Cure pozdrav sorry na upadu, al vidim da trazite U jastuk za trudnice. Moja preporuka vam je sa srpske stranicehttps://jastucignezdo.com/. Sa postarinom i navlakom koja se moze prat u perilici dodje cca 400 kn. Meni ga prijateljca narucila i poklonila i bez njega ne bi spavala nista u trudnoci posebno ovih zadnjih tjedana. Taman je čvrst, ja se valjam po njemu vec 5 mjeseci i nista mu se nije dogodilo, dovoljno veliko cak i za mojih 180cm visine. Po noci ga drzim obrnuto tako da su mi stopala na donjem dijelu U podignuta. Naknadno sam si narucila jos 1 navlaku da imam dok se jedna pere. Meni se pokazao savrseno dobar! Pozdrav i sretno svima.
Hvalaaaaa, sretno i tebi, jos malo ti bome😉🎉bome jos sitno
Hvala ti, savrseno izgleda i poslala sam vec mail koliko se ceka isporuka ❤️
Cure, ima li koja da živi u Njemackoj i tamo vodi trudnoću. Zanima me da li ovdje dr.rade iste preglede kao u Hrvatskoj, konkretno da li rade taj mini anomaly scan/kombinirani/anomaly.. Kako već se zovu, jer sam od jedne poznanice čula da se to navodno ovdje ne radi, i to mi je jako čudno. To mi je važno, jer bi se za Nifty odlučila tek nakon toga. Ljubim vaas ❤️
Renata, ja sam ti u Njemackoj.
Ali nisam jos imala prvi pregled.
Kad nesto saznam, pisem
Jutro cure, zabunom sam ušla u temu ljetne bebe 2019 i čudim se kako ste od sinoć došle na proć 1000 stranica ahhahaha
Grizli…. predobro su ovi jastuci sa ove stranice, koliko dođe dostava i to. Sretno, ti možeš svaki dan roditi :-)
Udi na stranicu stavi u kosaricu i samo ti sve izracuna 🙂
Jutro curke! 🤩
Ja se sinoć dizala zbog wc-a valjda 5 puta, kak je vama to? I dalje često?
Curke koje imaju preglede danas želim vam svu sreću, neka sve prođe kako treba!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure pozdrav sorry na upadu, al vidim da trazite U jastuk za trudnice. Moja preporuka vam je sa srpske stranicehttps://jastucignezdo.com/. Sa postarinom i navlakom koja se moze prat u perilici dodje cca 400 kn. Meni ga prijateljca narucila i poklonila i bez njega ne bi spavala nista u trudnoci posebno ovih zadnjih tjedana. Taman je čvrst, ja se valjam po njemu vec 5 mjeseci i nista mu se nije dogodilo, dovoljno veliko cak i za mojih 180cm visine. Po noci ga drzim obrnuto tako da su mi stopala na donjem dijelu U podignuta. Naknadno sam si narucila jos 1 navlaku da imam dok se jedna pere. Meni se pokazao savrseno dobar! Pozdrav i sretno svima.
Pa nam javi sve onda :-)
Jutro curke! 🤩
Curke koje imaju preglededanas želim vam svu sreću, neka sve prođe kako treba!
Ja se dižem jedanput zasada... čak mislim da mi je bolje nego prije par tjedana; sutra ću na pregledu znat i nalaz urinokulture, nadam se da bar nemam bakteriju u mokraći jer me candida baš mući ovaj put. Nakon terapija 2 dana ok i kreće opet... ima li neko neki prijedlog za dugotrajnije rješavanje?
Hei curke 🥰 netko je malo ranije spomenuo svrab kože, i ja sam imala isti problem. Koža se kreće rastezivati oko stomaka, leđa, bokovi, grudi, bedra pa samo taj dio i svrbi. Ja sam počela koristiti ulje od Alverde za trudnice i mame i jako sam zadovoljna, super se upija, ne ostaju masni tragovi i svrab mi je nestao. Mažem se ujutro a navečer maže moj M koji jednako uživa u tome i super je da se i oni uključe na bilo koji način ❤️ mama ulje je na bazi sljeza, argana i maslinovog ulja, ublažava i sprječava strije 😊
Pa nam javi sve onda :-)
Ako odg javim ali vec vidim da cu naruciti 🙂 sa jastucnicom i postarinom dode cca 440kn 🙂
Jutro curke! 🤩
Curke koje imaju preglededanas želim vam svu sreću, neka sve prođe kako treba!
Ja se dižem jedanput zasada… čak mislim da mi je bolje nego prije par tjedana; sutra ću na pregledu znat i nalaz urinokulture, nadam se da bar nemam bakteriju u mokraći jer me candida baš mući ovaj put. Nakon terapija 2 dana ok i kreće opet… ima li neko neki prijedlog za dugotrajnije rješavanje?
Hrana jaaako utjece na candidu.
Probati cim vise regulirati prehranom, ako imate odnose koristiti prezervativ.
Jer muskarci ne moraju imati a zenama stalno prenasaju.
Ja je nikad nisam imala ali kuma je.
Ona je morala neke jake tablete piti i bit na dijeti 3 mj pa joj se povukla
Vidim da ovdje ima nekoliko cura koje zive u Njemackoj pa ako mi koja zna odgovoriti...
Mene zanima kako se ovdje racuna broj dana godisnjeg odmora za tu godinu kada nastupa Mutterschutz i Elternzeit?
Ja imam ugovor na neodredeno i 30 dana godisnjeg odmora. Po mjesecu 2,5.
Ako mi je termin pocetkom rujna (sto znaci da cu pocetkom 8.mjeseca poceti sa Mutterschutz), da li do tad trebam/mogu iskorisiti svih 30 dana ili se ti dani tada krate na 2,5x7=17,5 dana u ovoj godini?
Ako koja zna, puno hvala na odgovoru
Sortiraj odgovore
Najstariji