Dobrodosle nove mame ! ❤
Mene nije bilo jer me smorise mucnine i povracanje,a danas sam 12+0 pa se nadam da ce prestat. Ja jedem suhomesnato,ali ne previse.. U zadnje vrijeme skoro i ne jedem nista,jer sve povratim doslovno.. A slatko nemogu nikako okusit... I evo da prijavim sutra kontrolu,danas dogovorila sa doktoricom..
Mimoza sad sam 12+3, amnio radim u 16.tj. Strah me ali danas je taj rizik sveden doista na minimum.
Probava i mene muci, bas uzasno. Probala sam sve, i kompot i suhe sljive i marelice ali stolica je tvrda a crijeva bole, cijeli trbuh bude napet. Jedino sto malo pomogne je ujutro nataste casa tople vode i nakon toga smoothie.
Vrapcic mene je tako znalo probadati kada mi se maternica rasteze, probaj popiti magnezij. Ali ako potraje mozda ne bi bilo lose provjeriti na uzv da nisu kontrakcije.
Mene od trudnickih simptoma nista nije zaobislo
Imala sam i mucnine, povracala po 7-8 puta dnevno, krvarila pa sam na duphastonima, spava mi se non stop i nemam zraka. Jedino mi grudi nimalo nisu narasle, ono sto sam prizeljkivala
Cure mene danas jako probada, čini mi se dio gdje je maternica. Je li nekoj bilo tako? Svaki pokret u lijevo i desno, dizanje onako naglo probode. Skoro većina pokreta probode naglo da se moram onako uhvatiti dolje… Je li poznato kojoj?
Ej.
Ja sam ti danas 15+1, i vec pa dana mi je tako.
Ali valjda mora biti, vjerujem da se sve nekako namjesta, siri.
Kada ti je pregled?
Hvala curke ☺️ Za sad je sve super (kuc, kuc, kuc). Mucnine su me zaobisle, a toga sam se najvise plasila. Na kraju me eto jedino probava dohvatila 🤣 i to dobro. Ne znam kako vi zadnjih dana, al mene je glava tri dana za redom uzasno bolila. I prije sam znala imati glavobolje i migrene, ali popijem brufen, neofen i popusti me. Paracetamol mi jedva nesto pomogne jer sam navikla na jace pain killere zbog drugih stvari. Ali proslo je 😁 nama je termin 18.07., a iduci pregled nam je 15.01. Rekla je doc da ce se mozda i spol viditi na iducem pregledu, jedva cekam ☺️
Dobrodosla 😊😊
Ja sam ti isto tako, samo sad navecer popijem magnezij i ujutro sam uredno na wc-u.
Probaj,
Ja sam si prije neka 3tj u NewYorkeru kupila sportske grudnjake s onim spuzvastim umetcima. Nisam vise mogla ove standardne nositi. Em mi sve kipi van, em mi se grudnjak poceo urezivati. Platila sam 50kn jedan grudnjak. Uzasno su mi grudi otekle i narasle, o boli da ne pricam. Sad se to smanjilo dosta, a promjene su krenule na bradavicama i polako mi se zile pocinju vidjeti.
Jel ijedna imala problema s pristicima? Imala sam na pocetku period gdje mi se opristalo cijelo lice. Ja ko ja, ne mogu to gledat nego moram sve poistiskat 😂 sad se stabilizirala situacija, a i doduse krenula sam s malo pojacanom njegom lica pa je mozda i do toga.
Jel ima koja trudnicke takoce iz h&m? Vec neko vrijeme planiram do Arene ici pogledat i kupit si koje. Imam dosta haljina i tunika sto nosim na posao, al tajice su mi sve plice ili tocno da mi rezu stomak, a te trudnicke se cine prakticne.
Ima ti ih moja frendica i kazu da su joj odlicne.
Mislim da cak imju foru 3 komada po cijeni 2, pitaj🙂
Sram me bilo, danas sve nesto brkam 😂 80b nosim, da nosim 85 bila bi sretna cijelo vrijeme 😂😂😂 dobrodosla rio 🙂
Dobrodošle nove mamice :). ❤️❤️❤️
Rio13 dobro si me sjetila za grudnjak, ja sam isto kupila taj neki polu sportski grudnjak još preko ljeta ( tad me sve žulja od ovih normalnih grudnjaka)
Evo i sad sam ga išla probat i super mi je, baš je komotan i nemaš osjećaja da ga imaš.
Zbog posture tijela i držanja grudnjak je jako bitan kad smo trudne, jer se sve to moze kasnije odraziti em na grudi em na leđa.
Ja sam fizioterapeut onda mi je to držanje jako bitno.
Ja naručila dva grudnjaka s aliexpresa po preporuci frendice. Ubrzo bi trebali stići. Grudi su narasle ali ništa strašno. Ja sam mislim na +2, ali po svojoj kućnoj vagi vidjeti ćemo u čet što će pokazati ona kod dr. Imam osjećaj, bez obzira što je trbuh već vidljiv, da mi je sve otišlo u bokove i stražnjicu. Inače, u prvoj trudnoći sam najviše kg dobila na početku, očito i sada idem tim redoslijedom. A i tješi me što su blagdani i zima i svakako bi se udebljala jer sam ljeto zimu uvijek u razlici od 4kg.
Datulje malina i vrkuta tek pred kraj. Ja sam u or oj pila vrkutu i nisam popucala i krvarila sam samo 4 dana. Na preporuku dr.od 37.tj.i nastavila nakon poroda 40 dana.
Cure mene danas jako probada, čini mi se dio gdje je maternica. Je li nekoj bilo tako? Svaki pokret u lijevo i desno, dizanje onako naglo probode. Skoro većina pokreta probode naglo da se moram onako uhvatiti dolje… Je li poznato kojoj?
Ej.
Ja sam ti danas 15+1, i vec pa dana mi je tako.
Ali valjda mora biti, vjerujem da se sve nekako namjesta, siri.
Kada ti je pregled?
I mene je tako bolilo prije par dana- i to tri dana u komadu. Cim ustanem ko da jedva hodam, imam osjecaj ko da ce mi nesto ispasti dolje. Sad je stalo, vjerujem da ce opet tako biti kako se bude sirilo 🙈
Kaktusica čitala sam da se nekima te kontrakcije znaju rano pojaviti. Hm, iako sam ja tek 15.tjedan što je zaista rano. 😳😳😳
Anav05 pregled mi je u petak. Jedva čekam. Baš čudna neka bol, naglo probadanje bolno poprilično, uz to da i kad ležim da osjetim kao blagee grčeve dolje. Jedva čekam pregled. Jesi ti bila kod dr sada dok te to boli ili čekaš pregled? Jel te zaboli kod svakog dizanja i premještanja položaja?
Leonie90 daa, točno tako. Jesi bila u međuvremenu kod doktora? Što kažu ako jesi?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji