Neka iskusnija mama ako mozda zna. Ja sam OGTT radila na samom pocetku trudnoce jer mi je secer na KKS bio 6,2. Na OGTT mi je na taske bio 5,2, 1h 6,1, 2h 5,0. E sad, ti pod opterecenjem su stvarno super i niti blizu granice i dobila sam uputi da samo mrvu pripazim sto jedem. Trebam li ja opet raditi OGTT kada se on inace radi u trudnoci ili ne to to od mene?
Radit ces opet oko 24.tt, tada se i inace rutinski radi svakoj trudnici. A zasto si isla tako rano na OGTT? Anamneza, IR?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure uclanite se u hipp i dobit cete i njihovih par proizvoda. 😉
Preko interneta 🤔
Cure uclanite se u hipp i dobit cete i njihovih par proizvoda. 😉
Baš sam se danas učlanila. Se jako dugo čeka? 😊
Rio moraju ti ponavljati jos jednom, kasnije je veci rizik za gestacijski. Samo onda pazi sto jedes, ja evo od danas smanjila slatkise i ugljikohidrate, u petak idem opet na OGTT.
Lelibeli da, preko njihove internetske stranice se registriras/uclanis i kroz mjesec dana posalju paketic doma.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Black meni doslo za mjesec dana negdje. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Black meni doslo za mjesec dana negdje. 😉
Joj baš slatko. Hvala na info 😊
Joj ja sam u 11 mj slala zahtjeve i uclanjivala se i do sad dobila samo od hippa cini mi se 😭 u nasem dmu nikako da dobiju te pakete za trudnice.
Cure cestitam na uspjesnim pregledima!
Nove trudnice dobrodosle!
U dm-u za taj paket treba kartica za bodove ili?
Cure čestitam na super pregledima ❣️ Ma ja sam isto za to da se privatno isti tren ode ako nas išta smeta kod naših ginekologa, mene kod mog konkretno ništa ne smeta i super mi je, ali ću svejedno nakon šta mi kaže spol otići privatno onako po potvrdu spola i drugo mišljenje, nema cijene naš mir i sigurnost da je bebi dobro 😊 Pa ja ne znam gdje su moji mjehurići i leptirići 😔 Jedino što jako osjetim je moj puls i to me nervira jer mi nije ni malo interesantan, trbuh mi titra, unutra ga osjetim... Onda ga pokušavam ignorirati zadržavanjem daha i koncentriranjem na moguće mjehuriće, ali baš i ne pali 😅 Što se tiče iscjetka, curi ko lud u zadnje vrijeme, isto bijelo vodenasti, ali to je normalno.
Cure cestitam na uspjesnim pregledima!
Nove trudnice dobrodosle!
U dm-u za taj paket treba kartica za bodove ili?
Da, samo kartica za bodove. I ja svoj paketić danas preuzela. Pita me muž pa kako znaju da si trudna, ja zastala.. pa da, ne znaju 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji