Zaraa tako je i meni identicno i nije mi svakodnevno, recimo jucer sam osjetila par puta, danas nista. Svakako u pon pitam sta je tocno pa javim 😉
Pitaj pa nam javi.
Ja im problemda nocu cesto imam orgazme, svako malo u zadnje vrijeme. Prepadne me to. Jos netko mozda?
Tu sam! Prije trudnoće nikad nisam doživljavala orgazme u snu. Otkad sam ostala trudna, sigurno sam ih imala u više navrata. Dečko i ja trenutno apstiniramo jer mi je libido zbog mučnina još uvijek na nuli 😬 Nadam se da će se to uskoro promijeniti…
Nisam opterećena time, ali mi je to baš čudan fenomen. Možda ga uzrokuje "koktel" hormona u trudnoći. Zna li koja od vas nešto više o tome? :)
Ja sam vise luda od tih orgazama, strah me zaspati. Jucer na kaucu navecer zadrijemala i orgazam, a i sanjam sex. I mi apstiniramo jer ja jos stavljam crinone, a i strah me nekako jos…uopce preko dana ne mislim o tome i ne fali mi za sada toliko, ali ti ludi snovi…
Meni preostaje jedino sanjati 😂😂mi smo dobili zabranu do kraja trudnoće. Reka je moj muž da mi imamo samo odnose s javnošću 😂😂😂
Zašto imaš zabranu do kraja?
Zaraa tako je i meni identicno i nije mi svakodnevno, recimo jucer sam osjetila par puta, danas nista. Svakako u pon pitam sta je tocno pa javim 😉
Pitaj pa nam javi.
Ja im problemda nocu cesto imam orgazme, svako malo u zadnje vrijeme. Prepadne me to. Jos netko mozda?
Tu sam! Prije trudnoće nikad nisam doživljavala orgazme u snu. Otkad sam ostala trudna, sigurno sam ih imala u više navrata. Dečko i ja trenutno apstiniramo jer mi je libido zbog mučnina još uvijek na nuli 😬 Nadam se da će se to uskoro promijeniti…
Nisam opterećena time, ali mi je to baš čudan fenomen. Možda ga uzrokuje "koktel" hormona u trudnoći. Zna li koja od vas nešto više o tome? :)
Ja sam vise luda od tih orgazama, strah me zaspati. Jucer na kaucu navecer zadrijemala i orgazam, a i sanjam sex. I mi apstiniramo jer ja jos stavljam crinone, a i strah me nekako jos…uopce preko dana ne mislim o tome i ne fali mi za sada toliko, ali ti ludi snovi…
Meni preostaje jedino sanjati 😂😂mi smo dobili zabranu do kraja trudnoće. Reka je moj muž da mi imamo samo odnose s javnošću 😂😂😂
Zbog blizanačke trudnoće a ujedno je bio Ivf. A pretpostavljam da zato što sam i krvarila. Bilo mi ga neugodno ispitivat 😂
Enea preslatki trbuscic 🙂
Ajme orgazmi 🙈🙈🙈 sad kako mi je kao bolje, mene svaki dan pita za bar jedan 😂😂😂al posto mi se neda svaki dan sexat onda to odradim sama nabrzaka 😂😂😂😂😂😂😂stvarno trudnoca je 1000% drugo stanje 😂😂
Pitaj pa nam javi.
Zbog blizanačke trudnoće a ujedno je bio Ivf. A pretpostavljam da zato što sam i krvarila. Bilo mi ga neugodno ispitivat 😂
A joj. Ajde izdrzat cete. Mi nismo bas redovni kao prije trudnoće, al bar 4x tjedno i naš guštam. Isto imam snove s orgazmom često
Pitaj pa nam javi.
A joj. Ajde izdrzat cete. Mi nismo bas redovni kao prije trudnoće, al bar 4x tjedno i naš guštam. Isto imam snove s orgazmom često
Ocito to u trudnoci nesto cesto😂😂😂hormoni luduju
💙
Bezzo moram priznat da su mi all in one bile najgore, jako si mi brzo pustale, nisu izdrzale ni 2 sata. Plus, kod njih se svaki put baca i cover (zastitne gacice) i ulozak u pranje. Znam da ih neki uspiju koristit ali preporucam ipak isprobat druge opcije jer su se vecini pokazale puno boljima
Lina u prvoj sam razmisljala da si uzmem dopler ali sam odustala upravo iz tog razloga- sto sto ne nadjem otkucaje. Koliko god te mozda umiri kad pronadjes, vjerujem da bi poludila da ih ne nadjem...
Jucer su me isprepadali gripom. Se koja od vas cijepila? Prosli put se nisam, nisam bas ni ovaj put za to. Zivcira me kad me svi tretiraju kao maslacak, nemoj ovo, nemoj ono
Pozdrav curke; ima li koja problema sa crijevima i vjetrovima?? Sto god pojedem crijeva mi počnu raditi i ne mogu prestati s vjetrovima. Već mi je neugodno jel se osjećam ko prdo smrdo 😅🙈
Dora, tea, i ostale curke koje su imale smanjenu funkciju tsh, odnosno hormona štitnjače, upravo su mi stigli nalazi krvi tj. rezultati tsh-a. Sa, 3,6 nakon terapije eutyroxom vrijednost se smanjila na 2,09..
Na netu sam saznala da su to dobre vrijednosti za drugo tromjesečje trudnoće. :)
Što mogu očekivati ubuduće? Pretpostavljam i daljnju terapiju eutyroxom do kraja trudnoće?
Odlicno! Meni se u mjesec dana tsh s 4,05 spustio na 3,20 s terapijom eutiroxa od 25mmg. Dokt. se iznenadila kako mi se malo spustio u mjesec dana a ne vise, pa sad pijem jedan dan 25 mmg, drugi dan 50 mmg.
Iako sam trudna, imam tu subklinicku hipotireozu, od kad uzimam eutirox primjetim da nemam vise onaj umor i tesko dizanje ujutro, nit mi kosa ispada. Tesko mi za povjerovat da taj tsh i hormoni stitnjace mogu toliko utjecat na psihofizicko stanje.
Koliko sam shvatila, mi kaj imamo blago poviseni tsh, morat cemo tokom cijele trudnoce uzimat nadomjestak hormona t4 te svaki mjesec na kontrolu.
Sortiraj odgovore
Najstariji