LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    14. Siječanj 2020. 12:37

Trancie

Vrapcic123

Trancie jedeš li slatko? Negdje sam prije čitala da se ona pojavljuje učestalo kod ljudi koji vole papati slatko? Pa to treba eliminirati skroz.
    Niki i ja imam to Alverde ulje i miris je divan, upija se jako lijepo. Super ideja za uključivanje muža 🥰 Kada ga potrošim mislila sam kupiti čisto organsko ulje od badema? Čitala sam da ga žene hvale, no ovo Alverde mi je mrak. Kaj vi curke kažete na čisto bademovo ulje?

A jedem, ali ništa pretjerano…. morati ću ga skroz gledati izbaciti ili bar maximalno smanjiti..čitam baš za tu dijetu, ali ne znam šta bi jela kad bi izbacila sve što pišu . Baš me muči punim, inače sam sklona tome, ali evo prvu trudnoću sam bez nje prošla i presretna bila…. sad sam i zatrudnjela s njom, (jer sam pila antibiotik i nakačila se)

Hey imas dobar probiotik kod candide 
    Lactibiane cnd,mozes 2x1 u trudnoci.
    Izbjegavaj jednostavne uh...sada od fitot.nije bas nista preporucljivo.
    Za dolje imas multi gyn actigel koji moze pomoc,nije lose preventivno stavljati tko je sklon da se kolonizira sluznica.
    Ja sam svaki mjesec imala borbu sa candidom,otkako sam trudna nevjerojatno nista. I bolje jer ja uz ovo sve krknem diflucane i bok😂

kaktusica
    14. Siječanj 2020. 12:38

Zenske, koliko godina imate? 

sierrav
    14. Siječanj 2020. 12:41

TiKi92

Jutro!
    Mene bebac jutros probudio, nije mi se to jos dogodilo, al valjda se okretao s jedne strane na drugu i probudilo me to guranje, bas je bilo intenzivno. Pokusavam spavati na tom lijevom boku koliko mogu, al ugodnije mi je na desnom, mozda se naviknem s vremenom.
    Nego, na nalazu cervikometrije mi pise cerviks 3.6… Nije nista rekla na to, al po tablici mi je malo skracen. Sad ne znam da se brinem ili ne? Znam da je terapija i za to mirovanje kao i za ostale moje boljke pa ajd, al ne znam da se zabrinem sto mi je kraci ili da to zanemarim 🙄🤔

Ajmee,mogu misliti koji filng.
    Tebi je posteljica sprijeda je tako? Kazu da se slabije osjeti,mada ja osjetim isto ali ne ovako kao tebi.
    Ako ti dr.nije rekla nis nemoj se bzvz sekirati,skodis bebacu.
    Ti ionako vise manje mirujes jelda? 

🌼TiKi🌼
    14. Siječanj 2020. 12:46

Sierrav da, pise posteljica sprijeda i nisko (prekriva usce maternice), vjerojatno osjetim sve jer je beba iznad nje. Mirujem zbog toga svejedno, samo sam se malo zabrinula jer nisam po prosjeku sto se tice te cervikometrije. Iduci pregled mi je 10.02. pa cemo vidjeti sto i kako dalje. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sierrav
    14. Siječanj 2020. 12:47

MissyR

Drage moje da vam javim ja sam otisla jutros na UZV samo (zadnji put mi je bio naden poveci hematom iznad bebice terapija utrogestan 3x1 i mirovanje) sljedeci pregled je trebao biti 30.01 ali jednostavno nisam mogla cekati taj 30.01. a dijagnoza prijeteci pobacaj 😥😥 jako sam se brinula i nervirala i plakala i sve tako da sam morala otic.. E ovako hematom se smanjio dosta receno mi je da nije vise velika prijetnja 😁🥰 no i dalje mirovanje tako da sam ipak malo mirnija ali terapija ostaje ista te 30.01 opet na pregled normalni…mislim da mrvicu lakse disem morala sam to podijeliti sa vama ☺🥰🥰

Hey meni i dan danas stoji ta dijagnoza,od 9 tj.pa evo vec 10 tjedana.
    Ruzno izgleda ali radi hematoma tako stave nisam vidjela dg.hematom samo sibnu abortus imminens,krvarenje u trudnoci ili komplikacije vezane uz prvu trudnocu.
    Pa kud bas ovo prvo.
    Ne brini,bude sve ok.
    Na ljeto budemo skicnule u karton,tr.knjizicu i samo se nasmijale!
    Meni se skroz povukao u 15 tt

sierrav
    14. Siječanj 2020. 12:53

TiKi92

Sierrav da, pise posteljica sprijeda i nisko (prekriva usce maternice), vjerojatno osjetim sve jer je beba iznad nje. Mirujem zbog toga svejedno, samo sam se malo zabrinula jer nisam po prosjeku sto se tice te cervikometrije. Iduci pregled mi je 10.02. pa cemo vidjeti sto i kako dalje.

Znam da nekim zenama obicno tako bude,ali vecinom bude sve ok.
    Samo ti miruj i da se digne posteljica,kao da mi je dr.spomenula da do 25tt se moze podignuti a ako ne kao sto vec znas dogovoreni cr i mirovanje

sierrav
    14. Siječanj 2020. 12:54

kaktusica

29😃

MissyR
    14. Siječanj 2020. 12:56

kaktusica

26

url=https://lilypie.com]

• lola777
    14. Siječanj 2020. 12:57

kaktusica

43 god,mislim da sam najstarija na forumu.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Lelibeli
    14. Siječanj 2020. 13:01

Ja sam 36 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.