Curke, sve vi koje ste fotkale i poslale nam svoje trbuščiće, jeste li uvukle trbuh ili ga opustile?
Ja kad svojeg opustim izgleda kao i prije trudnoće - kao da sam u 4-5 mjesecu trudnoće😁, a kad ga uvučem čini se kao da ga još nemam, ali ni najmanje. Malo mi je to čudno, moram priznat...
Treba li me to zabrinjavati?
Oh, da puno nas je sa erotičnim snovima. Meni je već lagano žao dečka. Svaki puta kaže da razumije moju situaciju i ne navaljuje. Baš je srčeko 😁❤️
Curka je ❤
Lelibeli, dobrodošlica i od mene..
Imamo još jednu majčicu blizanaca❤️
Curka je ❤
Curke, sve vi koje ste fotkale i poslale nam svoje trbuščiće, jeste li uvukle trbuh ili ga opustile?
Ja kad svojeg opustim izgleda kao i prije trudnoće - kao da sam u 4-5 mjesecu trudnoće😁, a kad ga uvučem čini se kao da ga još nemam, ali ni najmanje. Malo mi je to čudno, moram priznat…
Oh, da puno nas je sa erotičnim snovima. Meni je već lagano žao dečka. Svaki puta kaže da razumije moju situaciju i ne navaljuje. Baš je srčeko 😁❤️
Ja svoj ne mogu uvuc, hahahah
Nemam te eroticne snove, ja kad sanjam, sanjam nesto ruzno ugl.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bok curke moje, nadam se da ste super. Mi smo danas 10+4 hihi, brine me nedostatak simptoma, bukvalno nemam nikakvih, a tokom čitave trudnoće imala sam mucnine svega par dana i to je to.. Jako se brinem da nešto nije kako treba 🙄 imam povremene bolove veoma blage i hvala Bogu nema krvarenja, to me najviše ohrabruje. Pregled nam je 17.01. Ljubim vas sve! ❤️
Tockica, zavidim na trbuhu! Svaka čast! 😍
Nemam ni ja nikakve simptome; na početku je bilo malo žgaravica i napetost u grudima i to je to. Kažu da je sve to normalno i dokle god nema krvarenja da sve se dobro razvija tako da ćemo vjerovati da je sve u redu. Uzivaj u trudnoći bez tegoba 🙂 moj je pregled 14.01. j nemogu dočekati jer sam ja izgubila i ono malo simptoma sto sam imala 🙈
Tocka tockica woooow 😍😍 jesi li vjezbala? Pa ti imas isklesan trbuh, svaka cast (god nakon prvog poroda)..
Za curke s mucninama- ja sam pila i antimetil i reglan, meni nijedne nisu pomagale. Nadam se da vama budu.
Prije trudnoce sam bila u dobroj kondiciji, tak da kad sam izgubila kile misici su se opet poceli vidjeti . no kad sam vratila +5 opet je doslo malo salenca.. sad prije ove trudnoce sam vjezbala svaki dan po 20 minuta.. najčešće plank jer mi to ne oduzima puno vremena a jako je intenzivno.. al zato ja dok ostanem trudna prve kile mi se nakupe u ljubavnim ruckama i cicama.. al se tjesim da ce opet sve otici posto sam bila u ok kondiciji i nada se ipak manje kila.. no.. inace sam cijeli zivot u nekom sportu tak da mi je tijelo naviknuto da s malo truda brzo sazrijeva visak
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ja kad svojeg opustim izgleda kao i prije trudnoće - kao da sam u 4-5 mjesecu trudnoće😁, a kad ga uvučem čini se kao da ga još nemam, ali ni najmanje. Malo mi je to čudno, moram priznat…
Ni ja ga bas nemam ujutro, poslije se napusem. Srecom da je sutra pregled, jedva cekam, svaki dan mi ko godina
💙
Luna blago tebi pa mozes uvuci trbuh, kod mene je to vec odavno nemoguce 😂
Imamo nove clanove i nove decke i cure, ali smo se i mi sve izgubile u omjeru. Sigurno je samo da decki vode.
A normalno da ti vise ne mozes uvuc😂, ipak si u tjednima daleko ispred mene😊
Hvala ti na izvještaju, heheheh
Dečkić💙
Zdravo cure nova sam clanica na ovoj temi
Trudna sam 7+4 u pitanju je ivf treci pokusaj. U utorak smo bili na pregledu, sve je ok, vidi se plod, culi smo i srce. Ono sto mene brine u petak ujutro mi se na obrisu pojavio jako svijetal smedji iscjedak, al toliko je svijetal al dovoljan da se primijeti, 2-3 puta se pojavio na toalet papiru i mozda koja kapljica na donjem vesu, tako i jucer, ne pojavljuje se svaki put, evo i jutros. Poslala sam poruku svojoj dr da bi mi odgovorila da ce sve bit dobro. A ince od terapije vec koristim 3×3 utrogestan i kuci sam mirujem, od petka bukvlano prikovana za krevet. Naravno da se bojim, jel koja imala slicno iskustvo?
Zdravo cure nova sam clanica na ovoj temi
Trudna sam 7+4 u pitanju je ivf treci pokusaj. U utorak smo bili na pregledu, sve je ok, vidi se plod, culi smo i srce. Ono sto mene brine u petak ujutro mi se na obrisu pojavio jako svijetal smedji iscjedak, al toliko je svijetal al dovoljan da se primijeti, 2-3 puta se pojavio na toalet papiru i mozda koja kapljica na donjem vesu, tako i jucer, ne pojavljuje se svaki put, evo i jutros. Poslala sam poruku svojoj dr da bi mi odgovorila da ce sve bit dobro. A ince od terapije vec koristim 3×3 utrogestan i kuci sam mirujem, od petka bukvlano prikovana za krevet. Naravno da se bojim, jel koja imala slicno iskustvo?
To je od implantacije ploda, pokrivena si utrogestanom, bit ce to sve ok. U slucaju svjezeg krvarenja i bolova se javi odmah doktorici... I dobrodosla u trudnicke vode!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji