Cure jeste uzele onaj mali besplatan paketić za trudnice iz dm-a, ja bila popodne po svoj 🤗
Cure jeste uzele onaj mali besplatan paketić za trudnice iz dm-a, ja bila popodne po svoj 🤗
Jesam baš nedavno, baš je slatkoooo Ja bi još takvih poklona
Samo se dođe s karticom i to je to? 🙂
Da, dobije se krema za strije od biobaze, mali sudokrem, mala kremica za guzu mislim od Jgl, mali bepanten, knjižica s popustima, priručnikom za mame i prvi dnevnik za bebu. Simpa onako 👍 nek i nama netko nešto da
Lola777 ja sam mislila da sam jedina koja imam fobije id svoje soc gin. Bas se bojim bilo sto pitati i zato sam krenula privatno. Zvala u petak soc da bi dosla na briseve i jos neke stvari, moze moze super dodjite iduci tj kad vam pase. Meni pasalo danas i ja dosla danas. Isprasickale me i ona i sestra da kaj mi ova privatnica nije napisala na nalaz sto treba, da zasto sam ja dosla bla bla. Malo sam ostala paf. Ima mjesta. Nije meni privatnica rekla “e stara odi i napravi to i to”, nego mi ne rekla da ce trebati uskoro raditi briseve, torch da napravim zbog zivina doma itd. Bilo mi je zgodno danas doci i ja dosla. Ajde napravila mi je sve i dala uputnice, al sam se bas malo pokakano osjecala 🙄 volim ici privatno jer je puno temeljitija od soc, pita me sve sto nju zanima i ja pitam sve sto mene zanima. Na predzadnjem pregledu me 5min o poslu ispitivala i kako mi je raditi, jel bi isla na bolovanje mozda itd. Na uzv mi sve pokaze i detaljno objasni, svaki put zove muza ako je samnom i njemu isto sve pokaze i objasni. Ja prakticki nemam sto nju pitat nakon pregleda i mirne duse idem doma. A ova soc ko na traci samo da me obradi i aj bok.
Ma mene je moja isprasila kad sam je pitala za cerviks, da sta je imam pitati strucne stvari.I ja bi napravila briseve, al ni to se ne usudujem pitati jer ce reci da je na doktor a ne ja. Sve stoji,ali sta cu moje tijelo i moja beba i pravo da pitam. zato sam privatniku izvadila nalaze i oplela po pitanjima. Naravno da sam mu se ispricala sta sve pitam jer sam struke, a i licnosti koja zna neke stvari.a bilo bi bolje da ne znam.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da, dobije se krema za strije od biobaze, mali sudokrem, mala kremica za guzu mislim od Jgl, mali bepanten, knjižica s popustima, priručnikom za mame i prvi dnevnik za bebu. Simpa onako 👍 nek i nama netko nešto da
Treba li trudnicku pokazati
Cure uclanite se u hipp i dobit cete i njihovih par proizvoda. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mi bili na pregledu! Sve je dobro. Prasica sakrila lice i nismo je vidjeli 😜
Rekao je da moram više mirovat jer imam neke mini kontrakcije, ali kao sve je pod kontrolom. Posteljica je sprijeda.
❤
Čestitam na uspjesnom pregledu❤🎉a na temelju cega je rekao da imas te mini kontrakcije?
Hvala 😊
Vidio ih je na UZV, ali kaže da nema šanse da ih osjetim, jer su slabašne…
Aha, tako, magnezij ti je dobro piti
💙
Lola777 meni bas neugodno danas bilo eto 🙄 jos se ja tuka ispricavam. Nadam se da mi nece vise raditi probleme. A i ona samo strucne izraze trabunja. Ja nesto kuzim, al ima masu stvari koje ne znam i kad pitam samo mi ponovi. Privatnica mi sve laicki objasni i takorec ne koristi strucne izraze. Skroz sam opustena kod nje i nije mi nista neugodno pitati. A ovu se bojim pogledat u oci 🙄 jako mi je zao sto je takva jer ju ipak trebam zbog uputnica i ostalo. Jos mi je muka bila kad su mi u stamparu rekli da za briseve i torch zovem gin za 10 dana za nalaze 😭 nadala sam se da cu ih osobno doci podignuti.
A eto, odrasle smo zene a bojimo se pitati ih i zamjerati se. Ona meni svaki put napravi uzv i to mi je ok,ali svaki put naplati , a racun ne da.Jos je sad digla na 70 kn. Znam da ne bi to smila naplacivati, a ja ne govorim nista bas zato je mi treba
Lola777 meni bas neugodno danas bilo eto 🙄 jos se ja tuka ispricavam. Nadam se da mi nece vise raditi probleme. A i ona samo strucne izraze trabunja. Ja nesto kuzim, al ima masu stvari koje ne znam i kad pitam samo mi ponovi. Privatnica mi sve laicki objasni i takorec ne koristi strucne izraze. Skroz sam opustena kod nje i nije mi nista neugodno pitati. A ovu se bojim pogledat u oci 🙄 jako mi je zao sto je takva jer ju ipak trebam zbog uputnica i ostalo. Jos mi je muka bila kad su mi u stamparu rekli da za briseve i torch zovem gin za 10 dana za nalaze 😭 nadala sam se da cu ih osobno doci podignuti.
Bas neka drskulja
Inace se moze sam podignuti, ali u trudnoci salju odmah ginek. Ja sam TORCH radila i u 8mj zbog ivfa me slali i sama podigla, a sad su rekli da nalaze za Torch i ostale podignem kod ginek
Moguce da se moze i sam podici, treba pitati
💙
Treba li trudnicku pokazati
Ne treba 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji