Je nekome gin preporučila tablete Orthomol natal? Pitala sam ju samo za kalcij jer ne jedem ništa mliječno i počela mi nuditi ove, stvarno jesu puuuno bogatije u sastavu od ostalih prenatala, ali i koštaju preko 400 kuna
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Hvala vam puno cure ❤
Zaista smo jako sretni, a onda jos i vise kad vidimo da ste i vi svi dobro 🥰
Mene jedino muci to sto ja sutra opet moram na uzv, jer doktor ne zna za privatnika... a narucio me bez mog znanja nakon moje narudzbe kod privatnika...ne znam oce to bit jako stetno ili sto vec, uff 😏
Cure da li može jedna mala pomoć. natukla sam 600+ bodova na dm kartici. Razumijem ove kupone za aktivaciju koji daju dodatne bodove, ali ja bi nekakav popust na kupnju ili nešto... Što sad raditi sa tim silnim bodovima? Prije par godina je nekako sve bilo jednostavno, prijavila sam se, pogledala si bodove, odabrala što želim jeftinije kupiti i tako. Sada pojma nemam šta ću...
Curke, evo mene s pregleda. S bebicom je sve ok, lijepo raste i stvarno je vrckava.☺️
Sljedeći pregled nam je 17.2.
Doktorica mi je super, stvarno sam zadovoljna s njom osim u vezi komplikacija. Već mjesec i po ležim i ne mogu nikuda zbog mučnina, dva puta sam bila u bolnici i stalno doma dobivam infuzije. Na prošlom pregledu doktorica mi nije htjela otvoriti komplikacije jer kaže da nema praksu prije 12.tjedna tako da sam koristila godišnji jer u tom stanju nisam mogla na posao. Danas mi je otvorila komplikacije, ali me upozorila da će mi ih sljedeći put morati zatvoriti ako mučnine prođu. Meni to ne odgovara jer radim u kaznionici sa zatvorenicima i jednostavno se bojim. Čak mi je šef rekao da ne dolazi u obzir da trudna dolazim na posao. Naglasila sam joj to, ali kao da joj je svejedno. Pod kojim vama "dijagnozama" vode komplikacije i jeste li vi imale problema s tim?
Ja sam dobila prvi pregled na racun toga sto radim u kaficu.da nebi bila u dimu i dizala tesko.
Cure, došla sam s pregleda baš razočarana 😥 nije mi htjela danas raditi ultrazvuk jer sam kao radila u bolnici nuhalni prije 2 ipo tjedna… Bezveze… Još dečko išao sa mnom sav sretan da će napokon i on vidjeti i ništa. Samo mi je s rukom pregledala dal sam zatvorena. Ona je jedna od onih koja smatra da je previše ultrazvuka štetno, ali opet kako može znati dal je s bebicom sve u redu? Meni je to neznanje grozno.
Uglavnom, ja mislim da ću se naručiti privatno jer bi inače trebala sad još 4 tjedna čekati do sljedećeg uzv u bolnici, za anomaly.
Moja je isto takva. Imam 27.og termin kod nje al sumnjam da ce mi ultr radit jer mi je prije 2i pol tjedna.a sljedeci mi je u 20tom tjednu u poliklinici.i sad neznam ni ja oce li mi izmedju ona radit ista. Cak me ne pregledava uvijek.
Cure, došla sam s pregleda baš razočarana 😥 nije mi htjela danas raditi ultrazvuk jer sam kao radila u bolnici nuhalni prije 2 ipo tjedna… Bezveze… Još dečko išao sa mnom sav sretan da će napokon i on vidjeti i ništa. Samo mi je s rukom pregledala dal sam zatvorena. Ona je jedna od onih koja smatra da je previše ultrazvuka štetno, ali opet kako može znati dal je s bebicom sve u redu? Meni je to neznanje grozno.
Uglavnom, ja mislim da ću se naručiti privatno jer bi inače trebala sad još 4 tjedna čekati do sljedećeg uzv u bolnici, za anomaly.
Moja je isto takva. Imam 27.og termin kod nje al sumnjam da ce mi ultr radit jer mi je prije 2i pol tjedna.a sljedeci mi je u 20tom tjednu u poliklinici.i sad neznam ni ja oce li mi izmedju ona radit ista. Cak me ne pregledava uvijek.
To u 20tom tjednu je vjerovatno isto anomaly
Tiki, Trudy imate pravo, tako ću i napraviti, to ne može provjeriti.
Moj muž još nije odlučio hoće li ići sa mnom, ja bih voljela da ide, ali čak nisam sigurna da bi on to dobro podnio, nekako se bojim da bi medicinsko osoblje imalo posla i s njim..🙈
Netko je pitao za kombinirani u Petrovoj, najprije se izvadi krv na šalteru 2, onda će vas uputiti na drugi šalter, ondje ćete dati svoje podatke, odete se popiškiti jer treba biti prazan mjehur za uzv i onda čekate da vas prozovu za uzv. Nakon uzv-a sa nalazima odlazite na šalter 1 i to je to.
Mi bili na pregledu! Sve je dobro. Prasica sakrila lice i nismo je vidjeli 😜
Rekao je da moram više mirovat jer imam neke mini kontrakcije, ali kao sve je pod kontrolom. Posteljica je sprijeda.
❤
Čestitam na uspjesnom pregledu❤🎉a na temelju cega je rekao da imas te mini kontrakcije?
💙
Nikita i ja bih se naručila privatno kao i ti. Sad ćeš biti mirna. Nekada su ti razmaci među pregledima zaista pre dugi... Ja jedva čekam sljedeći pregled. Nekako mi vrijeme nikako proći... Koma 🙄
Elena dobro došla i urednu trudnoću želim! Ja sam imala mučnine i povraćala sam od samog početka. Da ti budem iskrena pomoći nema. Meni je trajalo svaki dan do 15.tjedna. Poslije 15.tjedna povremeno, neki dan povraćala zadnji put, jučer imala mučnine recimo. Al sad je to fantastično kak je bilo. Pronađi što ti paše sama, meni je sve bilo odvratno doslovno i mogla sam tada živjeti bez hrane i vode, no zbog bebe moraš jesti, jer ak ne jedeš i piješ moraš u boknicu. Pereci pirovi iz Dm su bili ok, cuclaj kockicu tamne čokolade, to ti možda neutralizira onaj grozni osjećaj... A proći će, morat ćeš izdržati...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure da li može jedna mala pomoć. natukla sam 600+ bodova na dm kartici. Razumijem ove kupone za aktivaciju koji daju dodatne bodove, ali ja bi nekakav popust na kupnju ili nešto… Što sad raditi sa tim silnim bodovima? Prije par godina je nekako sve bilo jednostavno, prijavila sam se, pogledala si bodove, odabrala što želim jeftinije kupiti i tako. Sada pojma nemam šta ću…
BlackLioness, za 600 bodova dobiješ 60 kuna popusta na kupnju, kad god želiš. Od onoliko bodova koliko imaš gledaju se prve dvije znamenke i toliko popusta u kunama dobiješ.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji