LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    06. Siječanj 2020. 11:57

Lordy

Daisy ja od pocetka pijem novalac i sad kad sam bila na pregledu s 13 tt, rekla mi je da popijem do kraja sta mi je ostalo i da onda kupim PreMama duo.Ja mislim da je razlika u folnoj kiselini koja nije toliko potrebna u drugom djelu.Na premama duo pise 11 vitamina, 10 minerala i omega 3 masne kiseline.

Ja pijem Premama Duo i okej su mi. Piše da sadrži 400 mcg folne, toliko je imao i Solgar kad sam samo folnu pila. 

• Bebac24

Raffaella

Pozz cure… Bas sam htjela pisati o necemu kaj je Zara pitala.. Puhanje nosa i moze li stetiti… Ja sam isto ovaj tjedan bila ful prehladjena ali mi je vec tri dana bolje, medjutim, nos mi je i dalje non stop pun i ide mi bistri sadrzaj van.. Svejedno smeta mi i pusem svakih nekoliko minuta…. I unazad nekoliko dana sam primjetila da mi kapa voda po gacicama, znaci nije onaj lijepi mlijecni bijeli iscjedak nego bas vodenasto…. Bojim se uzasno, jel moguce da se od puhanja nosa stvarao pritisak i da mi curi plodna voda???? Ja vise ne mogu, hocu zatvorit oci i probudit se krajem sestog mjeseca na porodu… Ludim do maksimuma…. Idem sutra privatniku………..

Ja kad sam povracala sam se svaki puta malo popiskila 😂😂😂🙈 ne vjerujem nego su dole malo mozda popustili misici pa ti zapravo mokraca pobjegne

• lola777

Dobro jutro i od mene,
    Ja pijem Premama jer je tako moja ginekol. savjetovala.U prosloj sam pila Elevit.Mislim da je to sve isto,samo drugi naziv i proizvodjac.
    Cure koje ste 13,14 tj trudne,mislim da je jos rano za osjetiti bebu,pogotovo u prvoj trudnoci.
    Raffaela,nece ti biti od kasljanja i kihanja nista,vjerojatno je to vodenastiji iscjedak. Ja sam 20 tj. trudna i imam na dane obilniji iscjedak,mlijecni pa samo analiziram jeli to u redu,jeli se otvaram.Ima li krvi,boli li me. Psihicki sam uvik napeta,cekam pregled i sta ce reci dr. Jucer sam nakon laganije anksioznosti ujutro,cijeli dan bila ok,optimisticna,cak i nasmijanija,a evo jutros me je 15-tak minuti bolilo kao lagani menstr.bolovi i to je bilo dovoljno da se raspolozenje promijeni.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 12:11

Hvala vam na odgovorima! 😊

06. Siječanj 2020. 12:29

Hej! Ja vec danima prehladena i uopce nemam volje za nekim pisanjem☹️ boli me svaki misic u tijelu, kasljem, nemrem disati, a nikak ne prolazi🤷🏻‍♀️ lezim, pijem caj i nadam se da nece jos dugo trajati.
    Mene muci kak i dalje ne osjetim bebu, a trenutno sam u 19tt. Da li da se brinem?

I jps jedan problem, po 5-6 dana ne mpgu obaviti veliku nuzdu, uopce me ne tjera na wc. A ne mogu svaki tjedan koristiti cepice

06. Siječanj 2020. 12:29

kaktusica

mrvičak

kaktusica

Najopasnija je placenta previa, kad prekriva usce maternice. Meni se na zadnjem pregledu jos uvijek.nije ni razvila do kraja, iduci pregled mi je 14.1. Tad imamo mjerenje nuhalnog nabora. Strah me uzasno, odustali smo i od kombiniranog probira, neinvazivnih testova i odlucili se, naravno s preporukom ginekologa da idem na amniocentezu.

Zasto na amniocentezu? Zar imate nekakve indikaciju za potencijalne probleme?

Da, godine i prethodni spontani pobacaji.

Sretno!!!! Bit ce to sve ok

06. Siječanj 2020. 12:30

Leonie90

Mrvicak, kazu da je drugi porod cesto laksi nego prvi 😁

Hahhaha onda rađam u roku pola sata, juhu. Bumo vidjeli 😉

06. Siječanj 2020. 12:33

MojeSve

Hej! Ja vec danima prehladena i uopce nemam volje za nekim pisanjem☹️ boli me svaki misic u tijelu, kasljem, nemrem disati, a nikak ne prolazi🤷🏻‍♀️ lezim, pijem caj i nadam se da nece jos dugo trajati.
    Mene muci kak i dalje ne osjetim bebu, a trenutno sam u 19tt. Da li da se brinem?

I jps jedan problem, po 5-6 dana ne mpgu obaviti veliku nuzdu, uopce me ne tjera na wc. A ne mogu svaki tjedan koristiti cepice

Moja frendicu nije osjetila do 25.tjrdma ništa. Ima tu puno faktora koji utječu na osjet bebe. U prvoj trudnoći sam osjetila sa negdje 16 tjedana, a sada već osjetim, što su mi potvrdili i doktorica i doktor da je moguće. 

06. Siječanj 2020. 12:34

MojeSve

Jesi pokušala s magnezijem, zobenim, suhim šljivama, kompotom, kavom, lanenim, psilium ljuskicama itd.? 

• lola777
    06. Siječanj 2020. 12:46

MojeSve

Zavisi di ti je posteljica, ima li na trbuhu masnih naslaga. Ako je prva trudnoca onda se i kasnije osjeca. Probleme sa probavom sam i ja imala i imam pa uzmem duplu dozu magnezija i uzmem Donat Mg. Izbjegavaj cepice jer mogu izazvati grceve.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.