Ja nisam imala apetita do 16.tj., a onda kad je krenulo...evo me na +4,5kg. Mislim da cu sada malo stati s ugljikohidratima opet i slatkim. Jucer sam navecer pojela skoro cijelo pakovanje toffifa... Prije mi se doslovno gadilo sve, tjerala sam se da jedem. Al eto, prođe i to razdoblje. Tako ce vjerojatno i vama biti...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav curke; ima li koja problema sa crijevima i vjetrovima?? Sto god pojedem crijeva mi počnu raditi i ne mogu prestati s vjetrovima. Već mi je neugodno jel se osjećam ko prdo smrdo 😅🙈
Ahaha, takoder, al isto tako idem bez problema min. 2x na wc, nikakve konstipacije.
Cure, kak ste vi s hranom? Ja nemam nikakve mucnine nit povracanja u trudnoci, dobila svega pol kg i imam uzasnu averziju prema hrani. Jedina mucnina koju imam jest kad razmisljam sta bih mogla jest, sve mi je nekako odbojno i nemam apetit. Jel ima koja da je isto tako?Rado bih ja jela, al doslovce se silim da jedem jer mi nista ne smeka.
Beata, Potpuno isto i kod mene, muka mi je svaki put kad osjetim da sam gladna jer mi se ništa ne jede, čak ni slatko, a bez slatkog nisam mogla živjeti. Izgubila 2 kile otkako sam trudna samo onaj obični sladoled iz mcdonaldsa mi se jede
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja nisam imala apetita do 16.tj., a onda kad je krenulo…evo me na +4,5kg. Mislim da cu sada malo stati s ugljikohidratima opet i slatkim. Jucer sam navecer pojela skoro cijelo pakovanje toffifa… Prije mi se doslovno gadilo sve, tjerala sam se da jedem. Al eto, prođe i to razdoblje. Tako ce vjerojatno i vama biti…
Joj ja se nadam da mi što duže traje to, svejedno sam imala dosta viška prije trudnoće
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja sam dobila nekih 5 kila prije postupka i u toku, a zatrudnila sam sa 79 sad sam na 81 nemam neki apetit hvala bogu 🙏😂 u prvoj trudnoći sam dobila 18 kila al sam stvarno puno više jela nego sad. Sreća da mi se gade slatkiši 😄
Mene vec tjedan dana pere panika zbog kila 😐 ja svaki dan cijeli dan razmisljam o hrani i sto cu jesti. Samo mi je hrana na pameti. Kolege su vec izludili samnom jer ih od 7 ujutro pilim kad cemo na rucak i citam svima meni iz menze 🤣 Nadam se da necu bas 20kg dobit dok rodim 😭 Ja kao jesam dobila na kilazi, al cim obavim posten wc to nestane skoro sve tako da mi nisu realne kile na vagi
😄😄
Curke vi ste se baš raspisale 😊😊😊
Ena trbuh ti je prekrasan. Pravi trudnički 🥰🤰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bezzo moram priznat da su mi all in one bile najgore, jako si mi brzo pustale, nisu izdrzale ni 2 sata. Plus, kod njih se svaki put baca i cover (zastitne gacice) i ulozak u pranje. Znam da ih neki uspiju koristit ali preporucam ipak isprobat druge opcije jer su se vecini pokazale puno boljimaLina u prvoj sam razmisljala da si uzmem dopler ali sam odustala upravo iz tog razloga- sto sto ne nadjem otkucaje. Koliko god te mozda umiri kad pronadjes, vjerujem da bi poludila da ih ne nadjem…
Jucer su me isprepadali gripom. Se koja od vas cijepila? Prosli put se nisam, nisam bas ni ovaj put za to. Zivcira me kad me svi tretiraju kao maslacak, nemoj ovo, nemoj ono
Ja nisam, a sad mi zao, ali gotovo…
Zasto ti je zao?
Meni je muz u skoli, mali u jaslicama, ja na komplikacijama... Isto nisam nesto nesto u velikim grupama ljudi. Ah, ne znam. Valjda necu ni ja ni nitko od vas dobit :/
Pozdrav curke; ima li koja problema sa crijevima i vjetrovima?? Sto god pojedem crijeva mi počnu raditi i ne mogu prestati s vjetrovima. Već mi je neugodno jel se osjećam ko prdo smrdo 😅🙈
Ahaha, takoder, al isto tako idem bez problema min. 2x na wc, nikakve konstipacije.
Cure, kak ste vi s hranom? Ja nemam nikakve mucnine nit povracanja u trudnoci, dobila svega pol kg i imam uzasnu averziju prema hrani. Jedina mucnina koju imam jest kad razmisljam sta bih mogla jest, sve mi je nekako odbojno i nemam apetit. Jel ima koja da je isto tako?Rado bih ja jela, al doslovce se silim da jedem jer mi nista ne smeka.
Beata,Potpuno isto i kod mene, muka mi je svaki put kad osjetim da sam gladna jer mi se ništa ne jede, čak ni slatko, a bez slatkog nisam mogla živjeti. Izgubila 2 kile otkako sam trudnasamo onaj obični sladoled iz mcdonaldsa mi se jede
Jooj i meni sladoled i shake iz megica su prihvatljivi. Smijesno zvuci al nemam onaj osjecaj mucnine kad na slaju i shake iz megica pomislim
Muz bi mi u ponoc otisao u megic sam da nekaj pojedem bez grimasa
Meni je sinoć dečko donio sladoled, bila sam sretna ko malo dijete
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji