LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    11. Siječanj 2020. 07:15

lina27

Vrapcic123

Zaraa, Bebac pa neće nas valjda držati do kraja te mučnine i povraćanje!? 🙄
    Mimoza draga pa ti si uskoro na pola puta 🥰🥰🥰
    Lina doktori po nekad tesko nađu srčeko na uzv koji su profesionalni. Tako da oni naši kućni uređaji nas znaju samo prepasti. Samo se primiri. Sigurno u beba u položaju takvom da ne možeš čuti trenutno. Sigurno je sve ok. Jesi sad našla?

Nista i dalje..ja se nadam da se zavukla negdje duboko da zato nema.bolje da vise ne pokusavam danas jer cu stvarno bit zabrinuta.vec i jesam 🙈

Meni je rekla ginekoligica da to ne kupujrm bas iz tog razloga. Kaze da bi im cure dolazile uplasene jer ne cuju srce...sigurns sam da je sve ok

💙

Rose1
    11. Siječanj 2020. 07:18

TiKi92

Zaraa tako je i meni identicno i nije mi svakodnevno, recimo jucer sam osjetila par puta, danas nista. Svakako u pon pitam sta je tocno pa javim 😉

Pitaj pa nam javi.
    Ja im problem da nocu cesto imam orgazme, svako malo u zadnje vrijeme. Prepadne me to. Jos netko mozda?

💙

• lina27
    11. Siječanj 2020. 07:34

14 +2 sam.

Ajme kakve snove sam imala.i budila se neznam kolimo puta..
    Pokusat cu danas opet

• lina27
    11. Siječanj 2020. 07:58

Evo nista decko pokusava ja tipkam
     Sumi jako doppler cijelo vrijeme i ne cujem ni svoje srce vise a i njega sam hvatala.

• lina27
    11. Siječanj 2020. 08:04

Evo ni na prsima se necuje nase srce kad stavis a to se culo kao ludo prije. Moguce da je i doppler se pokvario nekako.

Rose1
    11. Siječanj 2020. 08:07

lina27

Evo ni na prsima se necuje nase srce kad stavis a to se culo kao ludo prije. Moguce da je i doppler se pokvario nekako.

Pokvario se sigurno

💙

• Bebac24
    11. Siječanj 2020. 08:24

lina27

Promjeni bateriju. 

Dora4
    11. Siječanj 2020. 08:29

Dobro jutro mamice!  Nadam se da ste se naspavale i zelim vam lijep vikend svima 
    Lina, slazem s s Rose, ocito se nesto zablokiralo/pokvarilo, mislim da je stresnije imat taj doppler i ne moci pronaci otkucaje nego cekati pregled...vjerujem da je super kad radi kako treba, ali mislim da si nabijes nepotrebnu frku kad ne radi....u sigurnim si tjednima, bebica se tek dize iznad stidne kosti i tko zna, mozda crijeva blokiraju, mozda se okrenula, cure ionako cesto napisu da ulove na koju sekundu samo, vjerujem da je sve okej, probaj se smirit i pricekat pregled, a ako bas ne mozes-radje se javi dr. nego da se doma sekiras 

• lina27
    11. Siječanj 2020. 08:34

Promjenila sam baterije da idalje krci,sumi i nejasni su zvukovi. Prije bi samo stavila na trbuh i nasla bi odmah il svoje ili bebine a sada pak nista. Vjerovatno se pokvario iako mi dodje najradje da odem doktoru 😂😂

Zaraa
    11. Siječanj 2020. 08:35

Rose to je meni bilo jedan period, isto sam bila u strahu moze li nastetit bebici medutim proslo je samo od sebe.
    Cure ja sam sinoc bas imala dosta grceva i svasta nesto i popila magnezij, i dalje, onda sam popila normabel i cilu noc su me grcevi budili,  jutros nista  koda nista nije bilo. 😑 malo sam zabrinuta jeli sve ok s bebicom, nadam se da je. 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.