Poz cure, da li itko vodi trudnoću privatno?
ja vodim privatno
E super.. Kako to funkcionira? Da li svaki pregled posebno placas ili ima neka fixna cijena? I sto sve uključuje taj pregled?
Svaki pregled se posebno placa(bar je kod nas tako)
Dora jrsam, uzimam probiotik, najmanje mi sad tribaju gljivice.
Juhu cure prvo jutro nakon 8 dana da se osjecam puuno bolje. Spasio me inhalator, jucer sam otisla u ljekarnu i 3 puta se inhalirala, i odma jutros, nova zena.
Je da sad pusem nos svako 3 minute, izlazi gusta zelene slina (skuzajte na opisu) ali san preporodena, mogu disat.
Nego pocelo me.vise od naprezanja kad pusen nos bolit stomak, jel moze "puhanje nosa" sta nastetit?
💞girl💞
Jutro ženske. Evo mene nakon izbivanja preko vikenda.. Bome ste se raspisale, pročitala sam sve i hvala na riječima podrške vezano uz loše raspoloženje, vidim da vas ima još i da nisam sama, divna ste podrška 💖 Malo smo se muž i ja posvetili sebi za vikend, bili s društvom u subotu pa jučer išli na večeru i u kino, potrudio se malo me oraspoložiti i uspio je, nadam se da će potrajati par dana 🤗 Ja sam po prirodi jako osjetljiva i emotivna tako da izgleda da je sad u trudnoći to sve još više izraženo. Borimo se i moramo misliti pozitivno, sve ćemo mi to izgurati!! Danas sam punih 14 tt, još točno 3 tjedna do pregleda 🥴 Čekam taj doppler da dođe pa nikako.. Trudim se nešto osjetiti, te mjehuriće o kojima pišete, ali ništa, samo zatezanja i tu i tamo tupa bol prema jajnicima, ali to se ligamenti rastežu rekla bih..
Jutro. Ja se od ponoć do 8 nizam dizala na wc, pa sma baš lijepo spavala. Jako je hladno i ne da mi se nigdje.
Što se tiče poroda, mene je više strah sada drugi put nego što je to bilo prije prvog poroda. Sada znam što me čeka. Meni su probijali vodenjak jer sam bila otvorena 9 prstiju, a trudovi išli dugi, dugi bez razmaka i strašno boli, da ubrzaju. Nisam drip dobila niti sam šivana ali tu bol pamtim. Trudovi su išli iz leđa. Baš me zanima hoće li mi drugi porod biti teži
Pozdrav svima, i ja se odlucila registrirati da lakse izguram trudnicke dane... Trenutno sam 11+3. Ima li neka trudnica da je bila na amniocentezi?
Jutro ženske. Evo mene nakon izbivanja preko vikenda.. Bome ste se raspisale, pročitala sam sve i hvala na riječima podrške vezano uz loše raspoloženje, vidim da vas ima još i da nisam sama, divna ste podrška 💖 Malo smo se muž i ja posvetili sebi za vikend, bili s društvom u subotu pa jučer išli na večeru i u kino, potrudio se malo me oraspoložiti i uspio je, nadam se da će potrajati par dana 🤗 Ja sam po prirodi jako osjetljiva i emotivna tako da izgleda da je sad u trudnoći to sve još više izraženo. Borimo se i moramo misliti pozitivno, sve ćemo mi to izgurati!! Danas sam punih 14 tt, još točno 3 tjedna do pregleda 🥴 Čekam taj doppler da dođe pa nikako.. Trudim se nešto osjetiti, te mjehuriće o kojima pišete, ali ništa, samo zatezanja i tu i tamo tupa bol prema jajnicima, ali to se ligamenti rastežu rekla bih..
Ne brini, ubrzo i nakon što ti stigne doppler više ti neće biti potreban jer će se beba počet javljat. Ja ju najviše osjetim baš u onom trenu kada stavim sondu dopplera na trbuh pa kao da bebi to smeta i gurne me iznutra na tom mjestu i točno tu nađem otkucaje. U četvrtak moram pitati gdje mi je posteljica
Zaraa meni je mokraća isto nekad žuća nego inače, ali ja mislim da je to zbog vitamina i magnezija koji pijem. Magnezij je u prahu baš žut pa mislim da zapravo višak izađe kroz urin.. Vidjela sam da si napisala za doppler da su te prepali kako bolje ne uzimati. Meni je mama isto rekla, zgrozila se da šta je meni, da to nije dobro, da će mi biti još gore, reko briga me, moje tijelo i moje dijete, za svoj mir sam naručila ✌🏼
Ne brini, ubrzo i nakon što ti stigne doppler više ti neće biti potreban jer će se beba počet javljat. Ja ju najviše osjetim baš u onom trenu kada stavim sondu dopplera na trbuh pa kao da bebi to smeta i gurne me iznutra na tom mjestu i točno tu nađem otkucaje. U četvrtak moram pitati gdje mi je posteljica
Ja o poziciji posteljice ne znam ništa 😕 Gdje bi trebala biti i šta je dobro, a šta ne?
Jutro!
Dobrodosle nove trudnice!
Hvala cure na odgovoru za zastite za ogradice i gnijezda, odlucila sam kupiti tu zastitu za ogradice, a gnijezdo necu. Citala sam na stranici od Ethereala da njihove zastite za ogradice "disu", rađene su od tog posebnog materijala pa nema straha od gusenja bebe, imaju i neki poseban certifikat. Kupit cu i vrecu za spavanje, nekako mi se to cini najbolje, bolje od onih silnih popluna i deka. Sad ako dobijem zeleno svjetlo na kontroli za setnju, otici cemo do ikee pa da malo vidimo njihovu ponudu krevetica i komoda, a onda cemo polako odlucivati sta i kako kupiti tamo u trecem mjesecu kad sredimo sobu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja o poziciji posteljice ne znam ništa 😕 Gdje bi trebala biti i šta je dobro, a šta ne?
Meni je rekla sad na zadnjem pregledu da se stvara sprijeda, sasvim je svejedno dal je sprijeda ili iza, ali ako je sprijeda kažu da se dosta kasnije osjete bebini pokreti.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji