LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    06. Siječanj 2020. 11:13

Odluka nam nije bila laka i nismo je donijeli samo tako. Ne bi sad isla u detalje oko mojih nalaza ali i ginekolog je preporucio amniocentezu. Kombinirani nema nikakvog smisla sa 40 god raditi jer ce sam9 zbog godina pokazati los rezultat. A Nifty, Harmony i ostalo...pokazuju opet postotke, vrlo precizne ali ipak postotke. Amniocenteza daje jedina tocan nalaz a odluka je na partnerima sto ce odluciti ako nalaz nije dobar. 

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 11:23

Hej zene drage! Ja se nisam bas naspavala, budi me pisanje i onda ne mogu zaspat, vrtim se po sat vremena... 
    lux mislim da ti gemini u zg ima vodenje trudnoce oko 5000 kn. Odi na njihove stranice, tamo pise sto sve ukljucuje.

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 11:27

Da vas pitam, pijete li jos koje vitamine uz prenetale?
    Nekako mi se cini da nivalac imaju dosta toga, da li je potrebno jos uz njih sta uzimati?
    Da li pijete iste prenatale i poslije 12.tt ili neke druge? Negdje mi zvoni da se pisalo o tome da se piju druge od 12tt nadalje.

🌼TiKi🌼
    06. Siječanj 2020. 11:29

Raffaella

Pozz cure… Bas sam htjela pisati o necemu kaj je Zara pitala.. Puhanje nosa i moze li stetiti… Ja sam isto ovaj tjedan bila ful prehladjena ali mi je vec tri dana bolje, medjutim, nos mi je i dalje non stop pun i ide mi bistri sadrzaj van.. Svejedno smeta mi i pusem svakih nekoliko minuta…. I unazad nekoliko dana sam primjetila da mi kapa voda po gacicama, znaci nije onaj lijepi mlijecni bijeli iscjedak nego bas vodenasto…. Bojim se uzasno, jel moguce da se od puhanja nosa stvarao pritisak i da mi curi plodna voda???? Ja vise ne mogu, hocu zatvorit oci i probudit se krajem sestog mjeseca na porodu… Ludim do maksimuma…. Idem sutra privatniku………..

Ma ne moze puhanje nosa nista stetiti, ja pusem nos od pocetka trudnoce. Ne stvara to toliki pritisak, posebno ne da bi uzrokovalo curenje plodne vode. Iscjedak se mijenja tokom trudnoce, moj nije gust, ali je bjelkast i tekuci i nekad imam osjecaj da se upiskim kad krene. Ako se bas plasis odi na pregled da se smiris. Bit ce to sve ok, bez panike samo, udahni duboko, jos malo pa si na pola puta. Nadam se da ce nam svima biti lakse i da cemo biti mirnije kad prođe taj drugi anomaly 😘❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Fluffy
    06. Siječanj 2020. 11:34

Raffaela, i meni se dogada da vidim taj bas vodenasti iscjedak. Al nekako mi je nemoguce da je to plodna voda...pa tek sam 11+5. S druge strane isto tako na sve to ludim, jer mi je vise dosta tog curkanja. Ili od utrica, ili smedarenje ili svjeza krv ili vodenasto. Ima li kraja vise tom. Ja cu se isto ovaj tjedan naruciti kod privatnika za jos jedno misljenje. Dala bi sve za jedan puni tjedan mira u trudnoci.
    Daisy100, ja pijem samo elevit. Uopce se ne opterecujem tim podjelama. Nije ti to nista bitno...dobro je da uopce uzimas ikakve dodatke prehrani. Nase mame nisu ni sanjale da ce jednog dana to svaka trudnica pod obavezno uzimati 😀

Amelie 1
    06. Siječanj 2020. 11:39

Fluffy hahaha, imas pravo! Moja i sad kad me vidi da stalno pijem neke dodatke komentira kak se u njeno vrijeme nista nije pilo i da se nije na uzv islo do 5. mjeseca i eto svi zivi zdravi😂 

kaktusica
    06. Siječanj 2020. 11:41

Daisy100

Da vas pitam, pijete li jos koje vitamine uz prenetale?
    Nekako mi se cini da nivalac imaju dosta toga, da li je potrebno jos uz njih sta uzimati?
    Da li pijete iste prenatale i poslije 12.tt ili neke druge? Negdje mi zvoni da se pisalo o tome da se piju druge od 12tt nadalje.

Ja sam pila Novalac samo 10 dana jer sam uzasno povracala i bila na infuzijama. Sad vec ima mjesec dana da nista ne pijem ali od danas cu nastaviti s Novalacom. Nakon sto sam vidjela da mi je krv ok ne pijem nista poput zeljeza. Magnezij sam pila nekoliko dana jer sam imala grceve u misicima. On je dobar protiv kontrakcija.

🌼TiKi🌼
    06. Siječanj 2020. 11:42

Daisy ja sam do drugog tromjesecja pila Elevit, a od drugog pijem Elebaby i Omegu natal. Folacin cijelo vrijeme i magnezij direkt. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lordy
    06. Siječanj 2020. 11:55

Daisy ja od pocetka pijem novalac i sad kad sam bila na pregledu s 13 tt, rekla mi je da popijem do kraja sta mi je ostalo i da onda kupim PreMama duo.Ja mislim da je razlika u folnoj kiselini koja nije toliko potrebna u drugom djelu.Na premama duo pise  11 vitamina, 10 minerala i omega 3 masne kiseline.

URL = https: //lilypie.com]

Polly
    06. Siječanj 2020. 11:55

Ja sam do 12 tt pila samo folnu, gin mi je rekao da je to dovoljno za prvo tromjesečje iako sam se ja čudila jer je dosta trudnica pili vitamine od početka. I onda mi je rekao da prestanem s folnom i dao vitamine (u kojima ima ista količima folne) omegu i magnezij. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.