Mamice da vas pitam mogu li uraditi test ako imam blagi isjedak
Zaboravih napisati da je isjedak tamno smedje boje samo kad idem na wc
Da se ispravim nije loptica nego po cijeloj duzini maternici onako izboceno, ali cini mi se pre nisko, ispod ruba gacica
💙
Rio13 bebe su nam slične dobi, meni je termin 16.7.😊
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Vecer..
Nikita, takoder sam u minusu za sad 5kila. Ne brinem previse, sa bebom je sve ok..ja sam imala strasne mucnine i povracanja pa nista cudno. Usla sam u 16.tjedan pa se samim time i mucnine bas bas smanjile i napokon jedem. E sad koliko cu dobit kg do kraja, nadam se da ne previse.
Vrapcic, nebi trebale biti bh kontrankcije, a i kod njih navodno kad promjenis polozaj one nestaju. Neka me neko ispravi ako sam nesto pobrkala. S malim se ne sjecam da sam ih imala.
Rose pa valjda je to normalno?! A kad je to mutavo što niš ne znam što je normalno, a što ne... Ma jedva čekam petak i pregled. Samo da je bebica ok.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose ja to nista ne mogu ni napipat, uopce ne kuzim gdje mi je sta🙈
Amy ja bi svakako napravila test, te ako je pozitivan kontaktirala ginekologa, sigurno ce ti dat neku vrstu progesterona kao potpora trudnoci.
Moja sestra je imala kontrakcije, pojavile su u 10.tt. Pila je Duphastone, magnezij, Normabel i strogo mirovanje. Smirile su se pa su se opet znale pojavljivati negdje u 25.tt i oko 32.tt Na kraju je rodila u 38.tt.
Rose pa valjda je to normalno?! A kad je to mutavo što niš ne znam što je normalno, a što ne… Ma jedva čekam petak i pregled. Samo da je bebica ok.
Ma svasta se sad dogada, velike su to promjene, svakava probadanja i zatezanja...
Meni je u pon, a svaki dan ko godina
💙
Roseja to nista ne mogu ni napipat, uopce ne kuzim gdje mi je sta🙈
Amyja bi svakako napravila test, te ako je pozitivan kontaktirala ginekologa, sigurno ce ti dat neku vrstu progesterona kao potpora trudnoci.
A ko zna sto i ja napipavam, ali nesto napipam ispod ruba gacica,a inace sam mrsavica pa primjetila prije koji tjedan to i samo se zivciram...
💙
Cure mene i dalje zigne livi jajnik, sad me vec to brine, 3 dana zaredom, bas onako koda ovuliram, traje par minuta i stane. Iko iskustva?
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji