Cure ja smršavila 2 kile otkako sam trudna, je to normalno? 😱 Nije da sam imala mučnine, nisam povraćala... Imala sam viška prije trudnoće, a otkako sam trudna manje mi se jede slatko pa se nadam da je zbog toga mršavljenje... Nije da se bunim 😁 ali valjda nije nenormalno
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Najopasnija je placenta previa, kad prekriva usce maternice. Meni se na zadnjem pregledu jos uvijek.nije ni razvila do kraja, iduci pregled mi je 14.1. Tad imamo mjerenje nuhalnog nabora. Strah me uzasno, odustali smo i od kombiniranog probira, neinvazivnih testova i odlucili se, naravno s preporukom ginekologa da idem na amniocentezu.
Polly normalno je sve (straga, sprijeda...) osim ako je nisko i prekriva usce maternice (kao moja trenutno). Ako je sprijeda, onda se pokreti bebe mogu osjetiti malo kasnije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro ženske. Evo mene nakon izbivanja preko vikenda.. Bome ste se raspisale, pročitala sam sve i hvala na riječima podrške vezano uz loše raspoloženje, vidim da vas ima još i da nisam sama, divna ste podrška 💖 Malo smo se muž i ja posvetili sebi za vikend, bili s društvom u subotu pa jučer išli na večeru i u kino, potrudio se malo me oraspoložiti i uspio je, nadam se da će potrajati par dana 🤗 Ja sam po prirodi jako osjetljiva i emotivna tako da izgleda da je sad u trudnoći to sve još više izraženo. Borimo se i moramo misliti pozitivno, sve ćemo mi to izgurati!! Danas sam punih 14 tt, još točno 3 tjedna do pregleda 🥴 Čekam taj doppler da dođe pa nikako.. Trudim se nešto osjetiti, te mjehuriće o kojima pišete, ali ništa, samo zatezanja i tu i tamo tupa bol prema jajnicima, ali to se ligamenti rastežu rekla bih..
Ne brini, ubrzo i nakon što ti stigne doppler više ti neće biti potreban jer će se beba počet javljat. Ja ju najviše osjetim baš u onom trenu kada stavim sondu dopplera na trbuh pa kao da bebi to smeta i gurne me iznutra na tom mjestu i točno tu nađem otkucaje. U četvrtak moram pitati gdje mi je posteljica
Ja o poziciji posteljice ne znam ništa 😕 Gdje bi trebala biti i šta je dobro, a šta ne?
A naprijed ili straga. Oboje je isto, al ovisi ti kada ces osjetiti bebu i tome ali i veličina trbuha
Najopasnija je placenta previa, kad prekriva usce maternice. Meni se na zadnjem pregledu jos uvijek.nije ni razvila do kraja, iduci pregled mi je 14.1. Tad imamo mjerenje nuhalnog nabora. Strah me uzasno, odustali smo i od kombiniranog probira, neinvazivnih testova i odlucili se, naravno s preporukom ginekologa da idem na amniocentezu.
Zasto na amniocentezu? Zar imate nekakve indikaciju za potencijalne probleme?
Zasto na amniocentezu? Zar imate nekakve indikaciju za potencijalne probleme?
Da, godine i prethodni spontani pobacaji.
Kaktusica godine svakako jesu indikacija za amniocintezu, ali tek nakon sto ostali testovi pokazu da nesto ide u krivom smjeru. Ovdje barem postoji takav red. Amniosinteza je nesto sto se zadnje radi trudnici, bas zbog rizika koji sa sobom nosi 🤨
Kaktusica godine svakako jesu indikacija za amniocintezu, ali tek nakon sto ostali testovi pokazu da nesto ide u krivom smjeru. Ovdje barem postoji takav red. Amniosinteza je nesto sto se zadnje radi trudnici, bas zbog rizika koji sa sobom nosi 🤨
Da, zasto ne nifty ili kombinirani prvo? Cemu na amniocintezu bez tih pretraaga?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji