LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    06. Siječanj 2020. 18:53

kaktusica

Nikita206

Šta jedino sam ja smršavila u ovih 12 tjedana? Sad me strah da to nije ok…

Ja imam inače dosta velike grudi i bilo me strah dal će još narasti, al zasad još nema pomaka 😁

Velike su to oscilacije u hormonima, tijelo vise kalorija i energije trosi da bi napravilo posteljicu. Jesi li provjerila krv?

Jesam jesam, sve u redu, još čekam nalaze štitnjače jedino... Ma ne znam, nije da imam neki ogroman apetit i ne jede mi se slatko za razliku od prije, pa se nadam da je samo to. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    06. Siječanj 2020. 18:55

Vrapcic123

Nikita ako si povraćala i imala mučnine nije ni čudno da si smršavila? Bbez brige, uskoro će krenuti kilogrami 😊
    Mimoza kada ti je pregled? Meni sad ovaj petak. Jedva čekam 🙄

Nisam povraćala, mučnine mi trajale možda 2 tjedna 😁 zato sam se i začudila. Al nek ni ne krenu, svejedno imam viška, očito se dijete hrani od mojih zaliha 😅

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• anav05
    06. Siječanj 2020. 18:56

Rio13

Anav05 nikako te ne mogu citirati 🤣 mutava sam jos za ovaj forum.
    Idem bas ovaj tjedan do Arene, dog se s muzem da mi odemo uzeti neke tajice. On je vec sve istrazio i naso “najbolji” kroj. Sto da kazem, covjek se uzivio u sve to 🤣
    Meni tablete magnezija za probavu nisu pomagale pa sam se u dogovoru s doc prebacila na Donat. Navikla sam ko pticica ici na wc i uvijek ravnog trbuha, sad me ovo bas pati. Vidit cu iduci tj s njom da probam opet tablete uzimati ali navecer.
    Ne znam kako vi ostale, al ja po cijele dane raznisljam o hrani i sto jesti. Izludjuje me to i moram se kontrolirat da ne pojedem sve sto mi padne pod sape. Slatko mi nikako ne pase, samo slano, kiselo, pikantno. Neku vecer sam se uhvatila kako pola sata o tartaru razmisljam 🤦🏻‍♀️

U hm si uzmi, ako ces tamo, vrecicu stare robe od doma jer na jedan artikl uz bon koji dobijes daju onda popust od 15%.
    A sta se tice hrane, meni ti vec mjesecima sve ima osti okus, tako da mi i nije neki gust, nista me ne vuce.
    Osim blitve.
    Nekad.
    😁😁

kaktusica
    06. Siječanj 2020. 19:01

Mebi su se konacno malo smirile mucnine i povracanje. Ali luda stvar mi se dogadja, npr. za vrijeme najgorih mucnina dosao mi je paket sto sam narucila preko Zare, bila snizenja i nakupovala se nekakvih tunika i haljina i neke tenisice. I sad svaki put kad zelim obuci ili obuti nesto od toga meni se digne zeludac 🥴

Vrapčić123
    06. Siječanj 2020. 19:08

Mimoza javim ti čim obavim pregled. Malo me sad strah toga svega. Valjda je sve ok s bebom. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    06. Siječanj 2020. 19:20

Vrapcic123

Cure mene danas jako probada, čini mi se dio gdje je maternica. Je li nekoj bilo tako? Svaki pokret u lijevo i desno, dizanje onako naglo probode. Skoro većina pokreta probode naglo da se moram onako uhvatiti dolje… Je li poznato kojoj?

I meni je tako bilo jucer i kad bi sjela bas neki pritisak, danas malo manje

💙

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 19:25

Rio imas na stranici 22 cini mi se, sve je lijepo objasnjeno pa pokusaj.
    I ja cijeli dan smisljam sta cu jesti. Bila sam pusac pa mislim da i to nadoknadujem s hranom. 

Rose1
    06. Siječanj 2020. 19:26

Cure, sad bi vec trebala biti u 14tj, a ja napipavam i dalje nisko lopticu u maternici...bas brinem, sto se nije to sve skupa trebalo podici, mislim matetnica i bebica se trebali podici ili ???

💙

• amy11
    06. Siječanj 2020. 19:28

Mamice da vas pitam mogu li uraditi test ako imam blagi isjedak 

Rose1
    06. Siječanj 2020. 19:32

Nikita206

Vrapcic123

Nikita ako si povraćala i imala mučnine nije ni čudno da si smršavila? Bbez brige, uskoro će krenuti kilogrami 😊
    Mimoza kada ti je pregled? Meni sad ovaj petak. Jedva čekam 🙄

Nisam povraćala, mučnine mi trajale možda 2 tjedna 😁 zato sam se i začudila. Al nek ni ne krenu, svejedno imam viška, očito se dijete hrani od mojih zaliha 😅

Ma i ja dobila samo 1kg, ali se doslovno prezderavam jer smo stalno kod nekog, i to mi sad naglo skocilo...da nije bilo blagdana imala bih isto...ne brini, krenut ce kile pa cemo opwt kukati😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.