Ja sam sa svakim povracanjem morala stavljati nocni ulozak netom prije jer ne bi mogla kontrolirati mjehur, bas onako negodno puno bi se pomokrila
Bebac takoder, jucer sam.provraca i svaki put kad mi dodr nagon tj kad se digne zeludac malo mi pobigne u gacice 😏
A takoder san primjetila vodenasti iscjedak, prozirni, ali prepisujem utrogestanu.
Cure meni je moja gin rekla do iduce kontrole da pijem folacin i stavljam utrogestan, meni se pari da folacin nema smisla.vise. a straj me ukinit na svoju ruku.
Moj dan izgleda ovako
Ujutro pijem probiotik pa 2 dufastona pa 2 antibiotika i stavljam 2 utrogestana. Popodne ponovo 2 utrogestana, zeljezo, vitamnin C, folacin. Navecer ponovo probiotik, 2 antibiotika, 2 dufastona, 2 utrogestana (utrici su vaginalno tokom cijelog dana) i na kraju magnezij.
Satare me malo sve to. Imam vise tableturina nego sta jedem. Cini li se to vama malo previse? Na iducoj kontroli cu bit 17 tt i tek tada planira ukinit folacin, dufaston i uttogestan. A mislim da nece ni tada, ja sam u nje dosla neplanski ( vodila sam se na humanoj al je moja gin isla ca) i nastavila sam u ove preko socijalnog. Ona se boji ukinit ista od terapije,a a ja mislim da mi je previse toga svega i na kraju krajeva sada i nepotrebno.
Nisam krvarila ni imala iscjedke vec 2 miseca.
💞girl💞
Mojesve imala sam.isti problem sa probavom, otkad korostim magnezij preporodila sam se, svaki dan idem bez problema. Spas!
💞girl💞
Zara bas zvuci puno toga. Ali ako su ti lijecnici tako rekli, ostani onda tako dok ne kazu drugacije. Samo sam te htjela pitati jesu ti mozda rekli u ljekarnoj ili doktori da razmak izmedju probiotika i antibiotika mora biti najmanje 2-3 sata?
Cure evo i mene s pregleda. Bebica super napreduje, sve je kako treba biti. Dječak je 99%, tako mi je rekla doktorica. Tako smo i očekivali, ne znam zašto, ali baš sam imala jaku intuiciju da je dječak.
Pozdrav curke! Nadam se da ste mi sve dobro!
Ja ne znam jesam li bila umorna, jesu li hormoni u pitanju, ali sam spavala do 12?! Nikad nisam tako dugo spavala. I moram priznati da sam se baš odmorila. Pitanjce jedno: Smatrate li da ste se udabljele svugdje ili više u trbuhu? Ja se udebljala od prošlog pregleda 3 kg, dakle u mjesec dana 3 kg uz to da sam od povraćanja bila smršavila, tak da sam se zdebljala +2kg zapravo. Al imam dojam da sam nekako samo taj trbuh dobila,ostalo baš ne... Čak i muž to tvrdi.
E cure pročitajte malo o datuljama u trudnoći. Neko znanstveno istraživanje u Jordanu kaže da žene koje su jele 6 datulja na dan su brže i lakše rodile, brže se otvorile. I tamo navodno doktori preporučaju jesti datulje. Meni su fine i inače ih jedem. A sad se držim tih 6 na dan. Osobito nakon tog istraživanja, da pomognu bar malo dobro će doći 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Žuža je je, 2 sata prije pijem probiotik.
Tako da sam cili dan rasporedena u tabletama.
Ko najveca ovisnica, uzas. Mislim kad mi sve ovo ukinu sta cu radit? Kako se ponasat bez terapije 😂😂
Prije bi izasla iz kuce sta se rece prdi ludi, a sad sa kesicon i "pomagalima" pa kad krenen vadit sta me pit svi padaju u nesvist.
💞girl💞
Ely super da je sve uredu, fala Bogu, cestitam na pisulincu!!! ❤
💞girl💞
Vrapcic meni svi kazu da sam samo stomak dobila, a ja se osjecam nekako trutavo, koda san se cila zaokruzila. A udebljala sam se neznatno. Na prosloj kontroli 20dkg u plusu bila, a sad sam se vagala 1 kg u plusu.
💞girl💞
Ely super za pregled! Cestitam na deckicu😊
Vrapcic ja sam na plus 3 kg i imam osjecaj da mi je sve otislo u trbuh i da je ogroman!
Curama se ni ne kuzi trudnoca do 16. tjedna, a ja svoju trbusinu ne mogu sakrit vise.
Znam da te datulje cure jedu tamo pred porod za otvaranje... nisam znala da se smiju od pocetka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji