LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    21. Siječanj 2020. 07:39

Jutro cure 😊
    Koliko stiva za citanje 😄
    Drago mi je za sve preglede, neka tako lijepo ostane i do kraja 😊
    Ja se naravno probudila s upalom misica, al volim taj osjecaj. Treba se malo razmrdat 🙂 nadam se vjezbanju do zadnjeg dana ako bude sve ok 🙂
    Za udarce bebe ne brinite, meni u prosloj posteljica bila naprijed, tek nakon 20.tjedna sam pocela osjecat nesto.
    Danas krecem s pripremama za rodjendan. Strah me kako ce to izgledat za vikend 😳 zvali smo bas minimum ljudi, a opet i to je puno za ovo prostora sto imamo. Nezgodni su mi ti zimski rođendani..

Dora4
    21. Siječanj 2020. 07:40

Hahah  bravo!!
    Hvala! :) uzivaj u gradu (usput si kupi nes trudnicko 🤭) i nemoj se smrznut! Ja se idem dic, tusirat i sredit za pregled  

Dora4
    21. Siječanj 2020. 07:44

Trudy

Jutro cure 😊
    Ja se naravno probudila s upalom misica, al volim taj osjecaj. Treba se malo razmrdat 🙂 nadam se vjezbanju do zadnjeg dana ako bude sve ok 🙂
    Za udarce bebe ne brinite, meni u prosloj posteljica bila naprijed, tek nakon 20.tjedna sam pocela osjecat nesto.
    Danas krecem s pripremama za rodjendan. Strah me kako ce to izgledat za vikend 😳 zvali smo bas minimum ljudi, a opet i to je puno za ovo prostora sto imamo. Nezgodni su mi ti zimski rođendani..

Hej draga ;) i tebi cestitam na ulasku u 5.mj! 
    Tvoj rockas slavite ili? Ja isto vise volim proljetno/ljetne, ajme ono preko zime kad su svi u jaknama, kaputima, skoro pa u opremi za skijanje, mokrim cizmama i sta ja znam..ah ah ali bar je kuca uvijek dekorirana od bozicnih ukrasa haha 
    Veseli me jako sto su bebe ljetne pa ce se moc i negdje na otvorenom bez problema 

Dora4
    21. Siječanj 2020. 07:45

Dora4

Trudy

Jutro cure 😊

Hej draga ;) i tebi cestitam na ulasku u 5.mj!
    Tvoj rockas slavite ili? Ja isto vise volim proljetno/ljetne, ajme ono preko zime kad su svi u jaknama, kaputima, skoro pa u opremi za skijanje, mokrim cizmama i sta ja znam..ah ah ali bar je kuca uvijek dekorirana od bozicnih ukrasa haha
    Veseli me jako sto su bebe ljetne pa ce se moc i negdje na otvorenom bez problema

Zaboravi, po potpisu vidim da maleni ima rodjendan, a ne ti :) juuupi, vec 2 godine!! 

Rose1
    21. Siječanj 2020. 07:59

Dora i sve cure sretnooo danas na pregledima😊cekamo lijepe vijesti❤

💙

Rose1
    21. Siječanj 2020. 08:01

Trudy

Jutro cure 😊

Oho ti vjezbas,svaka cast, mene strah, a inace se dosta aktivno bavila sportom...
    Da, bolji su proljetno-ljetni rodjendani pa se moze i vani slaviti🎉

💙

kaktusica
    21. Siječanj 2020. 08:13

Jutro cure 😊
    Mene ne veseli bas porod usred ljeta i vrucina al me vesele svi iduci rodjendani koje cemo slaviti vani na terasi 😄

Nikita206
    21. Siječanj 2020. 08:29

Leonie90

Nikita206

Je nekome gin preporučila tablete Orthomol natal? Pitala sam ju samo za kalcij jer ne jedem ništa mliječno i počela mi nuditi ove, stvarno jesu puuuno bogatije u sastavu od ostalih prenatala, ali i koštaju preko 400 kuna

Ja sam pila orthomol immun za imunitet, i odlicno je, a za ovo nisam znala da ima.
    Pa koliko ih se dobije?

Leonie, pakiranje je za mjesec dana. Dnevno se piju 3 kapsule i nekakav prašak. Al meni se sve čini da je ona meni to preporučila zbog lijepe provizije koju bi dobila  da mi je ne znam kako loše, vjerojatno bi uložila u to, ali doslovno sam pitala samo za kalcij jer ne jedem mliječne proizvode. Tako da ne namjeravam trošiti na to.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• anav05
    21. Siječanj 2020. 08:39

kaktusica

Jutro cure 😊
    Mene ne veseli bas porod usred ljeta i vrucina al me vesele svi iduci rodjendani koje cemo slaviti vani na terasi 😄

Tako je i kod mene.
    Muz i ja smo proljetno-ljetna djeca i uvijek se vani slavilo, bas se veselim😊

Cure,sretno danas svima na pregledima, u shoppingu…😊😊

21. Siječanj 2020. 08:43

Polly ne sekiraj se, ja nisam uopce osjecala niti mjehirice niti leptirice, i evo 2-3dana prije 21tt beba me lupa na veliko🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.