LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    11. Siječanj 2020. 18:54

Trudy

Rose1

Trudy

Bezzo moram priznat da su mi all in one bile najgore, jako si mi brzo pustale, nisu izdrzale ni 2 sata. Plus, kod njih se svaki put baca i cover (zastitne gacice) i ulozak u pranje. Znam da ih neki uspiju koristit ali preporucam ipak isprobat druge opcije jer su se vecini pokazale puno boljimaLina u prvoj sam razmisljala da si uzmem dopler ali sam odustala upravo iz tog razloga- sto sto ne nadjem otkucaje. Koliko god te mozda umiri kad pronadjes, vjerujem da bi poludila da ih ne nadjem…

Jucer su me isprepadali gripom. Se koja od vas cijepila? Prosli put se nisam, nisam bas ni ovaj put za to. Zivcira me kad me svi tretiraju kao maslacak, nemoj ovo, nemoj ono

Ja nisam, a sad mi zao, ali gotovo…

Zasto ti je zao?
    Meni je muz u skoli, mali u jaslicama, ja na komplikacijama… Isto nisam nesto nesto u velikim grupama ljudi. Ah, ne znam. Valjda necu ni ja ni nitko od vas dobit :/

Jer me strah da je ne pokupim negdje, jos tjedan, dva radim...

💙

Rose1
    11. Siječanj 2020. 18:58

Žuža

Nikita206 svakako se savjetuj sa lijecnikom. Moj stariji mali je alergicar i izmedju ostalog alergican je na proteine kravljeg mlijeka. Dosta sam u tome pa ti mogu reci da mi kalcij unosimo preko hrpe drugih namirnica. Ne bi vjerovala koliko je zapravo malo iskoristiv kalcij iz kravljeg mlijeka. Vise je iz jogurta, ali isto to nije ono da mislis da si zadovoljio dnevne potrebe za kalcijem. Kalcija ti ima u svom zelenom lisnatom povrcu, mahunarkama, sezamu, sardinama,… Svakako se savjetuj s lijecnikom, ali ako dovoljno unosis pvih drugih namirnica mislim da si ok. Inace, bebi nece nedostajati Ca, beba si uzme od tebe scve sto joj treba. Ti ces eventualno nastradati. Ali moras se paziti, naravno.
    Ja sam morala biti na eliminacijskoj dojeti kad sam dojila malog, nisam smjela mlijeko ni u tragovima. Pokusala sam sa dodacima Ca al mi nikako nije odgovaralo pa sam samo pojacala ovu hranu u kojoj ima Ca.

Znam i ja sve o tome, do puberteta sam bila na sve zivo alergicna pa i na mlijeko...ljudi se varaju ako misle iz mlijeka dobiti kalcij, pogotovo iz mlijeka kakvo je danas...

💙

Žuža
    11. Siječanj 2020. 19:11

Mimoza pa kad je sve istina 😂😂 Ali to tako sve brzo prodje da se ni ne okrenes. A znam i slucajeve gdje su zene dobile po 30kg pa su nakon pola godine zavrsile u minusu. Kao i sve, individualno. Ali ipak mislim da nije bas zdravo toliko puno kila dobiti. Bas mi je jedna frendica pricala koja je dobila tak puno kila, na stranu s izgledom, zglobovi su joj stradali, kraljesnica, ma sve ju je bolilo jer ipak nije navikla nosit tolike kile. Ma samo malo vise povrca a manje shita i bit ce to ok. Sad ce polako pocet dolazit svakako voce i povrce pa cemo moci gustati. 

Rose1 - Povukle su ti se alergije same od sebe? Moj mali je alergican na mlijeko, jaja, soju i orasaste. Sad me tako strah za drugu bebu. Iako realno, totalno smo naucili zivjeti sa tim i citanjem deklaracija, ali ipak bih to voljela izbjeci ako mogu.

