LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Siječanj 2020. 20:53

Lela, Svea i Valentina super za uspješab pregled 😍 Jako mi je drago!  Također isprika ako sam koga zaboravila navesti a da je bio na pregledu ☺️
    Nikita nisam ovo znala za Dm, hvala na info 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mirtasiric1
    20. Siječanj 2020. 20:57

Čestitke svima na uspješnim pregledima. Evo da prijavim da mi je danas stigao jastuk. Svakako ako naručivate kod Mamin malček, naručite i jastučnicu. 

Nikita206
    20. Siječanj 2020. 20:58

Mene svaki put kad pređem 200 bodova pitaju dal želim iskoristiti popust. Tako da mislim da se tek nakon 200 može koristiti. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    20. Siječanj 2020. 21:01

Cure vezano za te jastuke: ja još spavam ok, dižem se jedino za wc, inače prespavam noć, sve ok. Jeste li ih vi kupovale zbog nesanice, nemogućnosti pronalaženja položaja ili zbog udobnosti? Kakva vam je sada razlika kada spavate na njima? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

20. Siječanj 2020. 21:02

Nikita206

Mene svaki put kad pređem 200 bodova pitaju dal želim iskoristiti popust. Tako da mislim da se tek nakon 200 može koristiti.

Ajd' i to je bar nešto. Jer mene nikad ništa ne pitaju osim što mi žele uvaliti svaki puta sniženi proizvod. Jedino sam iskopala informaciju da se nakon 1000 bodova zatraži smanjenje računa kupnje za 100 kn. Nije mi imalo logike čemu toliki kuponi s dodatnim bodovima, pa neću imati vremena baš do 1000 čekati. Budući da svega po par proizvoda odlazim mjesečno, mislim da bi se isplatilo da još malo skupim do termina, pa će biti za pelene haha

Nikita206
    20. Siječanj 2020. 21:04

Ja sam kupila jastuk jer sam uglavnom spavala na trbuhu ili nešto između trbuh-bok i jako bi me bolila leđa, kad sam skužila da više ne mogu tako uzela sam jastuk. Sad mi je puno udobnije a leđa me uopće ne bole i paše mi jako ta potpora između koljena. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

20. Siječanj 2020. 21:05

Vrapcic123

Cure vezano za te jastuke: ja još spavam ok, dižem se jedino za wc, inače prespavam noć, sve ok. Jeste li ih vi kupovale zbog nesanice, nemogućnosti pronalaženja položaja ili zbog udobnosti? Kakva vam je sada razlika kada spavate na njima?

I mene interesira jer me muž zeza da će mi taj jastuk kupiti koji znam da žene obožavaju uvijek imenovati smiješnim imenima. Nekako bih izbjegla taj jastuk ako je moguće

🌸TiKiDi🌸
    20. Siječanj 2020. 21:18

BlackLioness

Vrapcic123

I mene interesira jer me muž zeza da će mi taj jastuk kupiti koji znam da žene obožavaju uvijek imenovati smiješnim imenima. Nekako bih izbjegla taj jastuk ako je moguće

Hahahaha, da, moj se zove Janko... jastuk jel 🤣🤣

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

20. Siječanj 2020. 21:20

TiKi92

BlackLioness

Vrapcic123

Hahahaha, da, moj se zove Janko… jastuk jel 🤣🤣

Janko je super... Ja čula za Štefa, Vladeka, Fernanda joooj, naravno i muž ima genijalne ideje već, ma ja mislim da to on hoće za sebe taj jastuk, a ne za mene 

• lola777
    20. Siječanj 2020. 21:22

Nikita, ako ces biti mirnija,a hoces onda se naruci privatno. Mene moja soc. ginekologica naruci svako 4 tj. Ja otprilike svako 2 tj. odem kod privatnog jer je puno temeljiti, na sva pitanja odgovara, dok se nju bojim pitati. Isto tako sam starija trudnica koja koristi neke lijekove u trudnoci i hocu da mene i bebu on pregleda kako treba. Ne kazem a je moja losa,ali ovaj privatni ima i dugogdisnje klinicko iskustvo rada u bolnici te kao privatnik.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.