LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2020. 09:32

Lina, vjerojatno je uređaj pokvaren. Ne brini. Ženi je trbuh bio ono naglo narastao i od tada stoji takav kakav je. I dalje nosim svoje trapke i čak ih negdje do podneva mogu i zakopčati ful. Na +2.5 kg sam. I prvoj trudnoći sam već bila na +3.5. Bojala sma se strašno tog dobivanja u zimskoj trudnoći i za vrijeme blagdana ali očito mi se nije baš toliko primilo, iako ni ovaj dobitak nije malo. Uglavnom ja zimi dobijem nekoliko kg pa se ne brinem jer bi ih dobila i sa i bez trudnoće 

11. Siječanj 2020. 09:32

mrvičak

Lina, vjerojatno je uređaj pokvaren. Ne brini. Ženi je trbuh bio ono naglo narastao i od tada stoji takav kakav je. I dalje nosim svoje trapke i čak ih negdje do podneva mogu i zakopčati ful. Na +2.5 kg sam. I prvoj trudnoći sam već bila na +3.5. Bojala sma se strašno tog dobivanja u zimskoj trudnoći i za vrijeme blagdana ali očito mi se nije baš toliko primilo, iako ni ovaj dobitak nije malo. Uglavnom ja zimi dobijem nekoliko kg pa se ne brinem jer bi ih dobila i sa i bez trudnoće

Ženi* - meni

Mokvica
    11. Siječanj 2020. 10:02

Skakavac

Žuža nisam jos pokusala sa slanim štapićima, a sta se setnji tiče, cekam kad cu na godisnji i nadan se iza na bolovanje, pa da mogu opusteno bez obaveza. Ovako i kad uvatin malo vrimena, za nista sam.
    Dora4 bademe jedem ali nije bas da pomazu. Muka me stalno vata, bas ocajan osjecaj, a nikako povratit. Nadan se da nece dugo trajat.
    Kaktusica pila sam i čaj od đumbira, vise ne znam rec jel pomoga ili ne. 🤧
    Hvala vam svima na odgovorima, bas san Sritna san san dio ovog foruma. Super je 🤩

Skakavac, probaj sa komadićima tamne čokolade i kikirikijem u ljusci. Moje mučnine su stvarno užasne i popraćene povraćanjem, ali za ovo dvoje sam primjetila zadnjih par dana da mi pomogne.

mimoza
    11. Siječanj 2020. 10:09

Vrapcic zaspala sam sinoc 😰 jeste, mislim na anomaly scan, njega radim u utorak. 
    Zaraa ako te tjesi to da je meni trajalo grcenje maternice cijela 2 tjedna bas intenzivno i duze vremenski od onog sto pise na netu, a evo juce ga nikako nije bilo. Kad imas pregled? Ja cu jos par dana sacekati pa pitati doktoricu, iako mi nije bilo svejedno uopste u pocetku.
    Avokado ja sam za Bozic putovala 500km u jednom pravcu i imala sam malo problema sa kicmom, ali sam stavila jastuke na donji dio kicme i ispod vratne kicme i malo zavalila sjediste i proslo je ok. Slj tjedan planiramo put od 1400km u jednom pravcu, ali tad cu osloboditi zadnje sjediste i tamo malo lezati, kad bude naprijed tesko.

ena0206
    11. Siječanj 2020. 10:57

Mimoza ti imas taj veliki pregled sada u utorak, a ja u slijedeci utorak, tjedan iza tebe... Bas mi je nekako lagana panika. 🤨
    Lina meni je ginekolog isto rekao da to ne uzimam jer masu žena je dolazilo da ne kuca srce bebi a sve bilo u redu.
    Avokado meni se stvori i neki pritisak dok sjedim dugo u autu... Dolje u cijeloj zdjelici i leđima.. A tek kad auto prijeđe preko neke šahte ili neravne ceste.. Ajmeee.. Uzas. 

• lina27
    11. Siječanj 2020. 11:04

Rastavili smo ga ja i moj drag .u sondi unutra bilo kreme za ruke premazat jos jednom. 😂😂😂 paa nebi smjelo uc to kad moras koristit kremu ili gel.. vjerovatno je do toga nadam se hahaha

mimoza
    11. Siječanj 2020. 11:29

Ena mislim da kad prodje taj pregled bit ce sve puno lakse. Tako mi je bio lijep i miran ovaj period od 12tt do sad 😁

ena0206
    11. Siječanj 2020. 11:48

mimoza

Ena mislim da kad prodje taj pregled bit ce sve puno lakse. Tako mi je bio lijep i miran ovaj period od 12tt do sad 😁

Oooooo da.. Slazem se!!! 😍
    Eto i onda smo na pola puta, ako Bog da da sve bude u redu.. A oce! 
    Isto mi je izletilo vrime... Kao da sam jucer ugledala taj plusić.. 

kaktusica
    11. Siječanj 2020. 11:54

Mene ceka mini anomaly u utorak. 
    Taman kad sam pomislila da se mucnine i povracanje povuklo, jucer ispovracam rucak. A bas se trudim jesti zdravo. Svaki put ispovracam ribu tako da necu vise forsirati. 
    Sto pijete kad vas boli glava?

Lelibeli
    11. Siječanj 2020. 12:02

Mene isto često glava boli, popijem lekadol ili eferalgan al ništa mi ne pomogne, onda mi muž malo izmasira vrat i leđa pa bude malo bolje.  Ne znam jel samo meni tako al ja se baš puno brinem, stalno mislim negativno inače sam suprotno od toga. Kako sam imala dva puta krvarenje, zadnje ima tjedan dana i to je stalo, stalno idem na wc jer mislim da sam procurila, ne znam kad će ta briga prestati vjerojatno kad ih rodim. U srijedu nam je pregled pa ćemo valjda bit mirniji 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.