Zaraa, Bebac pa neće nas valjda držati do kraja te mučnine i povraćanje!? 🙄
Mimoza draga pa ti si uskoro na pola puta 🥰🥰🥰
Lina doktori po nekad tesko nađu srčeko na uzv koji su profesionalni. Tako da oni naši kućni uređaji nas znaju samo prepasti. Samo se primiri. Sigurno u beba u položaju takvom da ne možeš čuti trenutno. Sigurno je sve ok. Jesi sad našla?
Nista i dalje..ja se nadam da se zavukla negdje duboko da zato nema.bolje da vise ne pokusavam danas jer cu stvarno bit zabrinuta.vec i jesam 🙈
Meni je rekla ginekoligica da to ne kupujrm bas iz tog razloga. Kaze da bi im cure dolazile uplasene jer ne cuju srce...sigurns sam da je sve ok
💙
Zaraa tako je i meni identicno i nije mi svakodnevno, recimo jucer sam osjetila par puta, danas nista. Svakako u pon pitam sta je tocno pa javim 😉
Pitaj pa nam javi.
Ja im problem da nocu cesto imam orgazme, svako malo u zadnje vrijeme. Prepadne me to. Jos netko mozda?
💙
14 +2 sam.
Ajme kakve snove sam imala.i budila se neznam kolimo puta..
Pokusat cu danas opet
Evo nista decko pokusava ja tipkam
Sumi jako doppler cijelo vrijeme i ne cujem ni svoje srce vise a i njega sam hvatala.
Evo ni na prsima se necuje nase srce kad stavis a to se culo kao ludo prije. Moguce da je i doppler se pokvario nekako.
Evo ni na prsima se necuje nase srce kad stavis a to se culo kao ludo prije. Moguce da je i doppler se pokvario nekako.
Pokvario se sigurno
💙
Promjeni bateriju.
Dobro jutro mamice! Nadam se da ste se naspavale i zelim vam lijep vikend svima
Lina, slazem s s Rose, ocito se nesto zablokiralo/pokvarilo, mislim da je stresnije imat taj doppler i ne moci pronaci otkucaje nego cekati pregled...vjerujem da je super kad radi kako treba, ali mislim da si nabijes nepotrebnu frku kad ne radi....u sigurnim si tjednima, bebica se tek dize iznad stidne kosti i tko zna, mozda crijeva blokiraju, mozda se okrenula, cure ionako cesto napisu da ulove na koju sekundu samo, vjerujem da je sve okej, probaj se smirit i pricekat pregled, a ako bas ne mozes-radje se javi dr. nego da se doma sekiras
Promjenila sam baterije da idalje krci,sumi i nejasni su zvukovi. Prije bi samo stavila na trbuh i nasla bi odmah il svoje ili bebine a sada pak nista. Vjerovatno se pokvario iako mi dodje najradje da odem doktoru 😂😂
Rose to je meni bilo jedan period, isto sam bila u strahu moze li nastetit bebici medutim proslo je samo od sebe.
Cure ja sam sinoc bas imala dosta grceva i svasta nesto i popila magnezij, i dalje, onda sam popila normabel i cilu noc su me grcevi budili, jutros nista koda nista nije bilo. 😑 malo sam zabrinuta jeli sve ok s bebicom, nadam se da je.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji