Jutro cure 😊
Koliko stiva za citanje 😄
Drago mi je za sve preglede, neka tako lijepo ostane i do kraja 😊
Ja se naravno probudila s upalom misica, al volim taj osjecaj. Treba se malo razmrdat 🙂 nadam se vjezbanju do zadnjeg dana ako bude sve ok 🙂
Za udarce bebe ne brinite, meni u prosloj posteljica bila naprijed, tek nakon 20.tjedna sam pocela osjecat nesto.
Danas krecem s pripremama za rodjendan. Strah me kako ce to izgledat za vikend 😳 zvali smo bas minimum ljudi, a opet i to je puno za ovo prostora sto imamo. Nezgodni su mi ti zimski rođendani..
Hahah bravo!!
Hvala! :) uzivaj u gradu (usput si kupi nes trudnicko 🤭) i nemoj se smrznut! Ja se idem dic, tusirat i sredit za pregled
Jutro cure 😊
Ja se naravno probudila s upalom misica, al volim taj osjecaj. Treba se malo razmrdat 🙂 nadam se vjezbanju do zadnjeg dana ako bude sve ok 🙂
Za udarce bebe ne brinite, meni u prosloj posteljica bila naprijed, tek nakon 20.tjedna sam pocela osjecat nesto.
Danas krecem s pripremama za rodjendan. Strah me kako ce to izgledat za vikend 😳 zvali smo bas minimum ljudi, a opet i to je puno za ovo prostora sto imamo. Nezgodni su mi ti zimski rođendani..
Hej draga ;) i tebi cestitam na ulasku u 5.mj!
Tvoj rockas slavite ili? Ja isto vise volim proljetno/ljetne, ajme ono preko zime kad su svi u jaknama, kaputima, skoro pa u opremi za skijanje, mokrim cizmama i sta ja znam..ah ah ali bar je kuca uvijek dekorirana od bozicnih ukrasa haha
Veseli me jako sto su bebe ljetne pa ce se moc i negdje na otvorenom bez problema
Jutro cure 😊
Hej draga ;) i tebi cestitam na ulasku u 5.mj!
Tvoj rockas slavite ili? Ja isto vise volim proljetno/ljetne, ajme ono preko zime kad su svi u jaknama, kaputima, skoro pa u opremi za skijanje, mokrim cizmama i sta ja znam..ah ah ali bar je kuca uvijek dekorirana od bozicnih ukrasa haha
Veseli me jako sto su bebe ljetne pa ce se moc i negdje na otvorenom bez problema
Zaboravi, po potpisu vidim da maleni ima rodjendan, a ne ti :) juuupi, vec 2 godine!!
Dora i sve cure sretnooo danas na pregledima😊cekamo lijepe vijesti❤
💙
Jutro cure 😊
Oho ti vjezbas,svaka cast, mene strah, a inace se dosta aktivno bavila sportom...
Da, bolji su proljetno-ljetni rodjendani pa se moze i vani slaviti🎉
💙
Jutro cure 😊
Mene ne veseli bas porod usred ljeta i vrucina al me vesele svi iduci rodjendani koje cemo slaviti vani na terasi 😄
Je nekome gin preporučila tablete Orthomol natal? Pitala sam ju samo za kalcij jer ne jedem ništa mliječno i počela mi nuditi ove, stvarno jesu puuuno bogatije u sastavu od ostalih prenatala, ali i koštaju preko 400 kuna
Ja sam pila orthomol immun za imunitet, i odlicno je, a za ovo nisam znala da ima.
Pa koliko ih se dobije?
Leonie, pakiranje je za mjesec dana. Dnevno se piju 3 kapsule i nekakav prašak. Al meni se sve čini da je ona meni to preporučila zbog lijepe provizije koju bi dobila da mi je ne znam kako loše, vjerojatno bi uložila u to, ali doslovno sam pitala samo za kalcij jer ne jedem mliječne proizvode. Tako da ne namjeravam trošiti na to.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Jutro cure 😊
Mene ne veseli bas porod usred ljeta i vrucina al me vesele svi iduci rodjendani koje cemo slaviti vani na terasi 😄
Tako je i kod mene.
Muz i ja smo proljetno-ljetna djeca i uvijek se vani slavilo, bas se veselim😊
Cure,sretno danas svima na pregledima, u shoppingu…😊😊
Polly ne sekiraj se, ja nisam uopce osjecala niti mjehirice niti leptirice, i evo 2-3dana prije 21tt beba me lupa na veliko🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji