Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    10. Svibanj 2021. 18:53

Mrlje na robici - ja sam puno toga dobila i isto je kao sto Kiflica kaze, onako zute mrlje. Ja sam te mrlje naspricala sa kh7 za mrlje, oprala na 60°, sa normalnim praksom i sve je otislo. Kasnije kad se posusilo sam ponovila pranje sa ariel baby i duplo ispiranje.
    Bravo cure za dobre preglede, neka se nastavi u tom tonu,da bebice lijepo rastu

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hedwig.Z
    10. Svibanj 2021. 19:11

Negativ.Ljubavi

Lulu.Lu

Kiflica– oprala sam Froschom baby, na 60 jer se vidjelo samo na bijeloj robicu i stavila na sunce sušiti i sve otišlo.
    Negativ - super ovo za dm, nisam znala. Idem sutra po još par stvari što mi treba 😊
    Lulu.Lu, samo obavezno prvo putem interneta aktiviraj e-kupon za proizvode za bebe, a onda usput možeš i onaj za 5x više bodova na ukupnu kupnju 😜

Da, skuzila sam to. Znači, samo ih aktiviram preko neta i automatski kad provučem karticu na blagajni su iskorišteni? Jako rijetko idem u dm pa ništa ne znam. 😅

• Mimica2
    10. Svibanj 2021. 19:13

Bravo za preglede!! Lako za kile, bitno da su bebe dobro ☺️☺️

Termin 18.06

miska
    10. Svibanj 2021. 20:07

Cestitke cure na dobrim pregledima! Ja imam za tjedan dana, jedva cekam. 🙂
    Sto se tice testa za secer, ja kad sam isla u DE uputa je bila da se tamo sjedi i ceka, ne pije voda i u slucaju povracanja ponistava se test. Moja kuma je isla dvaput u HR i svaki put je bilo ponisteno jer je povracala.
    Danas me bas kolegica pitala koliko imam do termina i kad sam rekla 7 tjedana skuzila sam kako je to jos malo pa me pocela hvatati panika 😅

• Mimica2
    10. Svibanj 2021. 20:09

Danas sam oprala AS. Sve sam rastavila i stavila u mašinu na lagano, 30°, 45min, smanjila centrifugu, super se opralo i osušilo. Znači umetak za novorođenče, jastučići i navlaka, sve se pralo. 🙂 Baš sam sretna, lagano se rastavlja i sastavlja! 

Termin 18.06

matea1989
    10. Svibanj 2021. 21:05

Mimica2

Danas sam oprala AS. Sve sam rastavila i stavila u mašinu na lagano, 30°, 45min, smanjila centrifugu, super se opralo i osušilo. Znači umetak za novorođenče, jastučići i navlaka, sve se pralo. 🙂 Baš sam sretna, lagano se rastavlja i sastavlja!

Nije mi uopće to palo na pamet 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ja nisam ni raspakirala ni as ni kolica, kao računam da ne pada prašina, al nije mi na pamet palo prati 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sad ću morati i to 

• Mimica2
    10. Svibanj 2021. 21:13

matea1989

Mimica2

Nije mi uopće to palo na pamet 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ja nisam ni raspakirala ni as ni kolica, kao računam da ne pada prašina, al nije mi na pamet palo prati 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sad ću morati i to

Meni je bilo muka sve do trenutka kad sam mislila da ću sve morati na ruke, pa sam išla gledati šta mogu u mašinu i ispalo je da je sve perivo. A od kolica sam oprala samo presvlaku od madraca šta je u košari, ostalo prebrišem.. Ali čitala sam da cure znaju samo osunčati kolica i AS, "ubiti" bakterije... 

Termin 18.06

Pjegica.
    10. Svibanj 2021. 23:21

Ja sam kolica naslijedila pa sam osjecala obavezu oprati ih prije nego stavim bebu unutra 🤣 
    Sve sta se dalo odvojiti sam ili u masinu ili u kadu pa na ruke i van na sunce na dobro susenje sve je ispalo super jos je pobijelilo dodatno nakon pranja i susenja 😁😁

mara5
    11. Svibanj 2021. 00:14

Puno se tipka 🤭 postaje sve uzbudljivije 🤰
    .
    Ja sam jucer stigla kod svojih u hercegovinu, i samo sam preletila sto se tipkalo nadam se da cu sutra uspjeti zavrsiti popis 😅.
    .
    Cure koje su bile kod svojih i pisale o dobivenim kilicama razumijem u potpunosti, stalno me nude... mama jos ima upozorenja pazi na stepenice, pazi kako setas psa, pazi ovo pazi ono 😂😂
    .
    Tweetyca ni ja nemam kolica niti odluku 😏
    Ne zbam ni kada cu se odluciti. 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Rio
    11. Svibanj 2021. 00:49

Bokic cure.. u nedostatku sna i s dovoljnom količinom udaraca u bočne dijelove trbuha odlučila sam vam se javiti 😊 
    Bila sam danas na pregledu i doktorica mi radila vaginalno uzv. Cerviks 4mm (ako sam dobro zapamtila), zatvorena, ali s niskom posteljicom. 1,5cm od ušća maternice. 
    Plus sto se mali točno nasadio guzom na taj donji dio (i dalje je na zadak) pa moram piškiti otprilike 498 puta dnevno. 
    Rekla mi doktorica ako se do sljedećeg pregleda ne okrene, vrlo vjerojatno onda neće ni do kraja 🤔 pregled je za tri tjedna. U tom slučaju, kaže ona, carski. Carski je moguć i zbog te posteljice ukoliko se ne povuče gore. 
    Pitala sam je trebam li mirovati, kaže ne, još je rano za zaključke, ali spominjala je potencijalno krvarenje. Ima li koja iskustva s tim? 
    Btw mali je sad 1400g i po veličini malo žuri za tt u kojem smo..
    Sve vas lijepo pozdravljam 🥰

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.