LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    14. Siječanj 2020. 11:30

mrvičak

Kada se taj cerviks pregledava? Mene nitko doli još nije pogledao, što mi je i draže

Evo meni jucer prvi put mjerila, mislim da od 16.tj pocinje to mjerenje. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Rose1
    14. Siječanj 2020. 11:31

Dora4

Dobro jutro svimaAlisa super za Hermanicu, meni ona tako zraci pozitivom, godinama sam kod nje i zbilja nikad nije bila nista drugo nego empaticna i normalna. Jedino mi to sve tako bude hop hop i gotovo, al dobro, realno draze mi i tako nego da mi masira mozak bez razlogaZaraa, Trudy- 🥳🥳 evo nas na punih 17!! Bebe su vec velike ko krumpiri

Čestitam cure na 17tjednu🎉🤗

💙

Rose1
    14. Siječanj 2020. 11:36

Cure, meni se cini da mi jucer napokon iskocio trbuh😊😊😊
    Sto se tice candide ja sam muku mucila nakon antibiotika, stalno mi se vraca, sad je nemam cca 9mj, i samo ceksm da me uhvsti jer je u trudnoci cesta. Ja nisam nikad pokusavala na dijete, ali voli ons slatko, kruh i tijesto, voce jer je slatko...femelle probiotik mi bio najbolji
    Sto se tice ustsjanjs nocu, pred jutro, jedino nocas se probudila iza 3 i gledala filmove, nisam mogla zaspati😂
    Sretnoooo curams koje danas imaju preglede

💙

Rose1
    14. Siječanj 2020. 11:37

Meji jucer gledala uzv cerviks i rekla da sam zatvorena i pokazala mi, prosli put nije gledala

💙

14. Siječanj 2020. 11:37

Znaci dizanje tokom noci radi wc-a se trebalo smanjiti? 😂😂🙈 Nezz ka i dalje po par puta idem, a san mi je nikakav
    Dora mislim da je prirodno da svaka od nas zeli najbolje i novo za svoje dijete. Mm i ja smo pricali na pocetku da cemo sve posuditi sto se da jer je to zaista puno novaca da skroz opremimo bebu (kolica, namjestaj, prematalice..) meni je bilo bitno da se sve moze oprat i dezinficirat. Aaaaaliii...u nasem blizem i daljem krugu ljudi je doslo do baby booma i nemam od apsolutno nikoga nista za posuditi🤷🏻‍♀️🙈 jedino cemo kinderbet od muza iskoristiti, star je oko 40godina, a mi cemo ga osmirglati i prefarbati😊😊

Amelie 1
    14. Siječanj 2020. 11:42

Rose cestitam na pregledu, sad malo opet odahni i uzivaj😘
    Sto se tice pisanja, ja se od pocetka trudnoce nisam dizala po noci, valjda spavam ko top ili mi ne stisce dolje nista mjehur. Bila sam se cak zabrinula kad sam citala da se cure dizu po 3 puta. Nedavno radila urinokulturu, sve sterilno...
    Sto se tice polovnih stvari, ja bi isto sve novo, nije mi bas ugodno od stranaca uzimat stvari za bebu. Jedino cu nesto robice uzet od najblize frendice.

Rose1
    14. Siječanj 2020. 11:56

Daisy100

Rosecestitam na pregledu, sad malo opet odahni i uzivaj😘
    Sto se tice pisanja, ja se od pocetka trudnoce nisam dizala po noci, valjda spavam ko top ili mi ne stisce dolje nista mjehur. Bila sam se cak zabrinula kad sam citala da se cure dizu po 3 puta. Nedavno radila urinokulturu, sve sterilno…
    Sto se tice polovnih stvari, ja bi isto sve novo, nije mi bas ugodno od stranaca uzimat stvari za bebu. Jedino cu nesto robice uzet od najblize frendice.

Hvala ti🤗
    Ja sam se isto bila zabrinula jer se uopce ne dizem nocu, ocito nije pritiskao mjehur. U mom slucaju je zivac pa me isijas mucio, ali se frajer pomaknuo pa je sad ok. Pred jutro se probudim, oko6
    I mi cemi novo jer i kod nas baby boom, a i nesto bih voljela po svom gustu...robice cu nesto dobiti

💙

Lelibeli
    14. Siječanj 2020. 12:03

Cure nama danas stigao nalaz kombiniranog testa, hvala bogu sve u redu 🙏, sretno svima danas na pregledu mi jedva čekamo sutra 🤗

Amelie 1
    14. Siječanj 2020. 12:06

Lelibeli super za nalaz kombiniranog!!! Jos sutra kad odradis pregled mozes malo odahnuti😃

MissyR
    14. Siječanj 2020. 12:08

Drage moje da vam javim ja sam otisla jutros na UZV samo (zadnji put mi je bio naden poveci hematom iznad bebice terapija utrogestan 3x1 i mirovanje) sljedeci pregled je trebao biti 30.01 ali jednostavno nisam mogla cekati taj 30.01. a dijagnoza prijeteci pobacaj 😥😥 jako sam se brinula i nervirala i plakala i sve  tako da sam morala otic.. E ovako hematom se smanjio dosta receno mi je da nije vise velika prijetnja 😁🥰 no i dalje mirovanje tako da sam ipak malo mirnija ali terapija ostaje ista te 30.01 opet na pregled normalni...mislim da mrvicu lakse disem morala sam to podijeliti sa vama ☺🥰🥰

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.