Dora4 hvala.. Ma otici cu, sekira me jako..... :( Bas pazim i eto.
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Dora4 hvala.. Ma otici cu, sekira me jako….. :( Bas pazim i eto.
Nema na cemu, znam, zato i kazem, ja bi otisla zbog dusevnog mira, a gotovo sam sto posto sigurna da nije nista bebici..jedna curka je tu isto pisala da je pala po cijeloj duzini, cini mi se cak i na trbuh(nemoj me uzet za 100% jer se ne sjecam skroz jasno), nakon par dana je otisla dr. jer nije imala mira, sa bebicom sve okej!
Dora4 hvala.. Ma otici cu, sekira me jako….. :( Bas pazim i eto.
I ja bih isla jer ne bih imala mira...umirit ce te i bit ces sigurna da je sve ok
💙
Dobro jutro, za otvaranje komplikacija više ne ide preslika tekućeg, nego treba uvjerenje iz banke.
Ja sam iz Slavonije, naša općina je davno davala 1000kn za dijete kad se rodi, pa 2000, pa 3000, os Nove godine su podigli na 5000kn,blago meni 😉
Barby, kakvo uvjerenje iz banke?
Anja🌸🌸
Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija
Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒
Hej i ja sam iz Pu da i to je jako zalosno jer kao grad nazalost sve uzimaju sebi😪a hoce povecat natalitet bolje bi im bilo da se ugledaju na Bale i Fazanu😉
Wuhuuu ima nas Pulezanka 😁 ja mislila da sam jedina tu... Jutro svima ja pijem kavu napokon nakon mjesec dana da mi se na gadi 😋😋
url=https://lilypie.com]
MissyR, Amber, daaa i mene iznenadilo da nas ima
I ja danas imam pregled, al tek u 18 sati, tko će dočekati još i to
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Jutro ženske, čitala sam vas preko vikenda koliko sam stigla, baš ste aktivne bile, a ja sam vikendima slabo na forumu.. Sretno na pregledima ❣️ Ne znam na kojoj stranici je onaj popis od Mrvičak s pregledima, baš me zanima koliko vas je ovaj tjedan 😊 Joj evo ja brojnim još točno tjedan dana do pregleda da saznamo spol i da vidim bebicu napokon, postajem jako jako nestrpljiva 😣
Jutro cure... sretno svima na pregledima danas, da nam pišete lijepe vijesti :-)
Frau.. a ja se trudim što manje, ali isto je dnevno podignem 5-6 puta... ali nekako to gledam rukama odradit..
Kaktusica pitala si za mokrenje... mislim da je meni to sve bilo zbog gljivica, jer kako su mi se smirile nema mi toga više..., a urinokutura mi je uredu bila.
Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija
Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒
Hej i ja sam iz Pu da i to je jako zalosno jer kao grad nazalost sve uzimaju sebi😪a hoce povecat natalitet bolje bi im bilo da se ugledaju na Bale i Fazanu😉
Wuhuuu ima nas Pulezanka 😁 ja mislila da sam jedina tu… Jutro svima ja pijem kavu napokon nakon mjesec dana da mi se na gadi 😋😋
Ja sam iz Poreca ajde da nas ima i istrijanka 🙂🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji