Vrapcic ma smijes jesti, samo nemoj sad pretjerivati s njima jer se one jedu za brze otvaranje i laksi porod pa da ne bi bi bio neki kontraefekt, a preporuca se6 datulja na dan od 37.tjedna..
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Rio cestitke i dobrodosla 😍
Sretnu i urednu trudnocu zelim 😀
Baby girl 💜
Rio čestitam i dobro došla! Urednu trudnoću želim!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ely super za pregled, cestitam na deckicu🎉
Rio dobrodosla i skolsku trudnocu zelim
Cure ja pila folate, sad novalac prenatal
Udebljala sam se 1kg
💙
Drage curke, pratim vas sve od kad sam svoj plusic vidjela. Konacno sam se i ja odlucila pridruziti umjesto da samo promatram iz prikrajka 🤣 mi smo 12+2. Za sad je sve ok s bebacem. Osobno muku mucim s probavom, pogotovo zadnjih dana. Nama je prva bebica na kojoj smo duze radili ali se nikako nije primalo. Kako sam godinama bila na terapiji zboc PCOS, doktorica rekla da ne cekamo dugo, ako ne ide idemo probat nesto drugo. I eto mi dogovorili pregled, digli ruke, ja jos i prometnu imala tako da mi od soka beba nije bila ni na kraj pameti. Posumnjala sam da sam mozda trudna kad me odjednom naglo maternica pocela boliti. Datum se poklapao s mogucom implatacijom i kad ono stvarno, konacno plusic ☺️
Rio, cestitke na plusu, zelim ti bas urednu trudnocu. Pitaj ako te sta zanima, tu smo da pomognemo.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure ja sam kupila nedavno nove grudnjake, doslovno od 3 modela grudnjaka uzela po 3 kombinacije broja i košarice i na kraju skuzila da mi je košarica ostala ista, a broj se povećao. Sa 75b na 80b. Znamo sve da je valjda najteže kupiti grudnjak tako da nam nema druge nego uzeti sto brojeva i isprobavaj 😁
Ja sam nedavno dobila na poklon 2grudnjaka koja su mi bila velika, a posto su kupljena u njemackoj nisam mogla mijenjati i sad mi taman😁
💙
Rio dobrodosla 😘
Ajme grudnjaci, nocna mora. Ja iman ogromne grudi, inace nosim 80e
I sad mi je mali i taj grudnjak, neznan uopce di da trazim
Inace model koji mi.pase nasla sam samo u triumfa, ali mi se nedaje po 350 kn za grudnjak. Jel iko zna di mogu nac vece brojeve tj dublje kosarice a jeftino nesto.
Sad mi kipe grudi, vidljivo je ispod majice da nisu na svom mistu. Plus liva dojka mi je za cili br veca od desne. 😏😏
💞girl💞
Ja sam kupila u lidlu one za dojenje za broj i kosaricu vece, inace sam nosila 75c, sad sam uzela 80d i taman mi je.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam sad na + 2.5kg. I to sam ono stajala s kilazom i odjednom imam osjecaj da sam dobila 2 kile. Ne onak lijepo postepeno. Moj stomak je ogroman. Sutra ulazim u 5. mjesec trudnoce, a imam osjecaj da sam s prvim malim ovako izgledala kad sam bila 7 mjeseci trudna 🙈 I da, nemam uopce struk i kao da su mi se dupe i ledja spojila. Uzasno to sve skupa izgleda 😂🙈 Zapravo kad bas konkretnije naraste trbuh onda to nekak zgodnije izgleda. Sad sam ko valjak!!!
Ja pila onaj caj od lista maline koji je btw ODVRATAN. Mos si mislit da sam se lakse otvarala 🙄
A sto se grudnjaka tice, proslu cijelu trudnocu i cijeli period dojenja (dojila sam 18 mjeseci) nosila sam sportski grudnjak iz H&M i bas mi je to bilo super. Recimo puno zgodnije nego grudnjaci za dojenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji