Daisy ajme ja 6 sad, nisan toliko pojila nikad u zivotu 😜😜
Sta se tice komplikacija, meni je moja otvorila vec kad sam krenila sa bockanjem, naravno u pocetku obicno bo, i cim je potvrdena trudnoca na komolikacije, bez ikakvog problema.
Cure sad sam se pridozirala slatkim i legla, osjetila sam oko pupka mjehurice?! A nije mi jasno jel kad me gledala na uzv u petak na hitnoj gledala me nisko ispod pupka. Jeli to bebica ili crijeva? Inace sinoc i jutros sam nesto osjetila, neznan sta al je bilo tu nize di me gledala priko stomaka.
💞girl💞
Nikita ajme uzas, virujen da si razocarana. Pa sta nije makar brzinski pogledala, doslovno samo da vidi srcanu akciju,nije morala nista detaljno.
Moja ne smatra da je uzv toliko stetan, isto sam dosla 2 tj nakon kombiniranog i prigledala me bez problema...
💞girl💞
Nikita bas mi je zao, mogu misliti kak se osjecas. Na pocetku sam imala razmak preko sest tjedana izmedu pregleda i otisla sam privatno, a svojoj nisam ni rekla.
Zara ja nisam jos ni blizu tih mjehurica, ali kad nadem bebu s doplerom da poslusam srceko, nisko ispod pupka ga nadem.
Hej curke!
Evo i da se ja javim. Malo prehladena doma danas i sutra odmaram i inhaliram se. Najgore mi je kad se nos zastopa 😒 nadam se da ce proci uskoro.
Mislim da je najgore biti bolestan i trudan.
Nama je prva beba tako da dragi definitivno samom ide u radaonu 😊19+3
Kod nas isto tako, prva beba, a dragi već godinama govori da neće pustit nikog u rađaonu
Za sada imam sreće, nikad nisam bolesna, pa ni sada moram pokucati. Treba se sada jako paziti, još malo izdržimo pa će biti sunca i šetnji
Joj jedva cekam malo sunca. Taman cu tamo pocetkom 4 mj na porodiljni pa ce biti setnjica 😊
Cestitam na svim dobrim pregledima!
Mokvica, draga sam ti njoj reci da i dalje imas mucnine, ne moze to provjeriti ionako. Ja sam na komplikacijama od pocetka, znas i sama di radim i odmah me ostavila doma s opaskom da ni slucajno ne idem raditi, iako nisam imala tegoba. Prvo mi je bilo pod dijagnozom komplikacije vezano uz potpomognutu oplodnju, sad ne znam da li je promijenila u nesto drugo kad sam prokrvarila. Mucnine su svakako stvar za komplikacije i samo se ti drzi njih, a ako treba neka ti sef napise zabranu za rad zbog radnih uvjeta.
I moj M ce sa mnom u rađaonu ako bude sve ok i ne bude CR. Ne bi on to propustio za nista, a i drago mi je zbog toga. 🤗
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Naručila sam se odmah privatno za sljedeću srijedu, 29.1. Ne mogu ja toliko čekati
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Nikita i neka si. Ja cekam pregled u sridu pa cu se narucit isto privatno na 4D. Nekako jedva cekam vidit tako bebu. 😍
💞girl💞
Curke, ja sam bila na pregledu danas. Sve je u redu 12+6 tak mi je rekla. Sutra idem u Petrovu na kombinirani. Pa ako itko ista zna o tome, sta se to radi. Vadi se krv i ceka na pregled ili?
Pozdrav svima, nova sam na forumu, i javljam se s trećom trudnoćom (7tjedana).Želim vam svima sve najbolje😀.
Ja imam jake mučnine i već se pitam koliko ću ih moći podnositi.
Naručila sam se odmah privatno za sljedeću srijedu, 29.1. Ne mogu ja toliko čekati
Pa da, neka si, mogla je samo na sek pogledati...bas cudna
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji