LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    14. Siječanj 2020. 13:02

sierrav

MissyR

Drage moje da vam javim ja sam otisla jutros na UZV samo (zadnji put mi je bio naden poveci hematom iznad bebice terapija utrogestan 3x1 i mirovanje) sljedeci pregled je trebao biti 30.01 ali jednostavno nisam mogla cekati taj 30.01. a dijagnoza prijeteci pobacaj 😥😥 jako sam se brinula i nervirala i plakala i sve tako da sam morala otic.. E ovako hematom se smanjio dosta receno mi je da nije vise velika prijetnja 😁🥰 no i dalje mirovanje tako da sam ipak malo mirnija ali terapija ostaje ista te 30.01 opet na pregled normalni…mislim da mrvicu lakse disem morala sam to podijeliti sa vama ☺🥰🥰

Hey meni i dan danas stoji ta dijagnoza,od 9 tj.pa evo vec 10 tjedana.
    Ruzno izgleda ali radi hematoma tako stave nisam vidjela dg.hematom samo sibnu abortus imminens,krvarenje u trudnoci ili komplikacije vezane uz prvu trudnocu.
    Pa kud bas ovo prvo.
    Ne brini,bude sve ok.
    Na ljeto budemo skicnule u karton,tr.knjizicu i samo se nasmijale!
    Meni se skroz povukao u 15 tt

Ma bas ruzno pise ta dijagnoza 😔😔 ali vidim da se smanjuje pa ipak pozitivno razmisljam za dalje...uu mogu si mislit kakvo olaksanje si dozivjela kad su ti rekli da ga vise nema ja mislim da bi im pocela vristat od srece tamo 😃😃 a danas bas bila na pregledu panicar najveci pa mi je pustila da slusam otkucaje malo pa sam se smirila..
    Jedva cekam ljeto 🤩🥰

url=https://lilypie.com]

• lola777
    14. Siječanj 2020. 13:08

Cure, znam da ste pisale, ali kako da postavim onu slicicu sa tj.trudnoce.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    14. Siječanj 2020. 13:14

sierrav

Trancie

Vrapcic123

Trancie jedeš li slatko? Negdje sam prije čitala da se ona pojavljuje učestalo kod ljudi koji vole papati slatko? Pa to treba eliminirati skroz.
    Niki i ja imam to Alverde ulje i miris je divan, upija se jako lijepo. Super ideja za uključivanje muža 🥰 Kada ga potrošim mislila sam kupiti čisto organsko ulje od badema? Čitala sam da ga žene hvale, no ovo Alverde mi je mrak. Kaj vi curke kažete na čisto bademovo ulje?

A jedem, ali ništa pretjerano…. morati ću ga skroz gledati izbaciti ili bar maximalno smanjiti..čitam baš za tu dijetu, ali ne znam šta bi jela kad bi izbacila sve što pišu . Baš me muči punim, inače sam sklona tome, ali evo prvu trudnoću sam bez nje prošla i presretna bila…. sad sam i zatrudnjela s njom, (jer sam pila antibiotik i nakačila se)

Hey imas dobar probiotik kod candide
    Lactibiane cnd,mozes 2x1 u trudnoci.
    Izbjegavaj jednostavne uh…sada od fitot.nije bas nista preporucljivo.
    Za dolje imas multi gyn actigel koji moze pomoc,nije lose preventivno stavljati tko je sklon da se kolonizira sluznica.
    Ja sam svaki mjesec imala borbu sa candidom,otkako sam trudna nevjerojatno nista. I bolje jer ja uz ovo sve krknem diflucane i bok😂

I ja sam taj koristila, prijateljica je rekla da je najbolji za candidu, a jedan doktor preporucio femele

💙

Lordy
    14. Siječanj 2020. 13:14

34

URL = https: //lilypie.com]

Rose1
    14. Siječanj 2020. 13:15

lola777

Na22str upute, ja sam lijena i nikako da postavim

💙

Trancie
    14. Siječanj 2020. 13:15

lola777

Klikni na nečiji dole link pa će ti se otvoriti stranica, tamo upišeš podatke o trudnoći , izabereš koju ćeš trakicu i sl...i onda ćeš u status zaljepiti link ( code nađeš "forum-mislim ovaj 
    [ul]
    [li]PseudoHTML, UBBCode and BB Code)[/li]
    [/ul]

Trancie
    14. Siječanj 2020. 13:16

Rose1

sierrav

Trancie

Vrapcic123

Trancie jedeš li slatko? Negdje sam prije čitala da se ona pojavljuje učestalo kod ljudi koji vole papati slatko? Pa to treba eliminirati skroz.
    Niki i ja imam to Alverde ulje i miris je divan, upija se jako lijepo. Super ideja za uključivanje muža 🥰 Kada ga potrošim mislila sam kupiti čisto organsko ulje od badema? Čitala sam da ga žene hvale, no ovo Alverde mi je mrak. Kaj vi curke kažete na čisto bademovo ulje?

A jedem, ali ništa pretjerano…. morati ću ga skroz gledati izbaciti ili bar maximalno smanjiti..čitam baš za tu dijetu, ali ne znam šta bi jela kad bi izbacila sve što pišu . Baš me muči punim, inače sam sklona tome, ali evo prvu trudnoću sam bez nje prošla i presretna bila…. sad sam i zatrudnjela s njom, (jer sam pila antibiotik i nakačila se)

Hey imas dobar probiotik kod candide
    Lactibiane cnd,mozes 2x1 u trudnoci.
    Izbjegavaj jednostavne uh…sada od fitot.nije bas nista preporucljivo.
    Za dolje imas multi gyn actigel koji moze pomoc,nije lose preventivno stavljati tko je sklon da se kolonizira sluznica.
    Ja sam svaki mjesec imala borbu sa candidom,otkako sam trudna nevjerojatno nista. I bolje jer ja uz ovo sve krknem diflucane i bok😂

I ja sam taj koristila, prijateljica je rekla da je najbolji za candidu, a jedan doktor preporucio femele

Baš ću pitat sutra doktoricu da uzmem i to još nešto :-) super ste ženske, hvala 

Rose1
    14. Siječanj 2020. 13:16

Lelibeli

Cure nama danas stigao nalaz kombiniranog testa, hvala bogu sve u redu 🙏, sretno svima danas na pregledu mi jedva čekamo sutra 🤗

Super za nalaz, cestitam🎉

💙

Leonie90
    14. Siječanj 2020. 13:22

30, što se tiče stvari, sve što sam dobila je onaj madrac od choconillas, za prva dva mjeseca bebe, stavim link dolje, to mi je prijateljica proslijedila i nešto robice sam si probrala od šogorice, ali samo ono što izgleda kao novo. Nije da bi mi se od nje gadilo ili tako nešto, nego jednostavno ona pere uvijek na jakoj temp., i onda izađu one cufice, a ja to ne volim. 
    Ovaj madrac dosta hvale, vidjet ćemo..
    https://choconillas.eu/red-castle-cocoonababyr-madrac.html

Amelie 1
    14. Siječanj 2020. 13:23

Ja imam 31 godinu.
    Upute za trakicu su na stranici 22 kao sto veli Rose, lijepo i detaljno objasnjeno uz slikice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.