Tocka_tockica
    11. Siječanj 2020. 20:09

Žuža

Mimoza pa kad je sve istina 😂😂 Ali to tako sve brzo prodje da se ni ne okrenes. A znam i slucajeve gdje su zene dobile po 30kg pa su nakon pola godine zavrsile u minusu. Kao i sve, individualno. Ali ipak mislim da nije bas zdravo toliko puno kila dobiti. Bas mi je jedna frendica pricala koja je dobila tak puno kila, na stranu s izgledom, zglobovi su joj stradali, kraljesnica, ma sve ju je bolilo jer ipak nije navikla nosit tolike kile. Ma samo malo vise povrca a manje shita i bit ce to ok. Sad ce polako pocet dolazit svakako voce i povrce pa cemo moci gustati.

Rose1 -Povukle su ti se alergije same od sebe? Moj mali je alergican na mlijeko, jaja, soju i orasaste. Sad me tako strah za drugu bebu. Iako realno, totalno smo naucili zivjeti sa tim i citanjem deklaracija, ali ipak bih to voljela izbjeci ako mogu.

Žuža ja smo  ta zena koja je dobila 30 kg u trudnoci, a oko 8 mjeseci nakon poroda zavrsila u minusu 5 kg  znaci izgubila 35 kg u 8 mjeseci.. nisam pazila na prehranu i nije mi uooce namjera bila skinut kile, odnosno.. nisam se trudila, otisle su same.. al meni se tih 30 kg nije vidjelo.. bar mislim
    https://ibb.co/RYQZ3B6 
    ovak sam izgledala dva dana pred porod sa 30 kg vise, 
    A druga je slika godinu dana nakon poroda.. taman kad sam se na posel vratila
     https://ibb.co/XkLrJ8q

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Dora4
    11. Siječanj 2020. 20:13

Tocka bas si kraljica!! 

dana130
    11. Siječanj 2020. 20:15

Tocka_tockica

Žuža

Rose1 -Povukle su ti se alergije same od sebe? Moj mali je alergican na mlijeko, jaja, soju i orasaste. Sad me tako strah za drugu bebu. Iako realno, totalno smo naucili zivjeti sa tim i citanjem deklaracija, ali ipak bih to voljela izbjeci ako mogu.
    Žuža ja smo ta zena koja je dobila 30 kg u trudnoci, a oko 8 mjeseci nakon poroda zavrsila u minusu 5 kg znaci izgubila 35 kg u 8 mjeseci.. nisam pazila na prehranu i nije mi uooce namjera bila skinut kile, odnosno.. nisam se trudila, otisle su same.. al meni se tih 30 kg nije vidjelo.. bar mislim
    https://ibb.co/RYQZ3B6
    ovak sam izgledala dva dana pred porod sa 30 kg vise,
    A druga je slika godinu dana nakon poroda.. taman kad sam se na posel vratila
    https://ibb.co/XkLrJ8q

💪👏👏

Baby girl 💜

Tocka_tockica
    11. Siječanj 2020. 20:15

Al cim sam krenula radit vratila sam 5 kg tak da sam ovu trudnocu startala sa isto kila ko i prvu i na talost mi se kile opet skupljaju istom brzinom, al se nekak optimisticno nadam da imak nebude +30

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Rose1
    11. Siječanj 2020. 20:25

Žuža

Imala sam jake reakcije, u bolnici bi zavrsila...povuklo se samo kroz pubertet...sad sve jedem

💙

Rose1
    11. Siječanj 2020. 20:25

Tocka_tockica

Al cim sam krenula radit vratila sam 5 kg tak da sam ovu trudnocu startala sa isto kila ko i prvu i na talost mi se kile opet skupljaju istom brzinom, al se nekak optimisticno nadam da imak nebude +30

Ma sve cemo mi to skinuti😉

💙

Tocka_tockica
    11. Siječanj 2020. 20:29

Rose1

Tocka_tockica

Ma sve cemo mi to skinuti😉

Ma naravno zato sam i jedva docekala trudnocu da mogu jesti do mile volje bez griznje savjesti, ovak sam jela al sam ipak pazila da ne jedem iz 6 i bas da ne pretjerujem, makar nisam nikakav karakter sto se hrane tice, bas obozavam jesti 😁🤭

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.