LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Siječanj 2020. 10:48

Dora gdje kod nas ima Primark? Ili živiš negdje u inozemstvu? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    14. Siječanj 2020. 10:49

Dobro jutro,cure,procitala sam sve stranice pa se malo osvrnem na neke teme. U prosloj trudnoci mi se oko 20 tj. javio nesnosan svrab koji je trajao vise od 7 dana.Trajao je od jutra do sutra po cijelom tijelu i bilo je neizdrzivo.Bila u dermatologa( sumnjali na svrab,pa vadila jetrene probe da ne bi bila kolestaza,pa ukinili antibiotik da nije od njega).Uglavnom nikad nisam zaznala zasto se javio taj svrab.
    Za gljivice je dobro piti acidofil,kefir, probiotike.Neke moje prije su cak sa tim i mazale intimno podrucje.
    Robicu bi posudila od prija mi,ali isto ne bi sa njuskala.U tome sam bas cudna ne volim koristiti stvari od nepoznatih ljudi.
    Sta se tice mokrenja nocu,sad se smanjilo na 2 puta,cekam i ja nalaz urinokulture jer sam imala upalu mjehura.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

🌼TiKi🌼
    14. Siječanj 2020. 10:50

Jutro!
    Mene bebac jutros probudio, nije mi se to jos dogodilo, al valjda se okretao s jedne strane na drugu i probudilo me to guranje, bas je bilo intenzivno. Pokusavam spavati na tom lijevom boku koliko mogu, al ugodnije mi je na desnom, mozda se naviknem s vremenom. 
    Nego, na nalazu cervikometrije mi pise cerviks 3.6... Nije nista rekla na to, al po tablici mi je malo skracen. Sad ne znam da se brinem ili ne? Znam da je terapija i za to mirovanje kao i za ostale moje boljke pa ajd, al ne znam da se zabrinem sto mi je kraci ili da to zanemarim 🙄🤔

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

kaktusica
    14. Siječanj 2020. 10:57

Jutro...
    I ja se sve rjeđe dizem nocu za wc ali jos uvijek imam popodnevne mucnine, rucak mi uzaano tesko padne sto god da pojedem i tako se mucim do spavanja.
    Ne bi ni ja kupovala s Njuskala, volim da mi je sve novo i ciato. Robicu cu isto morati kupovati jer nemam u blizini nikoga s malom djecom. Ili nisu rodile ili su djeca velika. Od sina sam nesto sacuvala ali sako do godine dana, dalje sam poklanjala.

• lola777
    14. Siječanj 2020. 11:16

TiKi92

Jutro!
    Mene bebac jutros probudio, nije mi se to jos dogodilo, al valjda se okretao s jedne strane na drugu i probudilo me to guranje, bas je bilo intenzivno. Pokusavam spavati na tom lijevom boku koliko mogu, al ugodnije mi je na desnom, mozda se naviknem s vremenom.
    Nego, na nalazu cervikometrije mi pise cerviks 3.6… Nije nista rekla na to, al po tablici mi je malo skracen. Sad ne znam da se brinem ili ne? Znam da je terapija i za to mirovanje kao i za ostale moje boljke pa ajd, al ne znam da se zabrinem sto mi je kraci ili da to zanemarim 🙄🤔

Tiki sta dr kaze za tu velicinu.Meni isto izgleda ok za 19 tj,bitno da si iznutra zatvorena tj.da imas T oblik usca.Ja sam ti isto luda od tog cerviksa,jeli uloziv,koliko je dug i sl.
    Jeli ti rekla da moras mirovati?

🌼TiKi🌼
    14. Siječanj 2020. 11:22

Lola moram mirovati zbog moguce placente previe, a za ovo mi nije nista spominjala, rekla je da je iznutra sve "zabetonirano" i da se ne brinem kad me pregledavala vaginalno. Vjerojatno je to onda ok, samo malo odskacem od prosjeka. Nadam se... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

14. Siječanj 2020. 11:23

Kada se taj cerviks pregledava? Mene nitko doli još nije pogledao, što mi je i draže

Trancie
    14. Siječanj 2020. 11:24

lola777

Dobro jutro,cure,procitala sam sve stranice pa se malo osvrnem na neke teme. U prosloj trudnoci mi se oko 20 tj. javio nesnosan svrab koji je trajao vise od 7 dana.Trajao je od jutra do sutra po cijelom tijelu i bilo je neizdrzivo.Bila u dermatologa( sumnjali na svrab,pa vadila jetrene probe da ne bi bila kolestaza,pa ukinili antibiotik da nije od njega).Uglavnom nikad nisam zaznala zasto se javio taj svrab.
    Za gljivice je dobro piti acidofil,kefir, probiotike.Neke moje prije su cak sa tim i mazale intimno podrucje.
    Robicu bi posudila od prija mi,ali isto ne bi sa njuskala.U tome sam bas cudna ne volim koristiti stvari od nepoznatih ljudi.
    Sta se tice mokrenja nocu,sad se smanjilo na 2 puta,cekam i ja nalaz urinokulture jer sam imala upalu mjehura.

da citala sam, a trudim se piti jogurt svakodnevno uz marendu pa ćemo vidjeti kako će ići... razmišljala sam i o mazanju, to mi je mama govorila da probam... 

Trancie
    14. Siječanj 2020. 11:26

mrvičak

Kada se taj cerviks pregledava? Mene nitko doli još nije pogledao, što mi je i draže

meni je svaki pregled bio prvo vaginalni dole pa ultrazvuk, pretpostavljam da je onda i to gledala. Mada sam se ja tek na dan termina otvorila 1 prst. Prije dripa sve skupa 2 ...

• lola777
    14. Siječanj 2020. 11:29

mrvičak

Mene dr na svakom pregledu pogleda i stanje dole.Jeli te pregledavala vaginalno,mislim prstima.
    Ako je onda je sigurno to gledala samo ti ne spominje ako je to sve ok.A ja sam dovoljno luda i istraumatizirana zbog toga od prve trudnoce i mirovanja da je to uvik pitam,a ona naravno poludi na mene.
    Tiki,cim je zabetonirano nema straha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.