I jesi li susila vani na suncu, u kuci ili u susilici, ako se sjecas? 😊
Kiflica ako ne ode pranjem stavis na izravno sunce, znaci mrlja ravno prema suncu, to sunce uglavnom rijesi.
Sto se trbuha tice ovako je kako je Bojana napisala. Postoji opasnost zagrijavanja plodne vode pa izravno izlaganje trbuha suncu nije preporucljivo.
url=https://lilypie.com]
Cao cure
Zanima me jeli ijedna od vas imala problema sa ogtt i glukozom
Ja sam danas bila na testiranju međutim morali smo ga prekinut nakon prvog sata jer sam ja svu glukozu izbacila 😪
Sutra idem nanovo vadit krv i iz toga ce nekako vidjet za taj dijabetes nisam ni skuzila sta ima posebno da se na drugi nacin isto vidi 🤷🏻♀️
Kiflica-- oprala sam Froschom baby, na 60 jer se vidjelo samo na bijeloj robicu i stavila na sunce sušiti i sve otišlo.
Negativ - super ovo za dm, nisam znala. Idem sutra po još par stvari što mi treba 😊
Cao cure
Ja sam danas bila na testiranju međutim morali smo ga prekinut nakon prvog sata jer sam ja svu glukozu izbacila 😪
Sutra idem nanovo vadit krv i iz toga ce nekako vidjet za taj dijabetes nisam ni skuzila sta ima posebno da se na drugi nacin isto vidi 🤷🏻♀️
A joojj, žao mi je. I ja sam skoro skoro povratila nakon nekih pola sata što sam popila. Ali sam duboko disala i otišla van na zrak sjesti i bilo je ok. Ne znam da li postoji neki drugi način da ti utvrde glukozu 🤔
Sta se tice torbe ja sam svoju narucila preko Ali jest da je trebalo jedno 3 mj da dode do hrv al jako sam zadovoljna kako izgleda a i trebala bi biti izdrzljiva.. ima dio za bocice drzat koje zadrzavaju toplinu, mjesto za punit mob cak i odjeljak za rastegnut u sta mogu polozit bebu ako smo negdje vani ima cak i zastitu od sunca
Jedva cekam da je upotrijebim zajedno s kolicima 😁😁
Cao cure
A joojj, žao mi je. I ja sam skoro skoro povratila nakon nekih pola sata što sam popila. Ali sam duboko disala i otišla van na zrak sjesti i bilo je ok. Ne znam da li postoji neki drugi način da ti utvrde glukozu 🤔
Pa saznat cu tocnije sutra 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Odmah sam isla zvat svoju ambulantu da vidim sta cu dalje jer mi se blizi 28 tj i dala mi je tu uputnicu, na isto mjesto moram ic vadit krv a sta oni iščitavaju iz toga i na koji nacin ne znam 🤔🤷🏻♀️
Cao cure
Pa saznat cu tocnije sutra 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Odmah sam isla zvat svoju ambulantu da vidim sta cu dalje jer mi se blizi 28 tj i dala mi je tu uputnicu, na isto mjesto moram ic vadit krv a sta oni iščitavaju iz toga i na koji nacin ne znam 🤔🤷🏻♀️
Cudno mi je da nisu ipak nastavili tj odradili mjerenja, jer ako si povratila kroz sat vremena valjda je do tada otislo u krv... ne znam ni sama
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Decko je doslovno rekao ne smijes pit jest pusit ni kretat se 🙄 izasla sam van na zrak sjela na klupu i nakon pol sata mi je pocelo mucninu radit pa sam zajedno sve izbacila van 😏
Hmm okej. Mi smo 3 vadile u isto vrijeme, sve smo u medjuvremenu otisle doma (7-10min pjeske) i onda se vrscale vadit krv, rekli su nam da je okej 🤷🏻♀️
Da i ja sam tako, izvadila i osla kuci pjesice.
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji