😅
Da pregled u srijedu..bas me zanima sta ce reci 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Zene jel vi imate osjecaj ko da vas dole na samom izlazu beba udari, ko da ce ispast? Nzn kako bi opisala ali mene udari ko da raciscava put za vani. 😂
.
Sto se tice iscjedka meni malo varira bijeli i zutkasti ali ja koristim Utrogestane vaginalno pa od toga jos vise imam i jos vise mi izlazi.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Zene jel vi imate osjecaj ko da vas dole na samom izlazu beba udari, ko da ce ispast? Nzn kako bi opisala ali mene udari ko da raciscava put za vani. 😂
.
Sto se tice iscjedka meni malo varira bijeli i zutkasti ali ja koristim Utrogestane vaginalno pa od toga jos vise imam i jos vise mi izlazi.
Da, nabije se toliko da imam osjecaj da ce noga izvirit. To su mi najgori udarci, zažari, zapeče ma kaos. Al tako mi je bilo i prvi put u ovim tjednima. Obicno iza toga odma moram u wc
url=https://lilypie.com]
.
Da, nabije se toliko da imam osjecaj da ce noga izvirit. To su mi najgori udarci, zažari, zapeče ma kaos. Al tako mi je bilo i prvi put u ovim tjednima. Obicno iza toga odma moram u wc
Uff odmah mi je lakse. I mene zna potjerati na wc i onda izmokrim par kapi
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kod nas je curica, termin 04.09. Grad nemoras pisati kad nisam u hr :)
Sortiraj odgovore
Najstariji