LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Siječanj 2020. 10:02

Zaraa ti si moja morska blizanka hahahah  ista stvar, uzivam u drugom tromjesecju  i jedva cekam da malo zatopli da mogu jos vise landrat van i trazit sve za bebe...
    Vrapcic od kad mi je trbuh skocio, valjda se dolje nesto oslobodilo jer ono kako sam od 3tt do 15+5tt isla piskit i po 4-5x tijekom noci evo vec danima samo 1x pred jutro  preporodila sam se! 
    Jos samo da odlucim ocu uzet taj jastuk iz srbije il sta i sto se mene tice, moze ovo tromjesecje potrajat koliko god 
    Jednom sam nesto iz Bg narucivala pa sam imala peripetije i natezanja preko 45dana jer im je posta bila u strajku, tako mi je ostao gorak okus da ne znam bi li ponovila, a opet cak i na snizenju u babylandu je 510kn, to mi je tako puuuuno previse, razumijem da je spas i kasnije ce mi posluzit za bebace i hranjenje, al bas mi je bljak kako nabijaju cijene za trudnicke stvari, kud su novci na komplikacijama smijesni, tud i silni troskovi...

Trancie
    14. Siječanj 2020. 10:02

Bebac24

Trancie

Vrapcic123

Jutro curke! 🤩
    Ja se sinoć dizala zbog wc-a valjda 5 puta, kak je vama to? I dalje često?
    Curke koje imaju preglededanas želim vam svu sreću, neka sve prođe kako treba!

Ja se dižem jedanput zasada… čak mislim da mi je bolje nego prije par tjedana; sutra ću na pregledu znat i nalaz urinokulture, nadam se da bar nemam bakteriju u mokraći jer me candida baš mući ovaj put. Nakon terapija 2 dana ok i kreće opet… ima li neko neki prijedlog za dugotrajnije rješavanje?

Hrana jaaako utjece na candidu.
    Probati cim vise regulirati prehranom, ako imate odnose koristiti prezervativ.
    Jer muskarci ne moraju imati a zenama stalno prenasaju.
    Ja je nikad nisam imala ali kuma je.
    Ona je morala neke jake tablete piti i bit na dijeti 3 mj pa joj se povukla

ma uopće nemam odnose od kad sam trudna.... a znm za prehranu , čak sam i smanjila slatko koliko mogu... znam pila sam ja te tablete, ali se u trudnoći ne smiju piti

Vrapčić123
    14. Siječanj 2020. 10:03

Trancie jedeš li slatko? Negdje sam prije čitala da se ona pojavljuje učestalo kod ljudi koji vole papati slatko? Pa to treba eliminirati skroz. 
    Niki i ja imam to Alverde ulje i miris je divan, upija se jako lijepo. Super ideja za uključivanje muža 🥰 Kada ga potrošim mislila sam kupiti čisto organsko ulje od badema? Čitala sam da ga žene hvale, no ovo Alverde mi je mrak. Kaj vi curke kažete na čisto bademovo ulje?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    14. Siječanj 2020. 10:13

Vrapcic123

Trancie jedeš li slatko? Negdje sam prije čitala da se ona pojavljuje učestalo kod ljudi koji vole papati slatko? Pa to treba eliminirati skroz.
    Niki i ja imam to Alverde ulje i miris je divan, upija se jako lijepo. Super ideja za uključivanje muža 🥰 Kada ga potrošim mislila sam kupiti čisto organsko ulje od badema? Čitala sam da ga žene hvale, no ovo Alverde mi je mrak. Kaj vi curke kažete na čisto bademovo ulje?

A jedem, ali ništa pretjerano.... morati ću ga skroz gledati izbaciti ili bar maximalno smanjiti..čitam baš za tu dijetu, ali ne znam šta bi jela kad bi izbacila sve što pišu . Baš me muči punim, inače sam sklona tome, ali evo prvu trudnoću sam bez nje prošla i presretna bila.... sad sam i zatrudnjela s njom, (jer sam pila antibiotik i nakačila se) 

Vrapčić123
    14. Siječanj 2020. 10:16

Niki obzirom da smo trudne ne smijemo svašta koristiti od fitoterapije. No inače za žene koje se s tim muče, a nisu trudne, znam jednu doktoricu sa Knežje koja to vrlo uspješno riješava sa čajem i uljem, mini tampon se umoči u ulje pa u rodnicu i tako koliko se sjećam svaku drugu ili treću noć. Za tu ženu garantiram u stručnom smislu, malo je čudnovata (nekad simpa, nekad neurotična) no zaista zna što radi. Nekim curama je riješila Hpv i Cin1 i Cin2 čak. 

niki93
    14. Siječanj 2020. 10:17

Vrapcic123

Daa to sam i ja vidjela da svi hvale bademovo ali sam tada već kupila Alverde a sumnjam da ću ga tako brzo potrošit da bi drugo uzimala. Negdje sam pročitala da bademovo u ljekarnoj košta 25kn nije uopće skupo. 

Dora4
    14. Siječanj 2020. 10:18

Trancie nazalost slatko skroz treba izbacit i smanjit mlijecno  o ugljikohidratima da ne pricam..znam, nije stvar ni u tome da se odreknes svega sto volis nego sto jesti na kraju price ne znam vise kome sam pisala, meni su acidosalus vaginalete i probiotik(tekstura ti je ko kefir i aplikatorima se stavlja u rodnicu navecer) pomogli, skupi su, ali od svih tih mazalica i medicine i ne znam cega, acidosalus mi je bas bio super...proslog ljeta sam odradila kuru tih probiotika i vaginaleta i od onda je mir, inace sam bila u zacaranom krugu prirodne su i smiju se u trudnoci!

Vrapčić123
    14. Siječanj 2020. 10:20

Joj Niki to sam htjela napisati Trancie vezano za kandidu. Pogubila se malo 😂

Trancie
    14. Siječanj 2020. 10:22

Dora4

Trancie nazalost slatko skroz treba izbacit i smanjit mlijecnoo ugljikohidratima da ne pricam..znam, nije stvar ni u tome da se odreknes svega sto volis nego sto jesti na kraju pricene znam vise kome sam pisala, meni su acidosalus vaginalete i probiotik(tekstura ti je ko kefir i aplikatorima se stavlja u rodnicu navecer) pomogli, skupi su, ali od svih tih mazalica i medicine i ne znam cega, acidosalus mi je bas bio super…proslog ljeta sam odradila kuru tih probiotika i vaginaleta i od onda je mir, inace sam bila u zacaranom kruguprirodne su i smiju se u trudnoci!

Znam i njih sam probala bila jedne ture prije trudnoće... ali nisu me nešto oduševile... a seka mi ih baš hvali... a vidjeti ću što će mi doktorica reći na pregledu sutra pa ću nakon njene terapije uzet i te pa ćemo vidjeti. Dora Hvala svakako :-)

Polly
    14. Siječanj 2020. 10:23

Vrapcic123

Jutro curke! 🤩
    Ja se sinoć dizala zbog wc-a valjda 5 puta, kak je vama to? I dalje često?
    Curke koje imaju preglededanas želim vam svu sreću, neka sve prođe kako treba!

Kod mene promjena zadnja 2,3 dana. Uopće se ne dižem na wc tokom noći, u početku 2x, kasnije jednom, evo zadnjih par noći niti jednom i odmah me zabrine zašto i kako. Meni više logike ima da idem češće sad kad je maternica veća pa bi i više trebala pritiskati mjehur, jesam u krivu? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.