Jako slatke stvarcice ste kupile!😍 Ja cu poskicat malo te Dane beba. Sinoc me ulovila neka manija spremanja, pola torbe za rodiliste pospremila. 🤣 Nakon toga sanjala da je jutro, da sam rodila nocas i pisem poruku vama cure na forum da sam rodila i
da cu vam pricat detalje.🤣😂😊
Heh, za kreme za depilaciju nema sloge strucnjaka jesu li sigurne u trudnoci ili ne, neki kazu moze, a neki ne. Na nijednoj ne pise da je sigurna za trudnice... pa vidite same kako se osjecate oko toga...mene strah malo...
Mislim rado bi ih probala, ako ima koja kakav clanak ili naziv kreme na kojoj je certifikat da je sigurna za trudnice, sibnite linkic, pliz! 🤗
Kiflica sto se kreme tice ja sam doslovno pred porod rjesila s njom a ovo između britvicom, nisam bas sad pred svaki pregled isto me bilo malo frka...
Ja imam tuš kadu onu nisku pa mi nezgodno u njoj, inace u klasicnoj kadi sidnem na rub (kod mame).
E da Twetyca zajeb su gužve, pogotovo vama za ST pa u Omišu zapneš...kriminal...al ajd makar se moze na AUtoput. To mene brine za Dubrovnik, 6mj ce bit, sezona i onda je moguca guzva...volila bi u Metkovic al vidjet cemo.
url=https://lilypie.com]
Malla, thnx, razmislit cu, mozda bude krema ili britvica pred porod. A sada, tu i tamo britvica, vecinom sam u dlakavijoj varijanti i ne zamaram se time.😊 Vec sam pisala svoje iskustvo s voskom i brazilskom pa se necu ponavljati, a bome necu ni to iskustvo vise ponavljati.🤣
Bojana- e super moze, sve cu te obavijestiti kako je proslo da znas sto te ceka. ☺️
Lulu.Lu- daaa bas sam zadovoljna kako izgleda sve i super mi je sto su po 2 kreveta u sobi a ne 4-5. Iako mi njvj tada nista nece biti bitno nego dijete ali eto 😂😂. Tako i ja jos ormar njen sredit s robicom i sitnice neke i spremna sam. Ja sam isto preuzbudjena i ne mogu vjerovati da ce to tako brzo. 🥰
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ako nekome trebaju plahte cudnih dimenzija mozete uzeti i od Ethereala, samo im posaljite poruku i sasit ce vam dimenzije koje vam trebaju. Trenutno su 50kn. Cinilo mi se malo too much dat 170kn za 1 plahtu od muslina na mamino.hr. 🙈 Jesu predivne, al ja bi obicnu bijelu 😁
Da, skupe su, ja sam sebi vise za gust 😅
2021. M 💗
Razumijem, ja sam sebi za gust narucila 3 deke 😂😂😂 sta da ti kazem 😁
Kolko ih sad imas? Jesi blizu 10? 🤣
2021. M 💗
Ajme i jos jednu sam uzela, troslojnu od baobaby 🥺
Hahahahahah nisam fulala! 😅 sve ce ti to dobro doci 😊😊😊
2021. M 💗
Tweetyca ja sam uzela 2 Lassig swaddle u Babycentru. To je nešto najmekše ikad!
Naručila sam kolica, ispravili su grešku Evo čekam muža da dođe iz shoppinga s krevetićem i madracem. Sad lagano škicam što ću još kupiti.
Pls info di ste uzele zaštite za madrac i donje plahte? Hoću bijele obične, samo da nisu pretanke.
Joj cure, ja još nisam odlucila u cemu ce maleni izsvi iz rodilišta. Termin je oko 20.6. I nisam pametna. Gledam ove kompletice ali još ništa nisam odlucila. Za curice ima tako prekrasnih kompetica da bih odmah pokupovala, a za decke mi je sve nekako...onako, i jos neznam koji broj da tocno uzmem🙄
E vi koje ste na mirovanju, kako podnosite boravak u kuci po ovom vremenu?
Tu kod nas je vrijeme prekrasno, vec smo u kratkim rukavima, obozavam inace biti vani, a sad samo mogu do balkona i nazad. To me vec pomalo pocelo ubijati, a hormoni mi lude. Cas placem, cas sam ljuta, a to vecinom jer samo lezim i jedino sto rucak skuham😪😪😪
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji