LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    20. Siječanj 2020. 10:04

svea

Mi isto danas na pregled 😊 tek u 19.30h 😅

I da, otkud ovo za uvjerenje iz banke za otvaranje komplikacija?? Ima netko nova iskustva? Ja trebam nositi dokumente krajem mjeseca pa me baš sad zanima…

I ja moram nositi...
    Sretnooo danas, tako i ja prosli pon usla kod ginek.iza 20h😂😂😂taj dan mi bio dug ko godina

💙

• Bebac24
    20. Siječanj 2020. 10:06

Jutro curke. 
    Mala i ja bi sigurno otisla jer pad je pad. 
    A trtica ce te bolit dosta dugo, nazalost najgore je na nju past. 
    Sretno svima na pregledima. 
    Evo mene 19tt ajmeee jos jedan i

mimoza
    20. Siječanj 2020. 10:06

Dora u petak stizu nalazi. Ma ja sam to zbog sebe najvise.

• Bebac24
    20. Siječanj 2020. 10:07

Bebac24

Jutro curke.
    Mala i ja bi sigurno otisla jer pad je pad.
    A trtica ce te bolit dosta dugo, nazalost najgore je na nju past.
    Sretno svima na pregledima.
    Evo mene 19tt ajmeee jos jedan i

Ah otisao post...
    Jos jedan i na pola puta smo 🙂 
    Mame kojima je ova 2-3 trudnoca, ste isle ponovo na tecaj ili ne? 
    Ja planiram samo podignuti opet potvrdu da muz moze samnom , al ponekad si razmisljam da mozda i idem ponovo na tecaj 🙈

Rose1
    20. Siječanj 2020. 10:08

Jao cure, ja uopce nema osjecaj da sam trudna🙀trbuh ful mali, puna energije...a vec proslo punih 16tj...jucer bili kod prijatelja i cude se di mi trbuh, uh sto mrzim tako glupe komentare, ali odmah se zabrines...

💙

Amelie 1
    20. Siječanj 2020. 10:14

Jutro curke i sretno na pregledima😇
    Mala ja bi iato otisla dr za svaki slucaj.
    Rose meni vec svi lagano idu na zivce. Komentari ako ti je mali trbuh, da di je trbuh, ako je veliki, pa kolika ces biti... nemoj se uopce obazirat na to.
    Sto se tice te potvrde u banci, mislim da to samo trazite potvrdu da imate tekuci kod njih. Ja sam samo dala karticu i tamo mi ju je teta kopirala.
    Da li netko samostalno vjezba po doma?

Rose1
    20. Siječanj 2020. 10:16

Daisy100

Jutro curke i sretno na pregledima😇Malaja bi iato otisla dr za svaki slucaj.
    Rosemeni vec svi lagano idu na zivce. Komentari ako ti je mali trbuh, da di je trbuh, ako je veliki, pa kolika ces biti… nemoj se uopce obazirat na to.
    Sto se tice te potvrde u banci, mislim da to samo trazite potvrdu da imate tekuci kod njih. Ja sam samo dala karticu i tamo mi ju je teta kopirala.
    Da li netko samostalno vjezba po doma?

Slazem se, uvijek glupi komentari, samo se zabrinem. 
    Ja pocela setati, ali ne vjezbam

💙

20. Siječanj 2020. 10:21

Jutro cure. Budući da ima listati 50 stranica od petka i zadnjeg ažuriranja, ima li novih pregleda, novih cura i novih termina? Stvarno danas nemam kada listati i čitati ponovno stranicu po stranicu. Lijepo napišite tu ako ima išta od ovoga nabrojenoga

• Cinammon

Vrapcic123

Cinnamon u ranijim tjednima sam znala. Sada baš ne. Koliko si trudna? Ne vidi ti se na trakici.. I meni je idući pregled 4.2. ☺️
    Renata drago mi je da je sve super prošlo! 😊
    Mimoza lijepo je čuti da je na pregledu sve dobro prošlo 🥰

hvala ti Vrapčić na odgovoru :) trudna sam 8+4 danas,
    grozna sam se nepoznavanjem općih stvari za tipkanje ovdje na forumu, hah :) ne znam kako taggati osobu, ne znam postaviti potpis da se vidi :)

• anav05

Rose1

Jao cure, ja uopce nema osjecaj da sam trudna🙀trbuh ful mali, puna energije…a vec proslo punih 16tj…jucer bili kod prijatelja i cude se di mi trbuh, uh sto mrzim tako glupe komentare, ali odmah se zabrines…

I meni ti je tako.
    Ma ne brini, toliko ljudi ima takve komentare da niti ne misle kad bubnu.
    Bitno da je bebica, i ti, dobro😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.