Lullaby ja sam plahte s glumicom uzela u magic baby, dosta zadovoljna debljinom, nekih 50kn.
Clio ja dosta tesko podnosim, stalno mi se place. Ali ajde gegam se do balkona i na lezaljku,samo mi neudoban polozaj. Znam da je tesko, ali drzi se, bit ce lijepo vrijeme kad krenemo s kolicima nadoknadit cemo mi to
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Clio tocno tak ko i ti. Predivno vrijeme, a nemres nikam. Jos i ovaj mali stalno vice odi mama s nama van pa mi bude jos teze. Odem ja malo kao s njim van, al nemrem predugo sjedit na stolcu onda radije nikam ne idem. A sad ce sve lijepse i lijepse bit. Stvarno ko da smo u zatvoru.
Clio isto tako dosta mi tesko pada, pogotovo jer samvecinu dana sama a tako bi rado otisla do trgovine, na kavu ili nesto slicno. Tesko mi pada sto sam ovisna o drugima i da mi drugi moraju raditi stvari po kuci. Volim biti neovisna i da idem gdje zelim i kad ja to zelim, ali eto jos malo i proci ce i to pa necu u kucu ulazit. 😂
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sad mi je lakse kaf vidim da je i vama tako. I ja sam vecinu vremena sama, muz radi, a kad dođe kuci zaspe ili je u drugom stanu u kojeg se useljavamo ovih dana. I ja ovisim o drugima pa sam i zbog toga živcana. Ali eto jos malo i taman cemo u najbolje vrijeme vani s bebicama. 😃😃🤗
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Joj ko da citam za svoga muza 😂😂 vecera i zaspe 😂 Ma nase vrijeme tek dolazi. 😊 Mislim da niti jedna od nas nije bas muslila ovako provesti svoju tridnocu ali sve za nase srecice da nam dodju zive i zdrave. 🤗
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure sta mislite da obnovimo listu sa terminima i dodamo mjesto poroda i spol bebe jer dosta cura sa starog popisa uopce nisu aktivne, a blize nam se termini
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Lullaby, ja sam u ikei uzela zaštite i plahte.
.
A ovo s mužem.. Evo 6 mjeseci je bio u homeoffice, ja na zabrani rada, voljeli smo se i svađali, i baš se idući tjedan vraćaju u ured. Znači ono 😤 Kad ga najviše trebam...
Termin 18.06
Kiflica za certifikate nemam pojma jer sam to mislila kao i Malllla, doslovno kad pred sami porod jer ne znam koliko ću biti u stanju sa britvicom drndati dolje. Jedva se cekam vratiti IPL-u 😅
Lullaby, zastitu sam bas danas uzela u Ikei, cca 60kn velicina 60x120 zove se Lenast, cini se skroz dobra, kaze prodavačica da je gornja strana mrežasta da bi zrak mogao cirkulirati, a ispod dolje ima nepropusnu podlogu, tako nekako nisam bas slusala 😂 ugl na dodir je super, vjerujem da obavlja svoj posao!
It's a boy! 💙
Nek se javi dobrovoljac za termine
Ja sam: 23.6.2021. Cura - Metković/Dubrovnik
url=https://lilypie.com]
Imam spremljenu listu, dopisat cu gradove curama koje zele..
Sacekat cu do sutra navecer onda cu sve unjeti da ne kopiram listu za svaku posebnu
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji