LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    14. Siječanj 2020. 13:28

31 godina, kad rodim bit će 32 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• amber
    14. Siječanj 2020. 13:31

Pozdrav cure vidim da pisete o svrbezu koze i mene sve pogotovo navece pocne svrbiti kad se unirim i nakon fragmina sta si dajem svakodnevno u terapiji kako vi ljecite svrab koze lijepi pozdrav svima🤗

kaktusica
    14. Siječanj 2020. 13:37

Sve mlade zene, ja 38. 
    Najgore mi pada u trudnoci sto kad me boli glava nw mogu popiti voltaren nego se mucim s lupocetom koji mi nista ne pomaze...

14. Siječanj 2020. 13:39

29 godina 🙃

• Cinammon
    14. Siječanj 2020. 13:41

33 godine

Beata
    14. Siječanj 2020. 13:43

kaktusica

Zenske, koliko godina imate?

Ja 30 

Tocka_tockica
    14. Siječanj 2020. 13:51

Ja 32 😁
    Nego.. htjela sam pitati nesto.. vidjm da se neato raspravljalo o cerviksima i duljini.. nakon sto sam bila prokrvarila i bila kod onog ludog doktora koji mi je svasta napricaly bila sam i kod dr koja me prvi put porodila, ali ovako kaj se veli na crno. Uglqvnom tad sam bila u 16.tt. i ona mi je mjerila duljinu cerviksa i izmjerila 35mm i rekla da je sve dobro, cak i da mogu imat odnose (al mi ne pada na pamet) uglavnom nekak mi se danas pojavila buba u uhu il sam negdje tu procitala da je to zapravo skracen cerviks?!?! I sad me panika ulovila.. ja sam skroz zatvorena, al po avim tablicama to je prektratko za te tjedne.. moja ginicka nije nista rekla za cerviks dok je gledala, a ja joj nisam rekla tu mjeru jer sam zaboravila.. i sad me uzasno opral neki strah da je to prektratko, pa ajde mi recite koju pametnu u vezi toga

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Tocka_tockica
    14. Siječanj 2020. 13:53

Da joa sam  pitala dal mogu na izlet nanpar dana na malo hodanja i rekla je da nema problema da ne moram mirovati

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Mokvica
    14. Siječanj 2020. 13:58

Beata

Cure, jel za kombinirani test probir moram ic nataste?

Pretpostavljam da ne, al da provjerim.

Ne trebaš, ja sam baš danas bila. Nuhalni nabor je 1,6mm, ali doktorica je jeeedvaaa izmjerila jer je moje čudo bilo toliko živahno, doslovno se okretalno na sve strane, a rukice i nogice rade 100/h, i doktorica i ja smo se nasmijale. :)
    Kaktusica, meni je 28.

tea1401
    14. Siječanj 2020. 13:59

Ja upravo danas napunila 30😊😊
    Mucnine i dalje aktualnee kad ce prestatiiii🙈🙈
    U cetvrtak imam pregled jedva cekam, samo da bude sve okei❤
    Puse svima😘

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.