Hej curke!
Evo i da se ja javim. Malo prehladena doma danas i sutra odmaram i inhaliram se. Najgore mi je kad se nos zastopa 😒 nadam se da ce proci uskoro.
Mislim da je najgore biti bolestan i trudan.
Nama je prva beba tako da dragi definitivno samom ide u radaonu 😊
19+3
Jel ima koja od vas prozirni iscjedak .nemam svaki dan al danas malo cesce kao da mi cccurka 🙈😊
Ja sam jedna od onih koja cijeli život ne može nosit donje rublje bez tankog dnevnog uloška, ponekad gust, ponekad rijedak, evo i sada u trudnoći stalno je prisutan i ide mi na živce. Jedino u slučaju smeđeg iscjetka treba malo stat i odmorit, pitat doktoricu da ne bi kakav hematom bio ili nešto takvog
Hej curke!
Evo i da se ja javim. Malo prehladena doma danas i sutra odmaram i inhaliram se. Najgore mi je kad se nos zastopa 😒 nadam se da ce proci uskoro.
Mislim da je najgore biti bolestan i trudan.
Nama je prva beba tako da dragi definitivno samom ide u radaonu 😊19+3
Kod nas isto tako, prva beba, a dragi već godinama govori da neće pustit nikog u rađaonu
Za sada imam sreće, nikad nisam bolesna, pa ni sada moram pokucati. Treba se sada jako paziti, još malo izdržimo pa će biti sunca i šetnji
Kaktusica imala sam carski, bili su mi doktorica Đorđević, doktor Eskinja i doktor Mamula. I moram priznat da je moje iskustvo najpozitivnije koje mogu zamislit. Sve mi je bilo super.
Zaraa bas lijepo za prijateljicu, nek joj je sa srecom 😊
Mokvica pa ti joj iduci idu reci da i dalje imas mucnine. Boze svasta to ginekolozi. I onako nitko ne moze provjerit imas li mucnine ili ne..
Cure ajte na palacinke, napekla san za cilo selo 😂
Sta se tice iscjedka ja isto iman neki vodenkasti a sve prepisujem utricima, a sta se tice pratnje na porodu, ice muz.
Inace sam tip osobe kad mi je nesto bas bas bitno volin da san sama, al njega vodim iskljucivo jer su puno bolji prema rodiljama kad je neko u pratnji... al moj muz puz nije odusevljen idejon sto ide, ono ka ja cu ic radi tebe tako kaze, al najradije bi izbjega to, vidim da nije odusevljen 😂😂
💞girl💞
Pozdrav curke!
Meni dan proletio, bila malo u gradu, u šetnjici, u H&M, ima jako slatke robice. Pa sam nešto i kupila. Jakoo ste se raspisale, pa ne movgu baš sve pohvatati. Jesu li današnji pregledi dobro prošli? 😍 Nadam se da je sve prošlo kako treba!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mokvica meni je moja od prvog dana pisala mucnine i to je to.
Zara ja jucer pekla i na kraju pojela samo jednu... bit ce da su oci bile gladne😂
Curke, evo mene s pregleda. S bebicom je sve ok, lijepo raste i stvarno je vrckava.☺️
Sljedeći pregled nam je 17.2.
Doktorica mi je super, stvarno sam zadovoljna s njom osim u vezi komplikacija. Već mjesec i po ležim i ne mogu nikuda zbog mučnina, dva puta sam bila u bolnici i stalno doma dobivam infuzije. Na prošlom pregledu doktorica mi nije htjela otvoriti komplikacije jer kaže da nema praksu prije 12.tjedna tako da sam koristila godišnji jer u tom stanju nisam mogla na posao. Danas mi je otvorila komplikacije, ali me upozorila da će mi ih sljedeći put morati zatvoriti ako mučnine prođu. Meni to ne odgovara jer radim u kaznionici sa zatvorenicima i jednostavno se bojim. Čak mi je šef rekao da ne dolazi u obzir da trudna dolazim na posao. Naglasila sam joj to, ali kao da joj je svejedno. Pod kojim vama "dijagnozama" vode komplikacije i jeste li vi imale problema s tim?
Ja sam u sestrinskom sustavu, ginekologica mi je rekla da zene zbog kojekakvih razloga otvaraju tj da im otvori komplikacije.. I da zasto onda mi zene koje radimo na poslovima takve prirode, nebi odmah isle na komplikacije.. Ja se nadan od 12.tjedna da cu ja
Cure, došla sam s pregleda baš razočarana 😥 nije mi htjela danas raditi ultrazvuk jer sam kao radila u bolnici nuhalni prije 2 ipo tjedna... Bezveze... Još dečko išao sa mnom sav sretan da će napokon i on vidjeti i ništa. Samo mi je s rukom pregledala dal sam zatvorena. Ona je jedna od onih koja smatra da je previše ultrazvuka štetno, ali opet kako može znati dal je s bebicom sve u redu? Meni je to neznanje grozno.
Uglavnom, ja mislim da ću se naručiti privatno jer bi inače trebala sad još 4 tjedna čekati do sljedećeg uzv u bolnici, za anomaly.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji