Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    08. Svibanj 2021. 21:12

Lullaby ja sam plahte s glumicom uzela u magic baby, dosta zadovoljna debljinom, nekih 50kn.
    Clio ja dosta tesko podnosim,  stalno mi se place. Ali ajde gegam se do balkona i na lezaljku,samo mi neudoban polozaj. Znam da je tesko, ali drzi se, bit ce lijepo vrijeme kad krenemo s kolicima nadoknadit cemo mi to

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Tonks6
    08. Svibanj 2021. 21:13

Clio tocno tak ko i ti. Predivno vrijeme, a nemres nikam. Jos i ovaj mali stalno vice odi mama s nama van pa mi bude jos teze. Odem ja malo kao s njim van, al nemrem predugo sjedit na stolcu onda radije nikam ne idem. A sad ce sve lijepse i lijepse bit. Stvarno ko da smo u zatvoru. 

Bela23
    08. Svibanj 2021. 21:54

Clio isto tako dosta mi tesko pada, pogotovo jer samvecinu dana sama a tako bi rado otisla do trgovine, na kavu ili nesto slicno. Tesko mi pada sto sam ovisna o drugima i da mi drugi moraju raditi stvari po kuci. Volim biti neovisna i da idem gdje zelim i kad ja to zelim, ali eto jos malo i proci ce i to pa necu u kucu ulazit. 😂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Svibanj 2021. 22:02

Sad mi je lakse kaf vidim da je i vama tako. I ja sam vecinu vremena sama, muz radi, a kad dođe kuci zaspe ili je u drugom stanu u kojeg se useljavamo ovih dana. I ja ovisim o drugima pa sam i zbog toga živcana. Ali eto jos malo i taman cemo u najbolje vrijeme vani s bebicama. 😃😃🤗

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bela23
    08. Svibanj 2021. 22:04

Joj ko da citam za svoga muza 😂😂 vecera i zaspe 😂 Ma nase vrijeme tek dolazi. 😊 Mislim da niti jedna od nas nije bas muslila ovako provesti svoju  tridnocu ali sve za nase srecice da nam dodju zive i zdrave. 🤗

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Maryy29
    08. Svibanj 2021. 22:33

Cure sta mislite da obnovimo listu sa terminima i dodamo mjesto poroda i spol bebe jer dosta cura sa starog popisa uopce nisu aktivne, a blize nam se termini

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Mimica2
    08. Svibanj 2021. 22:47

Lullaby, ja sam u ikei uzela zaštite i plahte. 
    .
    A ovo s mužem.. Evo 6 mjeseci je bio u homeoffice, ja na zabrani rada, voljeli smo se i svađali, i baš se idući tjedan vraćaju u ured. Znači ono 😤 Kad ga najviše trebam...

Termin 18.06

MariLove12
    08. Svibanj 2021. 23:34

Kiflica za certifikate nemam pojma jer sam to mislila kao i Malllla, doslovno kad pred sami porod jer ne znam koliko ću biti u stanju sa britvicom drndati dolje. Jedva se cekam vratiti IPL-u 😅
    Lullaby, zastitu sam bas danas uzela u Ikei, cca 60kn velicina 60x120 zove se Lenast, cini se skroz dobra, kaze prodavačica da je gornja strana mrežasta da bi zrak mogao cirkulirati, a ispod dolje ima nepropusnu podlogu, tako nekako nisam bas slusala 😂 ugl na dodir je super, vjerujem da obavlja svoj posao! 

It's a boy! 💙

Mallla
    08. Svibanj 2021. 23:46

Nek se javi dobrovoljac za termine
    Ja sam: 23.6.2021. Cura - Metković/Dubrovnik

url=https://lilypie.com]

mara5
    08. Svibanj 2021. 23:54

Imam spremljenu listu, dopisat cu gradove curama koje zele..
    Sacekat cu do sutra navecer onda cu sve unjeti da ne kopiram listu za svaku posebnu

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.