LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    21. Siječanj 2020. 04:19

Leonie90

Cure, na ogtt jel idete privatno ili u bolnicu?
    Cula sam da je privatno malo podnosljivije jer stave limuna ili stoli vec unutra..

Ja sam isla privatno.90 kn.Da izbjegnem guzvu, prehlade, kasljanje i sl nisam tila u drzavno.Tekucina mi nije ruzna ni tamo ni u privatnog.Malo sladja voda

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• amber
    21. Siječanj 2020. 06:00

Jutro curke nisam se stigla javiti juce uglavnom moji pregled juce je prosao ok sve da je uredu i iduca kontrola je tek za 6tj uhhh ko ce docekati do tada....kako ste vi jutros sretno danas na pregledima i saljem velike 😘svima

Dora4
    21. Siječanj 2020. 06:44

Dobro jutro svima! ☕🥐
    Bas sam sretna i pozitivna kad procitam sve vase dobre vijesti s pregleda! Nikita, ja bi sigurno otisla privatno jer bi mi toliki razmak izmedju pregleda bio nepodnosljiv..
    Vrapcic hihihi 🤭 tocno znam o cemu pricas, samo odjednom preko noci hop evo trbuha!  
    Polly ne brini draga, rano je jos, osjetit ces, ja sam na tocno 17tt osjetila leptirice i od onda se svako par dana jave, nekad i dan za danom, obicno kad sam jako mirna i nakon sto pojedem slatko, bas kao da me leptiri krilima skakljaju iznutra..cak mi je ovo sto si opisivala vrlo slicno pa moguce da vec i osjetis samo nisi sigurna da je to to! 
    Curke koje danas imaju preglede sretno i javljajte dobre vijesti, meni je tek iza podne, daleko sam smirenija nego inace i to pripisujem tome sto sam bila u petak u bolnici i cula da su bebaci dobro, a to mi je nekako uvijek najveci strah, haha nasla sam idealan razmak izmedju 2 posjeta doktorima - 4 dana 
    Ljubim vas sve, sorry ako sam nesto preskocila, puno se skupilo za procitat pa dok dodje na red da nesto napisem zaboravim ono s pocetka 

Dora4
    21. Siječanj 2020. 06:45

Rose di si ti? Obicno ujutro prvo nesto tvoje procitam 🤨😋😘

Rose1
    21. Siječanj 2020. 07:03

Dora4

Rose di si ti? Obicno ujutro prvo nesto tvoje procitam 🤨😋😘

Hehehe, evo me😂😁🤗jutroooo, sad vise ne radim pa se pocela vise izlezavati, jucer skoro do9😂😂😂danas samo do 7jer cu do grada i prijateljice

💙

Rose1
    21. Siječanj 2020. 07:05

Rio13

Rose1 Nisam znala da se torch inace moze napraviti. Ja sam inzistirala zbog toga jer mi kroz dvoriste dnevno prodje 10 macaka, a ker je slobodna cijeli dan vani pa moze eto nekako mozda pokupit i preniti. Maca je baba od 10god koja ne ide van i uredni ne cjepljena i cisti se redovno pa od nje nemam straha. A i da znam da ne moram svako meso ubit termicki prije nego ga pojedem 🤣

Mene poslala ginek u vezi ivfa, a sad zasto bas to?! Bo. U 8.mj sam radila i sad u 11ponovno

💙

Rose1
    21. Siječanj 2020. 07:08

Amber cestitam na uspjesnom pregledu🎉🎉🎉
    Dora nadam se da ce brzo i meni ti leptirici 🥰pa da imsm osjecaj da sam trudna, kazu cca 20tj kod prve trudnoce i posteljica mi s prednje strane

💙

Dora4
    21. Siječanj 2020. 07:18

Ahaaa okej, to objasnjava sve, ja sam isto u pocetku komplikacija imala bioloski satic na jako rano i cijeli zivot sam jutarnji tip, ali vidjet ces kako se to ipak malo pomakne..sad kako jos i mirujem, znam i do 9-pola 10 samo lezat u krevetu, imam pokraj sebe za pit (i jest, necemo se lagat), knjigu i mob i prodje vrijeme  Budes brzo, sigurno, evo ja danas sluzbeno ulazim u 5.mjesec i ne mogu vjerovat gdje je proletjelo i sad me malo cak i nervoza oprala hocu li stic sve sto treba pripremit prije poroda  

Dora4
    21. Siječanj 2020. 07:23

Ajde stavi u potpis koji si tjedan (svaki put se izgubim, jesi ti tjedan-10 dana manje T od mene?)..ako neces onu trakicu (mislim da su upute na 22.str) samo kad udjes u svoj profil odscrollaj dolje do Forum - nadimak ->to nista, ispod toga pise Potpis- tu napisi tjedan (ne moras svaki dan dodavat dan, to ja iz dosade i slatkog odrojavanja) i ispod svega Spremi promjene..
     da mi te lakse pratit, tj. da ti mogu naposat "I told you so" kad javis da VEĆ osjetis bebili  

Rose1
    21. Siječanj 2020. 07:35

Stavljeno😊😁a kad ne budem lijena, mozda se pozabavim i trakicom😂😂😂
    Čestitam na ulasku u 5.mj🎉🥰

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.