LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 21:19

Skakavac

Žuža nisam jos pokusala sa slanim štapićima, a sta se setnji tiče, cekam kad cu na godisnji i nadan se iza na bolovanje, pa da mogu opusteno bez obaveza. Ovako i kad uvatin malo vrimena, za nista sam.
    Dora4 bademe jedem ali nije bas da pomazu. Muka me stalno vata, bas ocajan osjecaj, a nikako povratit. Nadan se da nece dugo trajat.
    Kaktusica pila sam i čaj od đumbira, vise ne znam rec jel pomoga ili ne. 🤧
    Hvala vam svima na odgovorima, bas san Sritna san san dio ovog foruma. Super je 🤩

Ja sam uzimala lijekove pa mi je od njih bila muka plus od trudnoće, ali još uvijek kad vidim dlaku povraća mi se i ne mogu oprat zube bez da mi se želudac okrene par puta 😂😂 uzmi malo donata mg. 

Trancie
    10. Siječanj 2020. 21:37

Ja sam imala to stezanje stomaka u 1 trudnoci, ali ne sjecam se kada mi je pocelo, stomak bi se ukocio i popustilo bi,  nije bolno, samo neugodno! Sjecam se da sam to jos osjecala prije trudova ,to stezanje maternice! Ja bi rekla da su to nekave kontrakcije, ali cim ne boli ne bi trebalo bit nista zabrinjavajuce, tjelo se priprema lagano! 

Nikita206
    10. Siječanj 2020. 21:38

Dećko upravo došao doma i donio mi sladoled u kornetu iz mcdonalda 😍😍😍
    To je valjda jedina stvar koja mi se uvijek jede otkako sam trudna 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• lina27
    10. Siječanj 2020. 21:54

Evo panike. Vec sat vremena se trudim nac bebu dopplerom a inace ju nadjem iz prve..pomisljam na najgore
    Prvo sam cula jako slabe odtkucaje i onda nista sad nrmogu nac nikakoo..panika me lagano hvata...

mimoza
    10. Siječanj 2020. 22:03

Zara da to sam bila ja. Iskreno i ja sam pomislila odmah da idem na hitnu, al me nekako muz ubjedio da sacekamo. Od tad sam pocela piti duplu dozu magnezija i leci kada to osjetim i smiri se nakon 10tak minuta. Zna mi se desiti ujutro kada se probudim, da se cijeli donji dio trbuha stvrdne, ali se cesce desava navece dok lezim na kaucu i gledam tv. Ja sam prestala da stvaram frku i stres oko toga i odlucila sacekati pregled iduci tjedan i pitati doktoricu. Smatram da sve dok nemam bolova, da nije alarmantno.

Vrapčić123
    10. Siječanj 2020. 22:48

Zaraa, Bebac pa neće nas valjda držati do kraja te mučnine i povraćanje!? 🙄
    Mimoza draga pa ti si uskoro na pola puta 🥰🥰🥰
    Lina doktori po nekad tesko nađu srčeko na uzv koji su profesionalni. Tako da oni naši kućni uređaji nas znaju samo prepasti. Samo se primiri. Sigurno u beba u položaju takvom da ne možeš čuti trenutno. Sigurno je sve ok. Jesi sad našla? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lina27
    10. Siječanj 2020. 22:52

Vrapcic123

Zaraa, Bebac pa neće nas valjda držati do kraja te mučnine i povraćanje!? 🙄
    Mimoza draga pa ti si uskoro na pola puta 🥰🥰🥰
    Lina doktori po nekad tesko nađu srčeko na uzv koji su profesionalni. Tako da oni naši kućni uređaji nas znaju samo prepasti. Samo se primiri. Sigurno u beba u položaju takvom da ne možeš čuti trenutno. Sigurno je sve ok. Jesi sad našla?

Nista i dalje..ja se nadam da se zavukla negdje duboko da zato nema.bolje da vise ne pokusavam danas jer cu stvarno bit zabrinuta.vec i jesam 🙈

mimoza
    10. Siječanj 2020. 23:03

Vrapcic jesam 😁 leti vrijeme stvarno nakon 12.tt, sad samo da prodje i ovaj veliki pregled i super 😊 Vidjela sam da imas mucnine. Nije strasno dok su tako povremene. Ja sam zadnji put za Novu Godinu cijeli dan povracala i od tad nista, nadam se da ce i kod tebe prestati. 
    Lina ti nasi jucni uredjaji koliko su dobri i smire nas, toliko znaju stvoriti i paniku. Koji si tjedan?

Bezzo1991
    10. Siječanj 2020. 23:13

Trudy, Kaktusica, Dora i ostale hvala na odgovoru za pelene, mislim da ću se okušat s tim All in one pelenama s uloškom koji se vadi i pere zasebno. Hvala Bogu bura puše svaki drugi dan pa se suši sve k'o ludo 😂.
    Čestitke cure na pregledima, lako za spol, važno da je sve dobro ♥️
    Dobrodošle nove curee i pozdrav novim blizanciimaa! 😘♥️♥️

Vrapčić123
    10. Siječanj 2020. 23:55

Lina samo se ti pokušaj opustiti. Ja vjerujem da se zaista negdje zabila bebica, sad su sitne još pa imaju prostora.
    Mimoza točno tako, dok su povremene mučnine i povraćanje to je ok. Izdrživo. Ono prvih 2 mjeseca je bio užas, pa se nadam iskreno da je to gotovo 🙄🤦‍♀️
    Joj baš si daleko dogurala, uskoro 20.tt ❤️ Ma i taj veliki i važni pregled će proći super, sigurna sam. Vidiš da su dosadašnji bili super 💚 On se radi u 20 tt? Anomaly scan? Na taj misliš? Kada ideš? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.