Jao cure, ja uopce nema osjecaj da sam trudna🙀trbuh ful mali, puna energije…a vec proslo punih 16tj…jucer bili kod prijatelja i cude se di mi trbuh, uh sto mrzim tako glupe komentare, ali odmah se zabrines…
Da te utješim, točno se tako osjeća,. Trbuh kako je narastao sa 12/13 tjedana i dalje stoji isti. Dobila sam jedino malo u bokovima, a zimska roba prekrije i trbuščić pa se ništa ne vidi, a i puna sam poleta.
Cure koje osjetite udarce bebe, na kojim mjestima ih osjetite? Meni je prosli tjedan bilo samo nekih 5cm ispod pupka, a od juce ga osjetim sa obje strane oko pupka malo lijevo, malo desno, da bi danas poceo udarati tacno ispod pupka. Nikad mi nije bio toliko visoko. Izbacit ce mi lopov, pupak vani od udaranja 😂
Anavo5, Mrvicak hvala na komentaru, lakse mi je kad znam da nisam jedina jer i tako previse brinem...
💙
Jutro!
Kod nas se i dalje nosi kopija kartice. Nazovite prije odlaska u hzzo jer ocito je razlicito od zupanije do zupanije i ureda do ureda.
Mimoza uvijek oko pupka ga osjetim i dolje nisko kad mi sjedne na mjehur i lupka nogicama.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anavo5, Mrvicak hvala na komentaru, lakse mi je kad znam da nisam jedina jer i tako previse brinem…
Nisi jedina, ne sekiraj se... ja sam stalno u nekom strahu... pogotovo jer nemam tih simptoma nikakvih... pa se uvijek mislim jel sve ok, jedva čekam te udarce da sam mirna.
Ja ga najcesce osjecam dole skroz nisko tamo bas voli udarati 😂😂 i isto tako lijevo-desno od pupka mrvu nize. Po jajnicima 🙈 jucer me tako lupio da sam opsovala i samu sebe iznenadila 😂😂😂 ocito je pogodio neku jaaako bolnu tocku
Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija
Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒
Hej i ja sam iz Pu da i to je jako zalosno jer kao grad nazalost sve uzimaju sebi😪a hoce povecat natalitet bolje bi im bilo da se ugledaju na Bale i Fazanu😉
Wuhuuu ima nas Pulezanka 😁 ja mislila da sam jedina tu… Jutro svima ja pijem kavu napokon nakon mjesec dana da mi se na gadi 😋😋
Ja sam iz Poreca ajde da nas ima i istrijanka 🙂🙂
i ja sam Poreč :)
Bebac bas je jak taj decko, kad zaboli od njega 😂 rano je poceo 😁 Kod mene to jos uvijek bude neko njezno udaranje, ma milovanje vise 😁malo me i skakilja, nadam se da ce ovako potrajati, da ne boli 😁ali sam ga uspjela snimiti i pokazati muzu, jer on kad god stavi ruku na trbuh, mali stane.
Tiki prosli tjedan u utorak na pregledu je bio s glavom dolje i ja ono sva sretna, vidi vec se okrenuo dolje, da bi u petak na pregledu sjedio 90 stepeni sa pruzenim nogicama, Bog zna u kojem je sad polozaju😂 znaci oni sad neke akrobacije unutra izvode, jer imaju puno prostora.
Pozdrav drage cure, evo da vam se javim, dolazimo s pregleda u kojem nam je receno da je nasa bebica potpuno zdrava i da nema nikakvih problema. Skoro sam pocela plakat od srece tamo u ordinaciji. I dolazi nam jos jedan decko 😊
Bila sam privatno, pa smo tako i rano saznali, jako smo sretni ❤
Saljemo vam svima velike pozdrave, i vama i bebicama bude dobro 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji