Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonks6
    10. Svibanj 2021. 13:36

pjegica

Decko je doslovno rekao ne smijes pit jest pusit ni kretat se 🙄 izasla sam van na zrak sjela na klupu i nakon pol sata mi je pocelo mucninu radit pa sam zajedno sve izbacila van 😏

Boze koje gluposti, najbolje da ne smijes ni disat🙄
    I ja sam to cudo popila i otisla dalje i pila sam vodu u meduvremenu najnormalnije. Ne sad popit pol litre vode, ali kad osjetis slabost slobodno popit. Ak uspiju iz krvi vidjet jos i bolje, bar se neces morat mucit opet.
    Bili na kontroli, sve je super. Prvo mi je rekla da velicina glave odgovara 29 tt, a ne 31 i tu me isprepadala, a posto je bedrena kost u normalnim tjednima opet je isla mjerit glavu i onda su mjere bile za 30 tt. Rekla je da ce imat malu glavu i da ce bit mali jer je meni trbuh mali. Neznam kakav bi mi to tocno trebao bit kad sam inace sva strkljava😅 uglavnom malac ima 1630 g i veli da je to u gabaritima kak mora bit. Al je poludila kad sam joj rekla da me nisu slali u TA nego samo na ultrazvuk jer se kao ta niska posteljica mora i u trudnickoj kontrolirat. Samo neznam od kud bi ja to trebala znat kad me nitko tam slao nije. Iduca kontrola za 2 tjedna pa cemo vidjet dalje. 

Bojana2017
    10. Svibanj 2021. 13:47

I moj pregled gotov. Radila sam CTG, uredan ☺️
    Doktorica rekla da sam uloživa pola prsta ali da je ušće zatvoreno i da nije zabrinjavajuće ništa. Ne moram strogo mirovati ali se paziti do 37 tt.
    S obzirom da je druga trudnoća kaže da je to ok i normalno. Sljedeći pregled tek 08.06. 🙈 I tad ću već biti u devetom mjesecu 🤗

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    10. Svibanj 2021. 13:51

I da, dobila sam 2 kg od prošlog puta 😱 ukupno sam na +6 kg 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Tonks6
    10. Svibanj 2021. 14:08

Bojana mene nisu vaginalno pregledavali zbog posteljice, rekao doktor da nije potrebno🤷‍♀️
    Ja sam +12 sve skupa🙈

Bela23
    10. Svibanj 2021. 14:17

Curke, cestitam na super pregledima! Neka nama nasih bebica! 🥰🥰🥰 
    Ja idem sutra, jedva cekam da vidim sta ce mi reci. Islreno se nadam da ce mi reci da nema vise mirovanja, da mogu makar laganini do trgovine i te stvari jer bih otisla jos pokupovati nekih sitnica sto mi fale.
    .
    Vidjela sam cure da su neke spominjale onu kadicu iz lesnine sklopivu. Zanima me kakva je kvaliteta, isplati li se uzet ju? Nekako mi se cinin skroz dobra pa sam mislila nju.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    10. Svibanj 2021. 14:29

tweetyca

Ja ju imam, meni se skroz svidja! Stabilna je, velika i moc ce se koristit dugo, a kad se sklopi mozes s njom gdje god. Uzela sam i umetak za nju al nisam sigurna dal cu to uopce koristit. Dole kadica standardno ima cep koji se moze otvorit za ispraznit je.

Super, bas ti hvala na recenziji 😂 definitivno ju uzimam. 😊

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Hedwig.Z
    10. Svibanj 2021. 15:09

Cure, besplatan tečaj dojenja preko Roda, u srijedu u 16.30. Samo se treba prijaviti i instalirati Zoom, pa ako nekog zanima.. Voditi će savjetničke za dojenje. 
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3vYYQQ8k8_fV-86R1XLgueQ4-MBLDnzugl0gxqKboVGwH1w/viewform?fbclid=IwAR1cFW_pyVLWRfjGJPSQze28aOCEkEspeig3Q3eNrPsJjFG9sHU9j_hAuco

Amber
    10. Svibanj 2021. 16:31

Mimica2

Dobrodošle nove cure 🙂 Začas smo na redu.
    .
    Ja sam počela prat/sušit/peglat, iskorištavamo ovo malo lijepog vremena što imamo, prije nego dosadna kiša opet krene. Uspjela sam zasad izgubiti jednu čarapicu prilikom pranja pa sam se kasnije sjetila da sam ih trebala staviti u mrežicu gdje grudnjake inače perem. Eto, mali savjet. Možda vi već sve tako radite, ja sam imala kasno paljenje.
    .
    Franka, suncobran neću naručivati, ali držač za vodu iliti maminu kavu sam uzela pod obavezno 😄

I ja. #prioriteti

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Mallla
    10. Svibanj 2021. 16:45

Hej cure cestitam na dobrim pregledima.
    Ja isto svoj obavila. Otvorena 1 prst, mirovanje i odmor preporuceni uz napomenu da nije stanje alarmantno i da se sutra rodi bebin zivot ne bi bio ugrozen. Cura ima 2.5kg. Ja sam dobila 2 kg i imam pregled za 2 tjedna. Rodiljni otvoren i sad cemo po malo u odbrojavanje! Ugl. Od starta sam na +7.5 kg. Dobila sam pohvale na racun toga....sad ce mi 2tj. Proletiti i eto ti ga vec 36tjedan....to mi je psihološka granica.

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    10. Svibanj 2021. 17:50

Mallla

Hej cure cestitam na dobrim pregledima.
    Ja isto svoj obavila. Otvorena 1 prst, mirovanje i odmor preporuceni uz napomenu da nije stanje alarmantno i da se sutra rodi bebin zivot ne bi bio ugrozen. Cura ima 2.5kg. Ja sam dobila 2 kg i imam pregled za 2 tjedna. Rodiljni otvoren i sad cemo po malo u odbrojavanje! Ugl. Od starta sam na +7.5 kg. Dobila sam pohvale na racun toga….sad ce mi 2tj. Proletiti i eto ti ga vec 36tjedan….to mi je psihološka granica.

Super Mallla, sad se probaj čim više odmarati, mada znam koliko je teško uz dijete pored. Meni danas doktorica kaže smanjite aktivnost, ne treba strogo mirovanje, al do 36-37 tt izgurati pa onda može sve. A ja joj kažem ja mirnija od ovog ne mogu biti 🤷🏼‍♀️. Idući pregled mi je tek 08.06. I tad ću već biti 36+2 😱

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.