LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    06. Siječanj 2020. 14:16

Ja sam se ukupno 1 kg udebljala. To mi nikako nije jasno, jer stvarno jedem što god mi padne pod ruku. Uz to nisam ni imala pretjerane mučnine kakve žene znaju imati.

Nella....
    06. Siječanj 2020. 14:22

Vrapcic123

Pozdrav curke! Nadam se da ste mi sve dobro!
    Ja ne znam jesam li bila umorna, jesu li hormoni u pitanju, ali sam spavala do 12?! Nikad nisam tako dugo spavala. I moram priznati da sam se baš odmorila. Pitanjce jedno:Smatrate li da ste se udabljele svugdje ili više u trbuhu? Ja se udebljala od prošlog pregleda 3 kg, dakle u mjesec dana 3 kg uz to da sam od povraćanja bila smršavila, tak da sam se zdebljala +2kg zapravo. Al imam dojam da sam nekako samo taj trbuh dobila,ostalo baš ne… Čak i muž to tvrdi.
    E cure pročitajte malo o datuljama u trudnoći. Neko znanstveno istraživanje u Jordanu kaže da žene koje su jele 6 datulja na dan su brže i lakše rodile, brže se otvorile. I tamo navodno doktori preporučaju jesti datulje. Meni su fine i inače ih jedem. A sad se držim tih 6 na dan. Osobito nakon tog istraživanja, da pomognu bar malo dobro će doći 😊

Ja sam čitala da se jedu 3 datulje na dan na zadnjih 3-4 tjedna ( nisam sigurno točno) po 6 datulja.
    A sad datulje u sebi imaju pripravan šećer, i ja sam ih izbacila jer mi je kao šećer povišen 5.3.
    Ići ću predkraj ovog tjedna vaditi krv u petrovu pa ću vidjet šta će ti nalazi reci.
    Jer nisam bas neki tip koji jede slatko pa dobro moj gin je to povišeno.

dana130
    06. Siječanj 2020. 14:23

Daisy100

Elysuper za pregled! Cestitam na deckicu😊
    Vrapcicja sam na plus 3 kg i imam osjecaj da mi je sve otislo u trbuh i da je ogroman!
    Curama se ni ne kuzi trudnoca do 16. tjedna, a ja svoju trbusinu ne mogu sakrit vise.
    Znam da te datulje cure jedu tamo pred porod za otvaranje… nisam znala da se smiju od pocetka.

Ja sam za sad kako koji dan, ili na istoj kilazi ili 0.5 manje. Bome i moj postJe vidljiv, tj  sve ga teze slrivam. Takoder mi se pupak bas razvukao, da li ne i vama? Moj trbuh ni prije nikad nije bio ravan skroz ali sad se bas vidi razlika, inace ujutro bude manje, sad je vec od jutra kao napuhan. Pa cak je jedna starija kolegica neki da  pitala jesam frudna, a nisam ni imala nista usko 😂

Baby girl 💜

Nella....
    06. Siječanj 2020. 14:28

Bebac24

I ja mislim da se datulje jedu pred kraj .
    Ja sam do sad cca 3,5kg u plusu kako kad.
    Trbuh ogroman, i cike veeelike za moj pojam prerano 🙈 inace imam 85b al ispuhan a sad su bas ljepe,teske, morat cu veci uzet.i bas sam vas htjela pitati. Dali da uzmem isti br ali drugu kosaricu ili veci broj? Znam da moram isprobati ali ono ako se koja kuzi u to bolje 🙂od srednje sam na 85b 🙈

Ajme i meni su cice ogromne a tek sam u 7 tjednu.
    Neznam šta će biti kasnije. A i meni su sad onak okrugle, lijepe, velike ;) hahaha. Ja sam bila do sad bila 75b. I isto neznam šta da napravim s tim grudnjakom. :/.
    Nosim topić i to mi je oke za sad il obučem body pa to onako zaokruži i lijepo izgleda.Al o sad i nose duge majce i deblje pa mi je to oke.
    Gledala sam si grudnjak/top (bez žice) i koji ima onu kopču koja se skine za dojenje.To mi izgleda nekako udobno :)

🌼TiKi🌼
    06. Siječanj 2020. 14:30

Datulje se jedu pred porod, tamo od 8mj trudnoce uz caj od maline kako je vec mimoza rekla.
    Ja sam na +4kg...i sve je u trbuhu jer mi je vjencani prsten i dalje labav kao i prije postupka kad sam smrsavila od metformina. Nema sanse da se ikako sakrijem. Mislim da je i malac bas narastao, dopplerom ga cujem iznad pupka. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 14:34

Bebac i  meni su cice narasle. Nosim onaj sportski prilagodljivi grudnjak, pa za sad ne moram kupovati veći. Uf kad bi barem takve ostale 😊 Znači tu smo negdje sa kilažom, tj.sa dobivenim kilama. 
    Leonie tak sam se i ja u struku i trbuhu proširila. Kad se iz profila gleda. 
    Malina čestitam na odrađenog pola puta 💖 
    Avokado meni moj dr rekao da folnu pijem i dalje uz Elebaby i svaka dva tjedna Dvital 25000 iu. I ti si na +2.5, očito smo sve tu negdje. 
    Ely ma sve je to normalno, barem mislim, očito se općenito nećeš udebljati u trudnoći. Ma to je super 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 14:43

Tiki misliš da se sada ne smiju jesti datulje ili nisu preporučljive? Ili je općenito preporuka jesti ih pred porod?
    Nella ima logike, prvo manje pa povećati pred porod. 

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 14:48

Cure mene danas jako probada, čini mi se dio gdje je maternica. Je li nekoj bilo tako? Svaki pokret u lijevo i desno, dizanje onako naglo probode. Skoro većina pokreta probode naglo da se moram onako uhvatiti dolje... Je li poznato kojoj? 

Lavica27
    06. Siječanj 2020. 14:54

Vrapcic123

Tiki misliš da se sada ne smiju jesti datulje ili nisu preporučljive? Ili je općenito preporuka jesti ih pred porod?
    Nella ima logike, prvo manje pa povećati pred porod.

Upadam al mislim da do pred porod (zadnji mjesec) nije preporučljiva ta kolicina datulja buduci omeksava cerviks i pospjesuje otvaranje...

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 14:58

Lavica ima smisla to što kažeš. Hm, a onda je sigurnije jesti ih samo tih mjesec dana prije poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.