Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    08. Svibanj 2021. 17:38

Jako slatke stvarcice ste kupile!😍 Ja cu poskicat malo te Dane beba. Sinoc me ulovila neka manija spremanja, pola torbe za rodiliste pospremila. 🤣 Nakon toga sanjala da je jutro, da sam rodila nocas i pisem poruku vama cure na forum da sam rodila i 
    da cu vam pricat detalje.🤣😂😊
    Heh, za kreme za depilaciju nema sloge strucnjaka jesu li sigurne u trudnoci ili ne, neki kazu moze, a neki ne. Na nijednoj ne pise da je sigurna za trudnice... pa vidite same kako se osjecate oko toga...mene strah malo...

Kiflica
    08. Svibanj 2021. 17:40

Mislim rado bi ih probala, ako ima koja kakav clanak ili naziv kreme na kojoj je certifikat da je sigurna za trudnice, sibnite linkic, pliz! 🤗 

Mallla
    08. Svibanj 2021. 17:57

Kiflica sto se kreme tice ja sam doslovno pred porod rjesila s njom a ovo između britvicom, nisam bas sad pred svaki pregled isto me bilo malo frka...
    Ja imam tuš kadu onu nisku pa mi nezgodno u njoj, inace u klasicnoj kadi sidnem na rub (kod mame).
    E da Twetyca zajeb su gužve, pogotovo vama za ST pa u Omišu zapneš...kriminal...al ajd makar se moze na AUtoput. To mene brine za Dubrovnik, 6mj ce bit, sezona i onda je moguca guzva...volila bi u Metkovic al vidjet cemo.

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    08. Svibanj 2021. 18:13

Malla, thnx, razmislit cu, mozda bude krema ili britvica pred porod. A sada, tu i tamo britvica, vecinom sam u dlakavijoj varijanti i ne zamaram se time.😊 Vec sam pisala svoje iskustvo s voskom i brazilskom pa se necu ponavljati, a bome necu ni to iskustvo vise ponavljati.🤣 

Bela23
    08. Svibanj 2021. 19:00

Bojana- e super moze, sve cu te obavijestiti kako je proslo da znas sto te ceka. ☺️ 

Lulu.Lu- daaa bas sam zadovoljna kako izgleda sve i super mi je sto su po 2 kreveta u sobi a ne 4-5. Iako mi njvj tada nista nece biti bitno nego dijete ali eto 😂😂. Tako i ja jos ormar njen sredit s robicom i sitnice neke i spremna sam. Ja sam isto preuzbudjena i ne mogu vjerovati da ce to tako brzo. 🥰 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

ana0310
    08. Svibanj 2021. 19:55

tweetyca

Ako nekome trebaju plahte cudnih dimenzija mozete uzeti i od Ethereala, samo im posaljite poruku i sasit ce vam dimenzije koje vam trebaju. Trenutno su 50kn. Cinilo mi se malo too much dat 170kn za 1 plahtu od muslina na mamino.hr. 🙈 Jesu predivne, al ja bi obicnu bijelu 😁

Da, skupe su, ja sam sebi vise za gust 😅

2021. M 💗

ana0310
    08. Svibanj 2021. 20:04

tweetyca

Razumijem, ja sam sebi za gust narucila 3 deke 😂😂😂 sta da ti kazem 😁

Kolko ih sad imas? Jesi blizu 10? 🤣

2021. M 💗

ana0310
    08. Svibanj 2021. 20:22

tweetyca

Ajme i jos jednu sam uzela, troslojnu od baobaby 🥺

Hahahahahah nisam fulala! 😅 sve ce ti to dobro doci 😊😊😊

2021. M 💗

Lullaby
    08. Svibanj 2021. 20:48

Tweetyca ja sam uzela 2 Lassig swaddle u Babycentru. To je nešto najmekše ikad!
    Naručila sam kolica, ispravili su grešku Evo čekam muža da dođe iz shoppinga s krevetićem i madracem. Sad lagano škicam što ću još kupiti.
    Pls info di ste uzele zaštite za madrac i donje plahte? Hoću bijele obične, samo da nisu pretanke.

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Svibanj 2021. 21:04

Joj cure, ja još nisam odlucila u cemu ce maleni izsvi iz rodilišta. Termin je oko 20.6. I nisam pametna. Gledam ove kompletice ali još ništa nisam odlucila. Za curice ima tako prekrasnih kompetica da bih odmah pokupovala, a za decke mi je sve nekako...onako, i jos neznam koji broj da tocno uzmem🙄
    E vi koje ste na mirovanju, kako podnosite boravak u kuci po ovom vremenu?
    Tu kod nas je vrijeme prekrasno, vec smo u kratkim rukavima, obozavam inace biti vani, a sad samo mogu do balkona i nazad. To me vec pomalo pocelo ubijati, a hormoni mi lude. Cas placem, cas sam ljuta, a to vecinom jer samo lezim i jedino sto rucak skuham😪😪😪

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.