LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    13. Siječanj 2020. 23:24

Grizli

Cure pozdrav sorry na upadu, al vidim da trazite U jastuk za trudnice. Moja preporuka vam je sa srpske stranicehttps://jastucignezdo.com/. Sa postarinom i navlakom koja se moze prat u perilici dodje cca 400 kn. Meni ga prijateljca narucila i poklonila i bez njega ne bi spavala nista u trudnoci posebno ovih zadnjih tjedana. Taman je čvrst, ja se valjam po njemu vec 5 mjeseci i nista mu se nije dogodilo, dovoljno veliko cak i za mojih 180cm visine. Po noci ga drzim obrnuto tako da su mi stopala na donjem dijelu U podignuta. Naknadno sam si narucila jos 1 navlaku da imam dok se jedna pere. Meni se pokazao savrseno dobar! Pozdrav i sretno svima.

Hvala ti na preporuci,jastuk imam predobar a tebi zelim sretno jos ovih par tjedana😍 i da konacno zagrlis svoju bebu.
    hvala na nesebicnim savjetima na prethodnom forumu potpomognuta😊

Žuža
    14. Siječanj 2020. 04:27

Leonie ti svakako spomeni svojoj dokici da te to svrbi(lo). Inace, za tu zuc ti je specificno da dlanovi svrbe. Jel nemas urtikariju mozda, s obzirom da te ledja vecinom svrbe? Jesi mijenjala deterdzent ili omeksivac? Aderma je odlicna kremica. Drago mi je da ti je pomogla. 

Dora4
    14. Siječanj 2020. 07:20

Grizli, puno hvala na preporuci!!  sretno u ovom preostalom sitnom odbrojavanju! 

Rose1
    14. Siječanj 2020. 08:02

Alisa, Bezo hvalaaa 🤗🤗🤗valjda cu sad biti mslo mirnija

💙

Dora4
    14. Siječanj 2020. 08:11

Dobro jutro svima 
    Alisa super za Hermanicu, meni ona tako zraci pozitivom, godinama sam kod nje i zbilja nikad nije bila nista drugo nego empaticna i normalna. Jedino mi to sve tako bude hop hop i gotovo, al dobro, realno draze mi i tako nego da mi masira mozak bez razloga  
    Zaraa, Trudy - 🥳🥳 evo nas na punih 17!! Bebe su vec velike ko krumpiri 

Ivcy1306
    14. Siječanj 2020. 08:58

Jutro curke! One koje imaju preglede danas, sretno i javljajte nam dobre vijesti!! 
    Kako ste? 

Trancie
    14. Siječanj 2020. 08:58

Jutro cure, zabunom sam ušla u temu ljetne bebe 2019 i čudim se kako ste od sinoć došle na proć 1000 stranica ahhahaha
    Grizli.... predobro su ovi jastuci sa ove stranice, koliko dođe dostava i to. Sretno, ti možeš svaki dan roditi :-)

14. Siječanj 2020. 09:12

Alisanazemlji

Večer curke! Ja sam cijeli dan bila radno i uopće nisam stizala na forum. Zadnjih sat vremena sam čitala sve što ste pisale od jučer navečer kad sam zadnji puta bila aktivna, i naravno da nisam sve popamtila što ste pisale…😬😁
    Dora, bila sam kod Hermanice. Zadovoljna je rezultatom i smanjenim tj"normalnim " vrijednostima. Terapija mi ostaje ista: 25mg dnevno eutyroxa po 1 tabletu na tašte. Naručena sam ponovno za 7 tjedana.
    Inače, čim sam ušla u njenu sobicu pitala me kako smo nas dvoje, a ja sam ju ispravila da smo nas dvije. Nasmijala se i rekla da je bila uvjerena da je dečko jer jer su joj većina trudnica sa hipotireozom trudne aa dečkićima. Radili su istraživanje na uzorku od 600 trudnica i čak 80% njih se hipotireozom nosile su momke… 😁 Ova moja bebolina je posebna ❤️ osim ako mi na niftyu nisu promašili spol… Hehe, je li postoji ta vjerojatnost? 😁
    Daisy, čestitam na dečkiću 💙
    Tiki, čestitam na urednom pregledu

Zar stvarno?? Onda ja bit će opet nosim dečka hahah

• Bebac24
    14. Siječanj 2020. 09:20

Polly

MojeSve

Cure hvala od ❤️ na prekrasnim komentarima! 🥰❤️
    Predivne ste! 😘😘
    jedva cekamo primiti tu malu strucu🥰🤱🏻
    Polly rekla bih da te koza svrbi od rastezanja. Ja se svaki dan mazem s bademovim uljem iz ljekarne, veliko pakiranje dode cca 25kn i stvarno je fenomenalno!
    Ideees, ovaj jastuk iz babylanda je wooow, kao i cijena🙈

Trenutno se mažem Olival uljem protiv strija, ali svakako bademovo iz ljekarne planiram kupiti, hvala ti!
    Leonie čitala sam o tome da može biti da žuč ne radi dobro, baš ću napomenuti na idućem pregledu pa ću vidjeti što će mi reći. Tek za dva tjedna, ne mogu više dočekati taj pregled 🙄
    Što se tiče jastuka, moram priznati da mi je kratak ovaj iz Ethereala jer ne dođe do između nogu, iako sam zadovoljna sa udobnošću i fino mi podupire leđa, a ovaj za 600 kn izgleda odlično i baš top, ali za tu cijenu nema šanse 😅

Da ti koji su 160-180 ne stignu za glavu i noge komotno. Pogotovo sta se smanje kroz neko vrijeme tj ispusu se. 
    Daaa 600 je stvarnooo previse kako god 😭

Zaraa
    14. Siječanj 2020. 09:21

Dora daaaaa, punih 17tt, opasno smo se priblizile polovici 🥳 
    Nemogu virovat! U jednu ruku mi sporo vrime ide, pogotovo ako cekan pregled, a s druge strane vec sam u 17t. Tu mi leti hehe
    Mogu vam rec cure mi mi skroz godi ovi drugo tromjesjecje, ne radim,.osjecam se odlicno, sve mi je super, nema mucnina, malo sam se i psihicki smirila, iman filing koda sam na prvom danu godisnjeg pa mi je sve top hehe
    Jedva cekan da zima ode ca da se bacam u kupnju za bebicu, a do tada muz i ja planiramo pribacit se u drugu sobu (vecu) pa sad smo u fazi gledanja novog namjestaja pa sam cila u tome. 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.