Ja sam sa svakim povracanjem morala stavljati nocni ulozak netom prije jer ne bi mogla kontrolirati mjehur, bas onako negodno puno bi se pomokrila
Bebac takoder, jucer sam.provraca i svaki put kad mi dodr nagon tj kad se digne zeludac malo mi pobigne u gacice 😏
A takoder san primjetila vodenasti iscjedak, prozirni, ali prepisujem utrogestanu.
Cure meni je moja gin rekla do iduce kontrole da pijem folacin i stavljam utrogestan, meni se pari da folacin nema smisla.vise. a straj me ukinit na svoju ruku.
Moj dan izgleda ovako
Ujutro pijem probiotik pa 2 dufastona pa 2 antibiotika i stavljam 2 utrogestana. Popodne ponovo 2 utrogestana, zeljezo, vitamnin C, folacin. Navecer ponovo probiotik, 2 antibiotika, 2 dufastona, 2 utrogestana (utrici su vaginalno tokom cijelog dana) i na kraju magnezij.
Satare me malo sve to. Imam vise tableturina nego sta jedem. Cini li se to vama malo previse? Na iducoj kontroli cu bit 17 tt i tek tada planira ukinit folacin, dufaston i uttogestan. A mislim da nece ni tada, ja sam u nje dosla neplanski ( vodila sam se na humanoj al je moja gin isla ca) i nastavila sam u ove preko socijalnog. Ona se boji ukinit ista od terapije,a a ja mislim da mi je previse toga svega i na kraju krajeva sada i nepotrebno.
Nisam krvarila ni imala iscjedke vec 2 miseca.
💞girl💞
Mojesve imala sam.isti problem sa probavom, otkad korostim magnezij preporodila sam se, svaki dan idem bez problema. Spas!
💞girl💞
Zara bas zvuci puno toga. Ali ako su ti lijecnici tako rekli, ostani onda tako dok ne kazu drugacije. Samo sam te htjela pitati jesu ti mozda rekli u ljekarnoj ili doktori da razmak izmedju probiotika i antibiotika mora biti najmanje 2-3 sata?
Cure evo i mene s pregleda. Bebica super napreduje, sve je kako treba biti. Dječak je 99%, tako mi je rekla doktorica. Tako smo i očekivali, ne znam zašto, ali baš sam imala jaku intuiciju da je dječak.
Pozdrav curke! Nadam se da ste mi sve dobro!
Ja ne znam jesam li bila umorna, jesu li hormoni u pitanju, ali sam spavala do 12?! Nikad nisam tako dugo spavala. I moram priznati da sam se baš odmorila. Pitanjce jedno: Smatrate li da ste se udabljele svugdje ili više u trbuhu? Ja se udebljala od prošlog pregleda 3 kg, dakle u mjesec dana 3 kg uz to da sam od povraćanja bila smršavila, tak da sam se zdebljala +2kg zapravo. Al imam dojam da sam nekako samo taj trbuh dobila,ostalo baš ne... Čak i muž to tvrdi.
E cure pročitajte malo o datuljama u trudnoći. Neko znanstveno istraživanje u Jordanu kaže da žene koje su jele 6 datulja na dan su brže i lakše rodile, brže se otvorile. I tamo navodno doktori preporučaju jesti datulje. Meni su fine i inače ih jedem. A sad se držim tih 6 na dan. Osobito nakon tog istraživanja, da pomognu bar malo dobro će doći 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Žuža je je, 2 sata prije pijem probiotik.
Tako da sam cili dan rasporedena u tabletama.
Ko najveca ovisnica, uzas. Mislim kad mi sve ovo ukinu sta cu radit? Kako se ponasat bez terapije 😂😂
Prije bi izasla iz kuce sta se rece prdi ludi, a sad sa kesicon i "pomagalima" pa kad krenen vadit sta me pit svi padaju u nesvist.
💞girl💞
Ely super da je sve uredu, fala Bogu, cestitam na pisulincu!!! ❤
💞girl💞
Vrapcic meni svi kazu da sam samo stomak dobila, a ja se osjecam nekako trutavo, koda san se cila zaokruzila. A udebljala sam se neznatno. Na prosloj kontroli 20dkg u plusu bila, a sad sam se vagala 1 kg u plusu.
💞girl💞
Ely super za pregled! Cestitam na deckicu😊
Vrapcic ja sam na plus 3 kg i imam osjecaj da mi je sve otislo u trbuh i da je ogroman!
Curama se ni ne kuzi trudnoca do 16. tjedna, a ja svoju trbusinu ne mogu sakrit vise.
Znam da te datulje cure jedu tamo pred porod za otvaranje... nisam znala da se smiju od pocetka.
Sortiraj odgovore
Najstariji