LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amy11
    06. Siječanj 2020. 19:32

amy11

Mamice da vas pitam mogu li uraditi test ako imam blagi isjedak

Zaboravih napisati da je isjedak tamno smedje boje samo kad idem na wc

Rose1
    06. Siječanj 2020. 19:34

Da se ispravim nije loptica  nego po cijeloj duzini maternici onako izboceno, ali cini mi se pre nisko, ispod ruba gacica

💙

Nikita206
    06. Siječanj 2020. 19:52

Rio13 bebe su nam slične dobi, meni je termin 16.7.😊

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Ivcy1306
    06. Siječanj 2020. 19:53

Vecer..
    Nikita, takoder sam u minusu za sad 5kila.  Ne brinem previse, sa bebom je sve ok..ja sam imala strasne mucnine i povracanja pa nista cudno. Usla sam u 16.tjedan pa se samim time i mucnine bas bas smanjile i napokon jedem. E sad koliko cu dobit kg do kraja, nadam se da ne previse. 
    Vrapcic, nebi trebale biti bh kontrankcije, a i kod njih navodno kad promjenis polozaj one nestaju. Neka me neko ispravi ako sam nesto pobrkala. S malim se ne sjecam da sam ih imala. 

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 19:53

Rose pa valjda je to normalno?! A kad je to mutavo što niš ne znam što je normalno, a što ne... Ma jedva čekam petak i pregled. Samo da je bebica ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 20:01

Rose ja to nista ne mogu ni napipat, uopce ne kuzim gdje mi je sta🙈
    Amy ja bi svakako napravila test, te ako je pozitivan kontaktirala ginekologa, sigurno ce ti dat neku vrstu progesterona kao potpora trudnoci.

kaktusica
    06. Siječanj 2020. 20:15

Moja sestra je imala kontrakcije, pojavile su u 10.tt. Pila je Duphastone, magnezij, Normabel i strogo mirovanje. Smirile su se pa su se opet znale pojavljivati negdje u 25.tt i oko 32.tt Na kraju je rodila u 38.tt. 

Rose1
    06. Siječanj 2020. 20:16

Vrapcic123

Rose pa valjda je to normalno?! A kad je to mutavo što niš ne znam što je normalno, a što ne… Ma jedva čekam petak i pregled. Samo da je bebica ok.

Ma svasta se sad dogada, velike su to promjene, svakava probadanja i zatezanja...
    Meni je u pon, a svaki dan ko godina

💙

Rose1
    06. Siječanj 2020. 20:17

Daisy100

Roseja to nista ne mogu ni napipat, uopce ne kuzim gdje mi je sta🙈
    Amyja bi svakako napravila test, te ako je pozitivan kontaktirala ginekologa, sigurno ce ti dat neku vrstu progesterona kao potpora trudnoci.

A ko zna sto i ja napipavam, ali nesto napipam ispod ruba gacica,a inace sam mrsavica pa primjetila prije koji tjedan to i samo se zivciram...

💙

Zaraa
    06. Siječanj 2020. 20:19

Cure mene i dalje zigne livi jajnik, sad me vec to brine, 3 dana zaredom, bas onako koda ovuliram, traje par minuta i stane. Iko iskustva? 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.