LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    06. Siječanj 2020. 17:51

Šta jedino sam ja smršavila u ovih 12 tjedana? Sad me strah da to nije ok... 

Ja imam inače dosta velike grudi i bilo me strah dal će još narasti, al zasad još nema pomaka 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    06. Siječanj 2020. 17:53

Nikita206

Šta jedino sam ja smršavila u ovih 12 tjedana? Sad me strah da to nije ok…

Ja imam inače dosta velike grudi i bilo me strah dal će još narasti, al zasad još nema pomaka 😁

Velike su to oscilacije u hormonima, tijelo vise kalorija i energije trosi da bi napravilo posteljicu. Jesi li provjerila krv?

06. Siječanj 2020. 18:05

Rio dobrodošla 😃😃
    Ely cestitkee na pisulincu🥰
    Mrvicak i Zara isprobala sam navedeno i ne pomaze😥 necu vam ni pricati o mukama kad to nakon toliko dana krene.
    Lola777 i Mimoza  citala sam da ovisi o vise faktora, ali eto ne mogu da se ne usporedujem🙈 i sve cekam da moja beba javi da je tu 

06. Siječanj 2020. 18:07

Kaj se tice kila ja sam na +5 😅😅😅 i oslo mi je najvise u trbuh i cicurine koje kipe na sve strane. 

mimoza
    06. Siječanj 2020. 18:21

Vrapcic ja sam pisala prosli tjedan o tim problemima i jos uvijek se nista nije promjenilo. Kod mene je cijeli dio ispod pupka tvrd, mogu tacno napipati cijelu maternicu i imam pritisak dole bas kao da ce mi sve ispasti, pa kad hodam bas polahko dizem i spustam noge, kao da se sva stisnem zbog tog osjecaja. Ipak sam odlucila cekati pregled, jer kod mene sve to prolazi bez ikakvoh bolova, samo taj osjecaj neugodnosti i pritiska.

tea1401
    06. Siječanj 2020. 18:28

Nikita206

Šta jedino sam ja smršavila u ovih 12 tjedana? Sad me strah da to nije ok…

Nikita, nisi jedina ja sam na -4kg do sada 🙈

Anja🌸🌸

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 18:31

Nikita ako si povraćala i imala mučnine nije ni čudno da si smršavila? Bbez brige, uskoro će krenuti kilogrami 😊
    Mimoza kada ti je pregled? Meni sad ovaj petak. Jedva čekam 🙄 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Pašticada
    06. Siječanj 2020. 18:43

Netko je pitao ima li pristica...meni je lice koma, suho i puno malih crvenih točkica, a nije alergija. Jedem dosta slatkoga to mi paše, kava ne paše, šunka tako-tako... Sve je još uvijek ok, osim tog osjećaja, malo neugodnog, malo bolnog u trbuhu (kao dan, dva prije nego bi trebala dobit) koji traje već evo mjesec dana skoro. I malo zna presiječi u trbuhu kad nešto žustro radim fizički ili kad pokušam nešto malo teže podići. 
    Sutra je prvi pregled, nadam se da je sve ok, ne znam još ništa...

mimoza
    06. Siječanj 2020. 18:44

Vrapcic onda pitaj doktoricu, pa kavi sta kaze. Meni je u utorak tek. Bas se oduzio ovaj mjesec.

• anav05
    06. Siječanj 2020. 18:53

Vrapcic123

Kaktusicačitala sam da se nekima te kontrakcije znaju rano pojaviti. Hm, iako sam ja tek 15.tjedan što je zaista rano. 😳😳😳
    Anav05pregled mi je u petak. Jedva čekam. Baš čudna neka bol, naglo probadanje bolno poprilično, uz to da i kad ležim da osjetim kao blagee grčeve dolje. Jedva čekam pregled. Jesi ti bila kod dr sada dok te to boli ili čekaš pregled? Jel te zaboli kod svakog dizanja i premještanja položaja?
    Leonie90 daa, točno tako. Jesi bila u međuvremenu kod doktora? Što kažu ako jesi?

Ej.
    Pregled mi je za tjedan dana pa cu pricekati.
    Mozda je i s probavom povezano.
    Cim odem na wc, bude mi lakse.
    Samo se moram jos priviknuti da, obzirom da tako dosta aktivno spavam, malo smirim te dozivljaje prebacivanja😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.