Eto, moze i fejs. Nek se zenskice izjasne 😊
Cure, već postoji na fejsu zatvorena grupa "ljetne bebe 2020" pa se slobodno priključite. :)
Curka je ❤
Dora, jesam i ne pomaze. Stavila sam i 2, 1 izmedu koljena, jedan niže.. ali ništa. Sad me boli od koljena do stopala, i to samo kad ležim. A dobro, proći će i to pa će doći nešto novo hahah
Cure evo da se javim da smo bili na 4D i da je sve super, imamo 425 grama i prijavljujem deckica 💙, napokon smo saznali spol, nas mali ljenivac 👶,
Drago mi je za uredan pregled 💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Barby pa što ti to jedeš da ti je tako visoko? Posudi ga meni malo 😂 Baš neobično.. 😊
Cure laku noć želim! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke da vam se I ja pridruzim, neka Sam I ja dosla na ovu temu 😊 Termin 22.08.2020, dvije bebice, muz azoo ja sve OK osim tsh, 10 punih sedmica Danas... Danas ultrazvuk, nekako me nervoza uhvatila, ne mogu da spavam.. Sutra se rjesavam I utrica hvala bogu 😁
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Evo ja se vec par noci budim oko 3 30 i sta cu radit nego na forum🙂.
Sta se tice zeljeza nisam uopce obracala paznju na vrijednost, samo pogledsm jesu li vrijednosti unutar granica.
Normabel mozes uzimat, ako ti je lijecnik preporucio.Ja ga isto pijem.Nekad zaspem bolje, nekad ne...
Nadalice dobro dosla i sretno na pregledu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Nadalica dobrodosla nam 🥰
Barby meni je prvu trudnocu bilo zeljezo 32, cim sam rodila toliko je palo da sam otpustena iz rodilista s anemijom i Heferolima... Sad mi je izmjeren hemoglobin 125.
Alisanazemlji poslala zam zahtjev za u grupu na fejsu, jos cekam
Bebac hvala ti na savjetu! Gdje si isla nanfizioterapiju? Ja sam bila na Rebru, zbog problema s kraljeznicom, ali bas sam bila uzasno nezadovoljna, bilo je puno mladih fizijatara i ocekivala sam daleko vise angaziranosti i koristi od toga...na kraju struja, uzv i doslovno 5 vjezbi koje sam vec 2.dan morala odradjivat sama, bas ko na traci, skroz mi se zamjerilo sve to skupa..
Alisa i ja sam bas zavoljela doc na forum, procitat o cemu pisu druge zene, sto dozivljavaju, koja ima kakvu novu informaciju, jako me razvesele dobri pregledi i bas mi je draga ova nasa mala(velika) zajednica ♡
Nadalica dobro nam dosla ti i jos jedni blizancici, sad vec imamo 3 para zelim ti sto laksu i uredniju trudnocu!
Sortiraj odgovore
Najstariji